21
apr
Seneste opdatering: 21/4-17 kl. 1714
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vote Marine and get France back for the french”

56 procent af parisiske kvinder er bange for at bruge kollektiv transport

De er påført et alvorligt handicap, for Paris er ikke en cykelby som København. Jeg har prøvet. Parisiske kvinder skifter endda tøj fra kjole og halsudskæring til bukser og sweatre, for at undgå at friste seksualforbrydere.

A new study by the Paris Region Planning and Development Agency (IAU) has found that 56 per cent of women are afraid to use public transport due to concerns over sex attacks and theft. Le Parisien reports respondents’ insecurity as a “legitimate fear”, noting that 37-per-cent of robberies without violence and 39-per-cent of sexual assaults against women are carried out on public transport and at train stations.

“Amongst female respondents, the fear of being attacked or robbed is so strong it prevents them from using public transport,” the IAU said.

“Women are four times more likely (6.2 per cent) to declare avoiding at least one mode of public transport for fear of aggression or theft than men (1.7 per cent).”

Covering up (with regards to clothing choices) and avoiding travelling alone are common tactics women use to minimise their risk whilst using public transport, according to Le Parisien.

“I identify anything that could be a possible source of trouble, so I can get away from it as much as possible,” said a woman named as Cécile. Study: Over Half of Women Afraid to Use Public Transport as Assaults, Robbery Common

Rapporten: Victimation et sentiment d’insécurité en Île-de-France

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago

Så rent förbannat kuriöst att icke vår notoriska svenska feministregering dryftar denna delikata detalj, vars innebörd verkligen borde intressera den regim som påstår sig värna om damerna och att vilja stärka det svagare könets ställning. Å andra sidan torde det ur globalistiskt perspektiv vara föga gynnsamt att ventilera något som kan uppfattas som kritik gentemot den ohejdade migrantstömmen och ett därpå oundvikligen följande samhällskaos. Så länge det inte gäller att med näbbar och radikalfeministiska klor ta bruket av den ultimata symbolen för den islamistiska vålds- och förtryckarideologin islam – den evinnerliga slöjan – i försvar, faller det utom kulturfascismens intressesfär.… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

Jag hoppas att Marine Le Pen, som ser EU som ett fängelse och som är patriot och inte globalist, blir Frankrikes nästa president.

“Nigel Farage Interviews Marine Le Pen
LBC”:
https://m.youtube.com/watch?v=SXfvvXwgQy4

Coyote
Coyote
5 years ago

George Soros staar bakom dessa NGO:s.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Blandt de norske nyheder, der blandt andet skriver- http://www.aftenposten.no/norge/Ni-norske-krigsfartoyer-blir-til-fire–her-forklarer-forsvarssjefen-hvorfor-619485b.html – at 9 flådefartøjer vil blive til 4, står også:

19:18 21.04.17
Siem Pilot erstattes
Regjeringen bytter ut Siem Pilot med et nytt skip, Olympic Commander, som skal redde flyktninger fra å drukne i Middelhavet, skriver NTB. Skipet overtar for Siem Pilot 15. mai i år.
http://direkte.vg.no/studio/nyhetsdoegnet#!verbatimId=58fa3ec65152f76b4c03c92f

I den sidste ende statsstøttet samfundsundergravelse, når sådant er udbredt ser det sandelig sort ud.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Peter Buch

Ja, inte er vel Norges regjering noe bedre enn i resten av Europa, DVs utvise potensielle terrorister…fordi de er like Pk som resten, og ser det slik at disse vil bli fremtidige valgstemmer, som er egentlig alt det handler om..hvorfor dessa forsatt befinner seg i landene. Fremtidig valgkveg, DVs mulig makt videre er det viktigste, og derfor klart shit i dom opprinngelige inbyggerne..bare se på hvilke prioriteringer de gjør..heller bruke penger på fartøy for å redde illegale enn å bruke penger på å beskytte eget land..ærligere kan det i grunnen ikke sies…se på hva de gjør..inte på hva dom sejer… Read more »

henrik
henrik
5 years ago
Reply to  Peter Buch

Hvilken strategisk analyse baserer du dine holdninger på i forhold til hvilke ressorurcer der er nødvendige for at imødekomme det erkendte trussselssbilled?

PK svada
PK svada
5 years ago

Islam vil erobre Europa hvis ikke galskapen stoppes umiddelbart.

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago
Reply to  PK svada

Västeuropa kommer att förstöra sin civilisation genom sitt multikulturella experiment och diversitetesprogram. Det var USA’s George Bush som startade flyktingströmmarna till Europa när han började med sitt krig mot terrorismen och destabiliserade mellanösten. Om det inte blir Islam som tar över så kommer det att bli Kina om inte denna galenskap stoppas omedelbart.

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  Snowflinga

Midtøsten har vært destabilisert like lenge som islam har eksistert.

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

Alla människor har rätt till sitt land. Det finns krafter som vill förstöra de europeiska länderna och stjäla dem från folket. Peter Hopkins skrev om det precis som det är: http://www.dailymail.co.uk/debate/article-3223828/PETER-HITCHENS-won-t-save-refugees-destroying-country.html
Man måste kämpa emot dem för de har ingen rätt att göra det som de gör. Det är Europas framtid som står på spel.

Margrethe
Margrethe
5 years ago

I al sin menneskelige banalitet. Jeg ville inderligt ønske, det ikke var sådan. Men desværre. ” I don’t have another land”:

https://www.youtube.com/watch?v=S-VzAWJ1yK4

Skåning
Skåning
5 years ago

Tucker Carlson måste vara det bästa som har hänt etablerad massmedia på decennier. O’Reillys och Hannity’s patetiska gnäll pallar jag bara inte med längre, och de övriga kanalerna ska vi bara inte tala om.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Skåning

Har inte O’Reilly fått sparken?

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jo, och jag har blandade känslor om den saken. Å ena sidan är han en övervintrad neocon som har passerat sitt bäst-före-datum, å andra sidan är det fullständigt uppenbart att han blev utsatt för en kampanj av rent finansiella intressen. Jag kan inte säga med säkerhet om han är en sliskig typ som utnyttjar unga sexiga kvinnor som söker jobb på Fox (och kanalen är onekligen full av dem), men han har har definitivt inte grymtat som en galt och kallat någon ung svart tjej för “hot chocolate”. Dessutom trodde jag att man förutsatte att någon var oskyldig till motsatsen… Read more »

achantus
achantus
5 years ago

Og likevel kommer de fleste av disse hjernedøde fjærkreene til å stemme Macron, det er jeg sikker på.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  achantus

..leser nettopp at flere velger Le Pen pga den siste terroren i Fankrike…kan det være at flere vakner for realitetene.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x