26
apr
Seneste opdatering: 26/4-17 kl. 2350
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ja, man er jo lige ved at tude (min 2:09). Hvis de virkelig var “flygtet fra krig og forfølgelse,” så havde de nok gjort sig den umage at have ID dokumenter. 90 procent har ikke. De optager altså plads fra mennesker, der har et legitimt asylbehov. Mindst en million kunne umiddelbart sendes hjem. Pludselig ville man kunne få et arbejde og en bolig i Sverige. Pludselig vil man kunne komme til lægen inden man døde, og pludselig kunne kvinder færdes i det offentlige rum, som de kunne i tusind år inden politikerne begyndte at forære landet til patriarkalske stammer. Vild debatt i Stadshuset efter SD-förslag

Var fjärde kvinna undvek gå ut på kvällen

SCB skriver ‘hver femte’, men 23 procent er nærmere hver fjerde, hvilket er over en million kvinder:

Mer än var femte kvinna, eller 23 procent, har någon gång under året avstått från att gå ut på kvällen på grund av oro för att bli överfallen eller hotad. För män är motsvarande siffra 6 procent.

SCB:s undersökningar av levnadsförhållanden (ULF/SILC) visar att 3 procent av Sveriges befolkning, 16 år och äldre, har varit utsatta för våld någon gång under de senaste 12 månaderna. 5 procent har utsatts för hot om våld eller andra hotelser som var så allvarliga att de blev rädda. Andelen som har utsatts för hot eller våld är ungefär densamma bland både kvinnor och män.

Undersökningen visar också att 15 procent av befolkningen någon gång under de senaste 12 månaderna har avstått från att ge sig ut på kvällen av oro för att bli överfallen eller hotad. Det är mycket vanligare bland kvinnor än män: 23 procent av kvinnorna uppger att de har avstått från att gå ut jämfört med 6 procent av männen. Var femte kvinna har avstått från att gå ut på kvällen

Europæiske kvinder skal lære lidt mere respekt for herrefolket

Frau bis du. Respekt haben mehr. from Besorgte Bürger on Vimeo.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago

Nu för tiden ges man dagliga och flerfaldiga anledningar att skämmas över sin svenska nationalitet, en för inte alltför länge sedan värdefull identitet vilken borgade för en viss heder och tillförlitlighet, men som nu kommit att förknippas med en katastrofalt dysfunktionell och nationsfientlig politik med tydliga globalistiska förtecken. Det boreala och multietniska kalifatets koncept uppvisar en självdestruktiv socialpolitik där de juridiska, administrativa och sociala strukturerna demoleras, och kan endast summeras som ett historiskt unikt och sensationellt självbedrägeri, iscensatt av den dolda NWO-agendans abnorma aktörer. Det kommer nu an på den fjärde statsmakten, den alternativa nyhetsförmedlingen och dess förmåga att sprida… Read more »

Ben Redic Fy Fazan
Ben Redic Fy Fazan
5 years ago

Svenskene har aldri vaert de skarpeste knivene i skuffen, det er jo denne debatten et tydelig eksempel paa.

Maja Dacke
Maja Dacke
5 years ago

Undantagen finns – akta dig för mig om du ogillar blodvite …

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

Det skrämmande att se att Sverige är styrt av galna kultister. De kom inte med ett enda sakargument utan de upprepade endast sitt heliga kultmantra som “värdegrund,” “vidrig människorsyn,” “allas lika värde” o.s.v. och kallade alla som inte var kultmedlemmar för “fascisiter.” Stackars Sverige.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Jamen det er jo forfærdeligt af se/høre, et bønnemøde fra Stadshuset af værste slags.
Velkommen barn………ved kvinden på grådens rand, hvor mange flere barn, hun kunne hjælpe for de samme penge, når nu hun er så optaget af det. Men så skal hun prioritere blandet et uendeligt tal af fattige i Afrika og det gør ondt i maven og på selvforståelsen.

Filomele1
Filomele1
5 years ago

Aldri i mitt liv har jeg hørt en så hysterisk, hjernevasket og virkelighetsfjern gjeng kvinnfolk av begge kjønn, (men mest kvinnfolk).Tror knapt hva jeg hører. Alt har gått til h.. i nabolandet. At en slik stupiditet er mulig!

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Filomele1

Inte jag heller, det lät som om det var upptaget på dårhus och det var det väl?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Anagram ? ( rådhus dårhus )

Anne-Kit Littler
Anne-Kit Littler
5 years ago
Reply to  Filomele1

Ja jeg kan kun give dig ret! Flaebende kvindfolk der er blevet valgt (!) til at tage beslutninger for mange. Vorherrebevares! Femnisme er en cancer paa samfundet! Black Pigeon siger det helt klart og tydeligt: https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw

Richard lll
Richard lll
5 years ago

Idiotlandet visar sin klass…

Bråvåknet
Bråvåknet
5 years ago

WTF?!?! Er dette voksne, selvstendige og seriøse mennesker?!?
Nei, de hører hjemme i barnehagen.

Va Sawva
Va Sawva
5 years ago

Hvornår begynder de ansvarlige mon at gøre noget ved det? – Alle ved jo godt, hvorfor kvinderne ikke tør gå ud! – Hvornår begynder de ansvarlige at sende lortet hjem?? – SÆT I GANG!!

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Va Sawva

Hur kan det vara möjligt i ett land där t o m statsministern är en uttalad feminist? 🙂

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x