27
apr
Seneste opdatering: 27/4-17 kl. 1319
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi ved ikke, hvad Löfven regeringen gjorde, de vil ikke sige det. Lena Mellin mener, Sverige stemte for: Sverige röstade ja – men är för feg för att erkänna det

Mark Steyn: The War That Made The World We Live In

“Europeans have nothing they are willing to die for therefore they have noting to live for.”

For et par uger siden, var det 100-års dagen for slaget ved Vimy Ridge, slaget “der gjorde Canada til en nation.” I tror ikke det er sandt, hvad præsident Hollande sagde i sin tale. Og snart vælger franskmændene en endnu større idiot.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PBrad
PBrad
5 years ago

Hvad siger Samerne egentlig til at deres forhenværende “herrer” nu udlevere dem og deres territorium til det nye herrefolk? https://youtu.be/x1W39BJJVqo?list=UUouEK9HHGW-_4g-M5hE2Djg

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  PBrad

…eget terretorium..dom bare andvender det som resten av befolkningen..iallf i Norge.
Du kan kjøpe fiskerettigheter, multer, bær er ellers fritt for alla.

Ole Siggaard-Andersen
Ole Siggaard-Andersen
5 years ago

Hollande’s tale ved mindehøjtideligheden for Vimy Ridge er tåkrummende.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Ha ha..klart dom gjorde…derfor dom inte vil svara på frågan..vedtatt på alle ikkepk disk siter…iflg kilder kommer sanningen ut som lekk om ca 14 dagar..då vet vi det vi alla redan vet. Måste jo bare vara så flaut å kalla seg femiregjering..den første i Sverige, men like sekert den sista. Man fastslår bare igjen…dette med moral och etikk eksisterar inte innom politikken, og de svenske politikerne er så nedsnødd i sin egen hjerntvedd..som sine velgare..och dobbelmoral. Et Ja er inte et Ja i Sverige, men kanskje, kommer an på omstendigheterna, fordi det viktigaste å tjena pengar, då ofrer man alle… Read more »

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  sussebassa

Kunne vært interessant å vite hva saudiene har lovet til gjengjeld, for her lukter det hestehandel av tarveligste sort. Hvorfor ville Saudi-Arabia på død og liv bli valgt inn? Det kan ikke være for noe annet enn å omdefinere kvinnerettigheter i retning sharia.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  achantus

..absolutt hestehandel..men hva byttingen konkret gikk ut på får vi vite når det lekker..ca 14 dager…men betre handelsavtaler for Sverige imot å omdefinere kvinners rettigheter…hmm..det blir ikke vel motatt i Sverige av andre politikere iallaf..der går de forlangt…Løfvens skryt om femiregjering vil bli slått helt sønder och sammen…som er helt ok for meg..blir snevret veldig inn..støtte femi i Sverige, men det motsatte i Saudi-Arabia..for synbart..korkad om dom vil beholde regjering..men igjen mere penger til Sverige…

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x