12
apr
Seneste opdatering: 12/4-17 kl. 1954
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man skal hele tiden huske, at Sverige har været ufatteligt heldigt i mange år. Statistisk set, burde de have værre terror end Frankrig, hvilket deværrre også må forventes. 2010 og 2017 var kun små forskælv til det egentlige vulkanudbrud.

Politikerne vil være eneskyldige i de kommende jihad-mord, som de er eneskyldige i den anselige vold, der har været rettet mod befolkningen i fyrre år. De har nemlig aldrig forhandlet “multikulturen” med befolkningen, så det ville være en ret lille gruppe mennesker, der skal møde op ved en rettergang. Politimanden Pierre Leander gjorde en god begyndelse i går, ved at anmelde regeringen for de fire terrormord forleden. Naturligvis skal politikere hæfte personligt for de dødsfald, de forårsager, og svenske politikere har mange hundrede flere på samvittigheden end de fire forleden. Dessa satans medlöpare.

Apropos truck-jihad og betonklodser, se en chrash-test, når en lastbil påkører nogle tunge betonklodser med 50 km/t. Det lader til at være dæmret i København også: Sikkerhedschef: Betonklodserne på Strøget i København kan ikke stoppe en Fiat Punto, der kører 8 km/t. Se også Bruce Bawers: ‘SWEDISH CONDITIONS’, Diagnosing a deadly disorder.

Prognos: En miljon nya “svenskar” på tio år

Sveriges befolkning passerade nyligen tio miljoner. Om knappt tio år, 2026, beräknas folkmängden ha ökat med ytterligare en miljon och befolkningen i Sverige passera elva miljoner, enligt en prognos från SCB.

Sedan 2014 har Sveriges befolkning på grund av den mycket omfattande invandringen från tredje världen ökat med mer än 100.000 personer per år, och enligt prognosen kommer befolkningen fortsätta öka med över 100.000 årligen fram till år 2024.

Under 2017 beräknas befolkningen öka med 124.000 personer och det är en historiskt hög ökning, men lägre än 2016 då befolkningen ökade med 144.000. Prognos: En miljon nya “svenskar” på tio år

Sveriges Statistik SBC: Sveriges framtida befolkning 2017–2060:Mindre än tio år till nästa miljongräns

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjart_S
Bjart_S
5 years ago

Ikke bare den svenske befolkning, men de fleste lands befolkninger bør stille sine politikerne til ansvar for “demonteringen”, volden drapene, voldtektene og at svært mange av Europas innbyggere har fått livskvaliteten sterkt redusert på grunn av den sinnsyke innvandringen! “Eliten” i Europa har stort sett ønsket fiender av egen kultur velkommen, gitt de penger og husrom! Dette er det største sviket mot Europeisk befolkning på mange hundre år! …kanskje det største sviket noensinne i Europas historie! Til tross for det som skjer, kan ikke “eliten” ta inn over seg det som skjer, innrømme sine feil og stoppe dette sinnsyke eksperimentet!… Read more »

MonaBriss.
MonaBriss.
5 years ago

Dagens befolkningsökningstakt är enormt extrem, och ändå värre är det ju förstås att nästan hela ökningen beror på massinvandring av resurskrävande inkompatibla folkgrupper som behöver få allting tillrättalagt,och dessutom betalat av svenska dubbel- och heltidsarbetande mammor och pappor, som inte själva varken har ork, tid eller råd att skaffa mer än högst två barn. Sedan 2004 har befolkningen i Sverige ökat med ett helt Stockholm dvs. lite över en miljon. Man kan då börja med att ställa sig frågan om våra politiker hade förberett eller planerat för nya institutioner och infrastruktur i form av skolor, hälso- och sjukvård, polis, socialtjänst… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago

Politikerne vil være eneskyldige i de kommende jihad-mord, som de er eneskyldige i den anselige vold, der har været rettet mod befolkningen i fyrre år. De har nemlig aldrig forhandlet “multikulturen” med befolkningen. Saa nemt er det desvaerre ikke. I et repraesentativt demokrati har politikerne hverken pligt eller mandat til at forhandle politiske tiltag med vaelgerne – politiker er faktisk den eneste profession, hvor du ikke kan blive holdt professionelt ansvarlig for at lyve folk op i hovedet. Sagen er slet og ret at folk muligvis har vaeret utilfredse med indvandringspolitikken, men ikke nok til at tilstraekkeligt mange flyttede deres… Read more »

PBrad
PBrad
5 years ago

Københavns biskop, Peter Skov-Jakobsen – Kristne er ikke bedre end muslimer

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-04-12-biskop-har-vaennet-sig-af-med-fordom-kristne-er-ikke-bedre-end-muslimer

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  PBrad

Peter helt-i-Skoven-Jacobsen er kristen human-socialist!

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  PBrad

Man må bare, i al stilfærdighed, konstaterer, at havde det ikke været for islams nylige indtog i den vestlige verden, havde vi slet ikke haft denne diskussion.
Og gad vide hvornår de marginaliserede kristne, jøder, yasidier og hvad véd jeg, begynder at begå terrorangreb i den muslimske verden..?

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago

Emnet til familiens påskefrokost var den kommende tyske motorvejstold! Løgnmedierne har løst deres opgave godt!

PK svada
PK svada
5 years ago

Her er sannheten om terrorangrepet i Stockholm, Stefan Løfven brøt “samfunnskontrakten” han har med den svenske befolkningen
https://www.document.no/2017/04/12/stefan-lofvens-bloff-om-ordning-och-reda/

PK svada
PK svada
5 years ago

Å sette ut betongklosser er bare falsk trygghet, skal det fungere så må de støpes ned i bakken.

ragnhild
ragnhild
5 years ago
Reply to  PK svada

Så de var bare til blomsterpynt!!!

torstein
torstein
5 years ago
Reply to  ragnhild

Politikernes “handlekraft” finner stadig nye løsninger..

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x