21
apr
Seneste opdatering: 21/4-17 kl. 1452
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Umiddelbart efter terrorangrebet  på Avenue des Champs-Élysées nr 44 500 meter i luftlinje fra Elysée Palæet.

Fire uger i Europa; Westminster, Stockholm, Dortmund, Paris

According to reports, at around 21:00, a man pulled up next to a police van in a car. He quickly got out and started firing into the van, which was parked in the area near the Marks & Spencer store. Three officers were struck, one fatally. The officers were guarding the entrance of Franklin D. Roosevelt metro station at the time. Initial reports that two police officers died were debunked. The shooter then attempted to flee the scene, firing at other people as he did, but was shot and killed by other responding officers. An unidentified man was also hit in “cross-fire”. 2017 shooting of Paris police officers

Terroristerne Abu Yusuf Al-Baljiki og Youssef El Osri, “belgier”

El Osri skal have overlevet og er på flugt. “Kendt af politiet, radikaliseret, fra Antwerpen.” Allerede i 2001 skød og sårede han en betjent, og han har på det krypterede tjeneste Telegram Messenger fablet om at myrde politifolk. Som tænkende mennesker straks forstod,  da ISIS begyndte at tabe militært: Nu bliver det blodigt i Europa.

Vores sikkerhed forsvares ikke i “Afghanistan, Syrien og Irak”, som politikere har forsøgt at bilde os ind,  nu er det herhjemme kampen på liv og død foregår. Politikerne burde vide det, for de har selv sørget for at det nu er situationen. – Svensk radio kalder det her til aften – flere timer efter at Hollande har sagt ordet ‘terror,’ – for “et muligt væbnet røveri.”, den har levet af ønsketænkning i mange år.  –  Paris jihad cop killer had been jailed for 20 years for trying to kill police, but freed early

Stefan Molyneux: What Pisses Me Off About The Paris Terrorist Attack

Fire uger i Europa; Westminster, Stockholm, Dortmund, Paris

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Claus Hansen
Claus Hansen
5 years ago

Vi skal snart til at have en helt anden slags fakkeltog end dem der hidtil har været arrangeret.

Og så lidt medicin på den korte bane: lav en round up på alle der kommer til terroristernes begravelse (det plejer jo at være hundredvis) og udvis dem sammen med deres familier. Allesammen. Øjeblikkeligt.

PK svada
PK svada
5 years ago

Venstrebermen har importert millioner av mennesker som vil drepe oss, man blir målløs.

PBrad
PBrad
5 years ago
Reply to  PK svada

De såkaldt “borgerlige” har sgu en lige så stor skyld der og de fatter stadig ikke en bjælde af hvad der foregår.

Henning Jensen
Henning Jensen
5 years ago
Reply to  PBrad

Så, så, – ikke så hård ved vore politikere, for at kunne fatte skal man jo kunne tænke.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x