21
apr
Seneste opdatering: 21/4-17 kl. 1714
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vote Marine and get France back for the french”

56 procent af parisiske kvinder er bange for at bruge kollektiv transport

De er pÄfÞrt et alvorligt handicap, for Paris er ikke en cykelby som KÞbenhavn. Jeg har prÞvet. Parisiske kvinder skifter endda tÞj fra kjole og halsudskÊring til bukser og sweatre, for at undgÄ at friste seksualforbrydere.

A new study by the Paris Region Planning and Development Agency (IAU) has found that 56 per cent of women are afraid to use public transport due to concerns over sex attacks and theft. Le Parisien reports respondents’ insecurity as a “legitimate fear”, noting that 37-per-cent of robberies without violence and 39-per-cent of sexual assaults against women are carried out on public transport and at train stations.

“Amongst female respondents, the fear of being attacked or robbed is so strong it prevents them from using public transport,” the IAU said.

“Women are four times more likely (6.2 per cent) to declare avoiding at least one mode of public transport for fear of aggression or theft than men (1.7 per cent).”

Covering up (with regards to clothing choices) and avoiding travelling alone are common tactics women use to minimise their risk whilst using public transport, according to Le Parisien.

“I identify anything that could be a possible source of trouble, so I can get away from it as much as possible,” said a woman named as CĂ©cile. Study: Over Half of Women Afraid to Use Public Transport as Assaults, Robbery Common

Rapporten: Victimation et sentiment d’insĂ©curitĂ© en Île-de-France

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
6 years ago

SĂ„ rent förbannat kuriöst att icke vĂ„r notoriska svenska feministregering dryftar denna delikata detalj, vars innebörd verkligen borde intressera den regim som pĂ„stĂ„r sig vĂ€rna om damerna och att vilja stĂ€rka det svagare könets stĂ€llning. Å andra sidan torde det ur globalistiskt perspektiv vara föga gynnsamt att ventilera nĂ„got som kan uppfattas som kritik gentemot den ohejdade migrantstömmen och ett dĂ€rpĂ„ oundvikligen följande samhĂ€llskaos. SĂ„ lĂ€nge det inte gĂ€ller att med nĂ€bbar och radikalfeministiska klor ta bruket av den ultimata symbolen för den islamistiska vĂ„lds- och förtryckarideologin islam – den evinnerliga slöjan – i försvar, faller det utom kulturfascismens intressesfĂ€r.… Read more »

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
6 years ago

Jag hoppas att Marine Le Pen, som ser EU som ett fÀngelse och som Àr patriot och inte globalist, blir Frankrikes nÀsta president.

“Nigel Farage Interviews Marine Le Pen
LBC”:
https://m.youtube.com/watch?v=SXfvvXwgQy4

Coyote
Coyote
6 years ago

George Soros staar bakom dessa NGO:s.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Blandt de norske nyheder, der blandt andet skriver- http://www.aftenposten.no/norge/Ni-norske-krigsfartoyer-blir-til-fire–her-forklarer-forsvarssjefen-hvorfor-619485b.html – at 9 flĂ„defartĂžjer vil blive til 4, stĂ„r ogsĂ„:

19:18 21.04.17
Siem Pilot erstattes
Regjeringen bytter ut Siem Pilot med et nytt skip, Olympic Commander, som skal redde flyktninger fra Ă„ drukne i Middelhavet, skriver NTB. Skipet overtar for Siem Pilot 15. mai i Ă„r.
http://direkte.vg.no/studio/nyhetsdoegnet#!verbatimId=58fa3ec65152f76b4c03c92f

I den sidste ende statsstÞttet samfundsundergravelse, nÄr sÄdant er udbredt ser det sandelig sort ud.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Ja, inte er vel Norges regjering noe bedre enn i resten av Europa, DVs utvise potensielle terrorister…fordi de er like Pk som resten, og ser det slik at disse vil bli fremtidige valgstemmer, som er egentlig alt det handler om..hvorfor dessa forsatt befinner seg i landene. Fremtidig valgkveg, DVs mulig makt videre er det viktigste, og derfor klart shit i dom opprinngelige inbyggerne..bare se pĂ„ hvilke prioriteringer de gjĂžr..heller bruke penger pĂ„ fartĂžy for Ă„ redde illegale enn Ă„ bruke penger pĂ„ Ă„ beskytte eget land..ĂŠrligere kan det i grunnen ikke sies…se pĂ„ hva de gjĂžr..inte pĂ„ hva dom sejer… Read more »

henrik
henrik
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Hvilken strategisk analyse baserer du dine holdninger pÄ i forhold til hvilke ressorurcer der er nÞdvendige for at imÞdekomme det erkendte trussselssbilled?

PK svada
PK svada
6 years ago

Islam vil erobre Europa hvis ikke galskapen stoppes umiddelbart.

Snowflinga
Snowflinga
6 years ago
Reply to  PK svada

VĂ€steuropa kommer att förstöra sin civilisation genom sitt multikulturella experiment och diversitetesprogram. Det var USA’s George Bush som startade flyktingströmmarna till Europa nĂ€r han började med sitt krig mot terrorismen och destabiliserade mellanösten. Om det inte blir Islam som tar över sĂ„ kommer det att bli Kina om inte denna galenskap stoppas omedelbart.

PK svada
PK svada
6 years ago
Reply to  Snowflinga

MidtĂžsten har vĂŠrt destabilisert like lenge som islam har eksistert.

Snowflinga
Snowflinga
6 years ago

Alla mÀnniskor har rÀtt till sitt land. Det finns krafter som vill förstöra de europeiska lÀnderna och stjÀla dem frÄn folket. Peter Hopkins skrev om det precis som det Àr: http://www.dailymail.co.uk/debate/article-3223828/PETER-HITCHENS-won-t-save-refugees-destroying-country.html
Man mÄste kÀmpa emot dem för de har ingen rÀtt att göra det som de gör. Det Àr Europas framtid som stÄr pÄ spel.

Margrethe
Margrethe
6 years ago

I al sin menneskelige banalitet. Jeg ville inderligt Ăžnske, det ikke var sĂ„dan. Men desvĂŠrre. ” I don’t have another land”:

https://www.youtube.com/watch?v=S-VzAWJ1yK4

SkÄning
SkÄning
6 years ago

Tucker Carlson mĂ„ste vara det bĂ€sta som har hĂ€nt etablerad massmedia pĂ„ decennier. O’Reillys och Hannity’s patetiska gnĂ€ll pallar jag bara inte med lĂ€ngre, och de övriga kanalerna ska vi bara inte tala om.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Har inte O’Reilly fĂ„tt sparken?

SkÄning
SkÄning
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jo, och jag har blandade kĂ€nslor om den saken. Å ena sidan Ă€r han en övervintrad neocon som har passerat sitt bĂ€st-före-datum, Ă„ andra sidan Ă€r det fullstĂ€ndigt uppenbart att han blev utsatt för en kampanj av rent finansiella intressen. Jag kan inte sĂ€ga med sĂ€kerhet om han Ă€r en sliskig typ som utnyttjar unga sexiga kvinnor som söker jobb pĂ„ Fox (och kanalen Ă€r onekligen full av dem), men han har har definitivt inte grymtat som en galt och kallat nĂ„gon ung svart tjej för “hot chocolate”. Dessutom trodde jag att man förutsatte att nĂ„gon var oskyldig till motsatsen… Read more »

achantus
achantus
6 years ago

Og likevel kommer de fleste av disse hjernedÞde fjÊrkreene til Ä stemme Macron, det er jeg sikker pÄ.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  achantus

..leser nettopp at flere velger Le Pen pga den siste terroren i Fankrike…kan det vĂŠre at flere vakner for realitetene.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x