15
apr
Seneste opdatering: 15/4-17 kl. 2058
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kanske det viktigaste inslag som @SwebbTV gjort. Bör ses av alla svenskar

Skriver Mats Dagerlind. Svensk web tv med sylespidse kommentarer til de “upolitiske” taler, der blev holdt på Sergels Torg den 9 april. Nu klapper vi allesammen i hænderne af vores bedrift, nedmonteringen af Sverige og det kommende anarki. Sovset ind i nogle svulstige ugebladsadjektiver. Nu tager vi allesammen hinanden i hænderne og fejrer vores nederlag, som om det var en stor sejr: 4 døde og plus 15 sårede. Nu ingen improviseret ballade, for så risikerer vi, at de skyldige får skylden.

Det er sejt at komme igennem, men de ser ud til at nyde det, se også Avpixlat. Det sørgelige er, at de meget vel kan stå der og “kærlighedsmanifestere” om en måned for 150 døde. Der er intet til hinder for et svensk Bataclan, snarere taler alt for det. Ian Wachtmeister skrev:

Faran är inte över. Den är här. Och nästa gång islams terrorister slår till kommer sanningens minut för Sverige och för det svenska folket. Hur skal det sluta

Carlqvist & Molyneux: Sweden Terrorist Attack

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

45 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anne-Kit Littler
Anne-Kit Littler
6 years ago

“Lastbilen der rullede …” Hva? Saadan helt af sig selv, ligesom Thomas The Tank Engine? Og jeg ser ikke mange indvandrere i folkemassen paa Sergels Torg. Den er naesten udelukkende hvid, blond og blaaoejet. Hvor er solidariteten fra de “gode indvandrere”? Svenske lam der venter paa slagteren. Forfaerdeligt at skue. Danmark maa lukke graensen til Sverige med det samme.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

. Ja da, selvkørende lastbiler er jo den sidste nye trend, ikke sandt? ?

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

Festligheden var helt i Palmes ånd, hans vision blev virkelighed i Sverige.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago

Ingenting är som den globalistiskamakteliten vill få folket på jorden att tro.

“Red Ice TV with Ole Dammegard: Making Critical Thinking Illegal”:
https://m.youtube.com/watch?v=JkYsIcFWtWI

“Israels senaste attack på mänskligheten”:
http://blueshift.nu/varldszionismens-senaste-attack-manskligheten/

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

Hvorfor skal vi have alt det her jødehaderi Eva ?

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago

Har du lyssnat på länkarna? Det som exempelvis Ole Dammegård är ute efter är sanningen. Han är ingen hatisk person, tvärtom. Han, liksom jag, har inget emot goda människor oavsett om de är vita, röda, gula, bruna, svarta, blåa, violetta eller gröna. Dammegård är en sanningssökare. Det är viktigt med sanningen. Den får inte sopas under mattan. Den här dikten brukar Dammegård läsa upp:

“May the entire universe
be filled with
peace and joy
love and light.
May everyone
and especially the ones
who hurt us
be filled with
peace and joy
love and light.
Victory to that light.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago

“21 oktober 1964 – Sveriges ödesdag”:
http://avpixlat.info/2017/04/16/21-oktober-1964-sveriges-odesdag/

Hoppas att Rolf Malm fortsätter att skriva sin bok, vars första kapitel är ovanstående krönika! Bonniers, som propagerar för den globalistiska agendan, skulle aldrig ge ut den, trots att boken skulle få skyhöga försäljningssiffror. Chefredaktören för Nya Tider, Vávra Suk, skulle däremot säkert göra det. Lycka till med projektet, Rolf Malm!

Ole Siggaard-Andersen
Ole Siggaard-Andersen
6 years ago

Der er jo en grund til at det hedder “Stockholmsyndrom”.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

…mere Sverigesyndrom.

achantus
achantus
6 years ago
Reply to  sussebassa

Min mormors mor kom fra Karlstad. Håper jeg ikke et genetisk disponert for svenske typer villfarelse derfra. Har ikke merket noe så langt, men man vet jo aldri.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
6 years ago

Forførelsen er tyk.

PK svada
PK svada
6 years ago

Snaphanen er det beste forumet i skandinavia. Noen ganger er artiklene og kommentarene her av ypperste klasse.

PBrad
PBrad
6 years ago
Reply to  PK svada

Bare synd at forummet også tiltrækker nynazister og konspirations-tosser som fluer.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  PBrad

..om man inte holder “tungen rakt i munnen”.. kan man lett la seg drive med i alle dessa konspirasjonsteorier..
Faren er at man blir helt manisk og dermed inte lett å endra tenkande..vurdere virkeligheten..bare lar seg drive med…faktisk ganske farlig..for en sjelv om dom lett påvirkelige.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago

Läs gärna kommentarerna på Avpixlat om denna Orwellska “kärleksmanifestation”! Det ruggigaste inslaget, och allt var rysligt ruggigt, var invandrarrektorn som med ett höttande finger och en konstig benställning höll ett skrikande, aggressivt och hotfullt tal som direkt förde tankarna till Adolf Hitler. Om öllastbilen på Drottninggatan i Stockholm den 7 april 2017, samma datum som USA bombade Syrien, var en “false flag” för att USA skulle kunna bomba Syrien utan att mediernas strålkastarljus nämnvärt belyste detta illdåd, vilka kände då till attentatet på Drottninggatan i förväg? Gjorde “kärleksmanifestationens” politiska arrangörer det? Var “kärleksmanifestationen” rentav planerad innan attentatet ägde rum? Var… Read more »

PK svada
PK svada
6 years ago

Nå får du gi deg.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago

OBS! YTTERST VIKTIGA LÄNKAR! “Kevork Almassian – What is Really Happening in Syria? Red Ice TV”: https://m.youtube.com/watch?v=j0_fVFvjL5s HÄR MÖRDAR VITA HJÄLMARNA SMÅBARN FRAMFÖR KAMERAN”: http://blueshift.nu/har-mordar-vita-hjalmarna-smabarn-framfor-kameran/ “HÄR SÅGAR STORBRITANNIENS AMBASSADÖR TILL SYRIEN MEDIA:s OCH USA:s GASATTACKLÖGNER”: http://blueshift.nu/har-sagar-storbritanniens-ambassador-till-syrien-trumps-gasattacklogner/ KONGRESSLEDAMOT SÅGAR MEDIAS GASATTACKLÖGN – CNN-ANKARE TAPPAR FATTNINGEN Reporterns minspel är obetalbart – vad göra när intervjuoffren lägger undan den dolda maktens manuskript?”: http://blueshift.nu/cnn-ankare-tappar-fattningen-nar-kongressledamot-sagar-cnns-och-vita-husets-gasattacklogner/ NEDAN: DEBATTARTIKELN DET TOG AFTONBLADET TVÅ NANOSEKUNDER ATT REFUSERA…”: http://blueshift.nu/fran-ikea-till-ahlens-rosenbad-terroristcenter/ “Är detta hur globalisterna, i skydd av diversions- och desinformationskampanj om påstådd ölbilsterrorism, styr den kollektiva tankeförmågan hos ett helt folk – bara timmar efter att man låtit USA avfyra… Read more »

PK svada
PK svada
6 years ago

Hvilken fiks ide har du fått?

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
6 years ago

Det danske udenrigsministerie giver penge til De hvide Hjemme.

I oktober bombede danske f-16 jagere den syriske hær stormmoden på lufthavnen i Dar el-Zour for de ventende is-terrorister som var opmarcherede til storm. De indtog lufthavnen og det var kun efterfølgende russiske tæpebombardementer, som forhindrede den indesluttede by fra helt at falde.

Løgnmedierne hidser folk op mod diktator Assad.

Og så tror man, at Danmark er et frit og suverænt land!

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago

Det finns inte ett enda EU- land som är fritt.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

..men det var vel egentlig inte hensikten med EU heller..for de som startet klubben..at lendena skulle vara frie och suverene..Det ser man iallaf tydelig i dag och for dom som stemte Nei, (som jag gjorde båda gangene i Norge)..redan før dom valte forsto… Jag er et sterkt overbevisst Nei til EU menneske..och hoppas denne lyxklubben for Pk politikere mister flere medlemmer..disse velter seg i penger, mens landene de skulle hjelpe..iallef de rike…aldrig har slitt som nå innen fex jordbruket, mens de fattige klart har fordeler..østeurop. Når England gikk ut ..ble EU minus flere 100 milliarder hvert år..og spørsmålet er hvem… Read more »

PK svada
PK svada
6 years ago

Løfven er en kjærlighetsminister.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  PK svada

På Orwellska.

Maja Dacke
Maja Dacke
6 years ago

De senaste dagarna/kvällarna har jag följt Stockholmsattacken på youtube och det har varit upplysande. Analyser och detaljer som avslöjar vad allt gick ut på. En sak slog redan från början att det är väldigt många kvinnliga ‘stockholmspolise’ som har långt blont hår, är smärta och vältränade, några tror jag att jag sett i reklam … … Och på bilderna av den s k gärningsmannen – hur 17 lyckade han byta jacka mellan tagningarna plus raka skägget? Sedan säger jag bara: Ole Dammegård. Men iscensättarna gjorde en del grova tabbar som en vanlig lekman genomskådar direkt. Wow, så lärorikt! Jag hade… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  Maja Dacke

Så perfekt att poliserna, inte minst de kvinnliga poliserna, fick visa sig på styva linan fem dagar efter att den här filmen publicerats på nätet och snabbt spridits där.

“3 Swedish Female Police Officers Try To Apprehend A Single Violent Refugee. Doesn’t Quite Work Out.
Daily Chase”:
https://m.youtube.com/watch?v=R69V4lzpDcE

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Min første tanke var, at det her er lige til at brække sig over. Men så blev jeg mindet om, at det jo er Stockholm seancen udspiller sig i. Og Stockholms selvbillede er jo efterhånden blevet symbolet på hele Sveriges selvbillede. Provinsielt og selvhøjtideligt. Denne sære blanding af vattede metromænd, blåøjede naive kvinder og den sædvanlige dosis “kosmopolitisk import”. “Vi er jo en storby” må man forstå. Hør hvor vi gungrer her oppe i ingenmandsland.

PK svada
PK svada
6 years ago

Ble 4 muslimer drept og 15 skadet av en svensk lastebil-terrorist så var det ingen kjærlighetsmanifestasjon, da hadde Løfven erklært krig.

Så sjukt er Sverige blitt.

Lazze
Lazze
6 years ago

Blot nogle eftertanker! Jeg er svensk inficeret, har en halvbror i Stockholm, var i mange år ansat i et stort svensk selskab, har mange gode svenske venner og holder utrolig meget af Svea. Jeg har også fulgt den politiske udvikling i Sverige i mange år, samtidigt med den danske, og har også været trofast læser af denne blog i +10 år. Vi har mange politiske idioter i Danmark, David Trads vel som den største, og han er ikke engang politiker, men der er nogle mærkelige forskelle, som jeg gang på gang bider mærke i. 1. Svensk politik føres primært via… Read more »

KnudMadsen
KnudMadsen
6 years ago

En svinsk omgang.
Jeg vil tro, at disse djævle glæder sig til næste angreb, så de igen kan stå og vise deres store kærlighed og godhed. Skide være med at det koster almindelige mennesker livet, bare de kan vise, hvor uendelig gode de er.

Ola Arg
Ola Arg
6 years ago

Om ikke svenskene starter motstandskamp mot landssvikerdjevlene så fortjener de å miste sitt land ! et folk som ikke kjemper for sitt land og egen fremtid fortjener ikke annet enn undergang.
Harde ord men fakta.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  Ola Arg

Vi är många som kämpar för vårt land.

PK svada
PK svada
6 years ago

Det er det sikkert, men ikke mange nok.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  PK svada

Det får framtiden utvisa.

PK svada
PK svada
6 years ago

Ja da må det bli flere i framtiden, men det blir også flere innvandrere i framtiden.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  PK svada

Det finns många bra invandrare som kämpar mot de onda globalisterna.

PK svada
PK svada
6 years ago

Det er greit å være globalist, men politisk må det være demokratisk. Det er det ikke.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Ola Arg

How how…vi er da over 1.4 millioner redan som kjemper for Sverige..problemet er at de PK med Løfven i spissen er så hjernevasket av denne sekten igjennom flere årtider, pluss alle økoinnv han tar inn i landet som takknemlig støtter han..hans valgkveg..en bevisst handling.
Så ikke helt rettvist for oss..IkkePK..hva med alle oss…

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Hyllning till invandringen var det. Hur var det rektorn i luva sa olika barn har roligaste lekarna. Det har ju svenska tjejer o kvinnor fått erfara. Tycker kärleks hyllningen var vedervärdig och svenskarna applåderade o hyllade. Satte dom namnet på en lista så muslimerna och dom andra invandrarna låter dom snälla svenskarna leva.

Lazze
Lazze
6 years ago

Uhyggelig og skræmmende, at se hjernevask og folkeforførelse udstillet på denne måde. Nøjagtigt som at se en militærparade fra Pyongyang! Det er ubeskriveligt uhyggeligt, at konstatere, at deltagerne i denne “manifestation” åbenbart allerede er frataget den sidste rest af egen kritisk tankegang og blot lader sig falde ind i en dødelig og sort sekt, som beredvilligt og med røde tårer adlyder deres guru(er) – havde de blevet bedt om at begå kollektivt selvmord, er jeg ikke i tvivl om udfaldet!. Selv de kriminelle politikere fik aflad og modtog tilgivelse, blot ved at sænke blikket en politisk korrekt smule og tage… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Lazze

Inför nästa kärleksmanifestation kan man dela ut tiotusen katanas. Så kan man avsluta manifestationen med en kärleksfull seppuku inför öppen ridå. Fridolin kommer nog sjukanmäla sig för skoskav just den dagen så att han kan stå och gråta krokodiltårar i tv dagen efter.

Margrethe
Margrethe
6 years ago

Fy for helvede nogle lede mennesker…

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Det kunne man tro, men SD er nå Sverige største parti etter siste sipomåling..så på tross av forsøk på manipulasjonenen ifra islamofile och pladderhumanister er svenskene på vei til igjennomskue det tragiske skuespill, og forsøket på å skape mere dårlig samvittighet for svenskerna..dom kjøper det inte lengre. Det merker man også på diskus/blogger på alt media..den er blitt mye mere agressiv/rakt ut, og flere ser ut for å støtte det..flere diskuterer..och med SD och M i regjering etter valet i 2018 ser det Nå veldig positivt ut..mere enn tidligare..Så håpefull er vi SDère/sympatisører at Løfven blir kastet etter valet..ellers er… Read more »

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
6 years ago

Hmmm, hvorfor kommer jeg til å tenke på sangen “send in the clowns” når jeg ser på dette, mon tro?

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  Verden_er_gal.

Mördarclowner.

45
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x