3
maj
Seneste opdatering: 3/5-17 kl. 1652
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når overklassen siger det, er det OK. Når arbejderklassen (Tommy) siger det samme, er han en “white supremacist.” Tommy Robinson konfronterer den Guardian-skrivende overklasse, og den kan ikke lide at få et kamera op i hovedet. Det er den slags journalistik, der skulle være mere af i denne verden. Hvis Tommy Robinson overlever, kommer han til at sætte fremtidens standarder i journalistik. Ikke noget med RUC, Århus eller ‘jounalistuniversiteter’ der. Lige på og hårdt til magthaverne! Se Tommy Robinson in Copenhagen.

400 millioner vil over Middelhavet

Det svarer omtrent til EU’s samlede befolkning i 2017. EU toppen har stadig ikke forstået, hvad der foregår. Afrikas befolkning eksploderer. FNs befolkningsprognose: An African Planet? Is this the way our world ends?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Interessante oplysninger om Quilliam – valget af navn forekommer noget bizart, hvis man hævder at være imod islamisme, når nu William Quilliam [ 😉 ] selv gik ind for et verdensomspændende kalifat, sådan som islamisterne også gør. https://en.wikipedia.org/wiki/Quilliam_(think_tank) Quilliam is a London-based left-of-center[1] think tank that focuses on counter-extremism, specifically against Islamism, which it argues represents a desire to impose a given interpretation of Islam on society. Founded as The Quilliam Foundation, it lobbies government and public institutions for more nuanced policies regarding Islam and on the need for greater democracy in the Muslim world whilst empowering moderate Muslim voices.… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

The hijab and burqa Quilliam supports the right of women to wear the hijab and the right of women to take it off. In a commentary in The Sun,Maajid Nawaz stated: “If Muslims object to the French ban on the hijab, we must also object to the ‘Islamist’ plan to impose the hijab and ban women uncovering their hair.” [19] Quilliam has also defended the right of women to wear the full-face veil [!!!!!], in the form of the niqab or the burqa.[20] Leaked report on the UK government’s “Prevent” strategy On 14 June 2010, a strategic briefing paper with… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

He led the EDL from 2009 until 8 October 2013, when he was persuaded to leave the organisation and discuss alternative ways of tackling extremism with the think tank Quilliam

https://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_Robinson_(activist)

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Jeg formoder dette er artiklen Tommy Robinson henviser til:

https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/may/01/far-right-networks-nationalists-hate-social-media-companies

Robinson har ret, som jeg tolker ordene.

Ann O Nym
Ann O Nym
4 years ago

Skrekk og gru. Det er som en skrekkfilm.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Det glade vanvid.

De skibe skal sænkes, og dokumentationen lægges på youtube.

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Är man snäll, så sänk båten på nerresan till Afrika.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x