9
apr
Seneste opdatering: 10/4-17 kl. 1723
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige demonstrerer Woods bitre pointe søndag. Over 10 000 idiotiske svenskere holdt en “kærlighedsdemonstration” på Sergels Torv. Ved en sådan lejlighed, ville velforvarede mennesker erklære morderne krig, men ikke europæere og særlig ikke svenskere. I kan ikke appease disse mordere, i morgen slår de jer ihjel mens I synger og prædiker kærlighed. Jeres politikere har målrettet sendt jer i konflikt i 40 år, og i kan kæmpe eller dø som lam på offerbænken. Det rigtige mareridt er ikke begyndt endnu, dette er kun forpostfægtninger. Giv det 30-40 år, så ved I, hvad jeg mener.

Sverige har ingen historisk erindring om krig, det kan ikke få ind i hovedet, at nogen vil dem ondt. De kommer til at lære det på den meget ubehagelige måde. Sådanne mennesker vil gøre allerede uløselige problemer værre for sig selv. Tiotusentals samlades på Sergels torg för att visa kärlek.

Alvor, ironi og sarkasme

Jeg har set i tusindvis af kommentarer til terroren i Stockholm, siden den skete. På Facebook, på svenske debatfora, på blogs. Hvad der først falder i øjnene er sarkasmen og at det er mændene, der reagerer sådan. Ikke kvinderne.

Jeg forstår det godt. Har man som jeg bekæmpet de ulykker vi ser nu i tyve år, kan det være forståeligt at man vrænger ad aktørerne begivenhederne, men det er ikke desto mindre trættende og trivielt, for tro mig, det skal blive meget værre og mere alvorligt. Jeg vil håbe, at alle disse drengerøve tillægger sig mere modne reaktioner til de næste tragedier. Vi får brug for dem. Indtil videre har Eva Selsing desværre fået ret i sin diagnose af de pubertære, midaldrendes tidsånd fra Glædelig bagjul til den ironiske mand.

Tindrende 9 april, fotos

Ikke en sky, 15 grader, T-shirt og sommerjakke for første gang. Det er også dagen hvor vi markerer datoen for Danmark og Norges besættelse i 1940. Vi flager på halv stang til kl. 12. (Klik fotos f. helskærm)
0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maja Dacke
Maja Dacke
5 years ago

Alla svenskar är inte stockholmare och reagerar inte som dessa – kom ihåg det. Alla stockholmare är inte stockholmare från födseln och regerar inte som ‘de bräkande fåren’. När ledarfåret bräker så bräker många med honom och följer utan en tanke med i flocken: – Vi är som du, vi vill vara som du, alla vill ju vara som duuuuu … Tyvärr. Finns det 7 (av ca 10) miljoner etniska svenskar kvar i Sverige? De flesta icke-svenskfödda är väl nordbor som kan återvandra till sina säkrare och mer ordnade hemländer när det ‘smäller’ nästa gång och nästa … (Jag avundas… Read more »

PK svada
PK svada
5 years ago
PBrad
PBrad
5 years ago
Reply to  PK svada

Hvis sveriges politi skal ha nogen som helst chance for at overleve, plus at slå dette ned, så skal dem af dem der ikke er muslimer på kursus hos Israels politi.

Men jeg tror nu det er for sent, både sveriges forsvar og politi er dybt infiltreret af muslimer.

PK svada
PK svada
5 years ago

Krig i en flykningleir i Libanon, “flyktningene” fra Palestina er IS-sympatisører
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/libanon/vg-i-libanon-full-krig-i-flyktningleir/a/23971704/

Ole Siggaard-Andersen
Ole Siggaard-Andersen
5 years ago

Desværre tror jeg, meget få islamofile lader sig omvende af David Woods iøvrigt fremragende videoer.

trackback

[…] Taget herfra […]

PK svada
PK svada
5 years ago

Det blir mye kjærlighet i Sverige i tiden som kommer, for det blir nok mange terroraksjoner der framover.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

David Wood gør som vanligt et utrættelig stykke arbejde ud af, at lære os om islam. Men problemet er bare ikke islam. Vi véd godt hvad det lort står for. Problemet er, som vanligt, dumme mennesker. Dumme mennesker som lever efter det lort, dumme mennesker som handler på det lort og dumme mennesker som lukker øjnene for det lort. De sidste er de værste, for de er født og opdraget i de kloges verden, hvor sådan noget lort slet ikke burde forekomme..!

sussebassa
sussebassa
5 years ago

…for en overgang..til disse idylliske herlige vårbilder ifra blod, terrorangrep, menneskelidande..och hundens.
Man tar et djupt andedrag og bare njuter at uansett kommer våren.
Selv satte jeg Robotgressklipperen i gang..James går fortsatt..mye gress å ta fatt på her hos oss..som rydding ellers i hagen…men vi njuter det..hele gjenget..med kaffe och hjemmebakt sjokoladekake…for to og firbeinte..
man trenger disse oaser i vår tid, ingen vet hva morgendagen bringer….så sant som det er sagt.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago

Nyd sådanne situationer så længe som det endnu er tilladt. Om føje tid vil muhamedanerne forpurre det under henvisning til krænkelse af koranlortet. Om 10 år kan det der ikke lade sig gøre mere.
Selv var jeg ude og slå græs for første gang i år.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  KnudMadsen

Lad græsset være, og slå en muhamedaner!

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Tack lika viktigt med dom här bilderna. Som bilderna från Stockholm verklighetens ska skildras fantastiskt fina bilder.

PBrad
PBrad
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Det her er florerer på nettet og en hel del svenskere er vilde med det.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212433255617295&set=gm.1834930893499904&type=3&theater

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago
Reply to  PBrad

Chamberlain kunne ikke have sagt det bedre

PBrad
PBrad
5 years ago

Plus de fuldstændig vanvittige kommentarer – Jenny Ulvljung Någon admin i denna grupp?? Synes godt om · 5 · I går kl. 02:03 Ann Velin Ann Velin Det är väl skillnad på islamister och muslimer men ändå onödig kommentar av Camilla. Fint inlägg av dig Jenny Ulvljung ☺??? Synes godt om · 5 · I går kl. 02:18 Vicktoria Bagi Vicktoria Bagi Admin här. Rensar och vill att alla ska beakta grundregeln: välvilja och respekt. Om inte blir man blockerad. ❤️ Synes godt om · 20 · I går kl. 02:23 Sabine Dahlberg Sabine Dahlberg Finns det inte oxå nån… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Jetaimberlin?

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago
Reply to  PBrad

Hjælp, hvis ikke man giver sig hen i deres kærlighedsekstase, bliver man spærret ude, som en internettrold fortjener. Splidskaberen blandt de sidste dages religiøse.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x