5
maj
Seneste opdatering: 6/5-17 kl. 0525
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Stødte ind i møblerne”

Det er ikke sådan noget, der indgyder respekt for en mand, der er ved at afpresse Storbritannien for 50 milliarder pund (62 mia dollars). Normalt er jeg ikke til sladderjournalistik, men tror du du ser det i dansk-svensk MSM i morgen lige inden et fransk valg, som disse journalister skal vinde for Macron? Nix!

EU President Jean-Claude Juncker was reportedly ‘drunk and bumping into furniture’ at a UN Peace Summit during critical talks.

Juncker was said to be ‘very visibly p**ed’ during talks over Cyprus, which has been split between Greece and Turkey for decades, in Geneva. A diplomat also said that the 62-year-old’s familiar behaviour with some young aides was ’embarrassing’. EU boss Jean-Claude Juncker ‘was DRUNK and bumping into furniture’ during Cyprus peace talks – Selv større franske medier kalder Macton for ‘marionet’.

Podcast med Adam Wagner: “Historien om Danmark”

Fra Critique

“Historien om Danmark”: Har DR faktisk lavet noget af værdi?!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago

Man kan med fog ställa sig frågan hur detta fullkomligt respektlösa beteende alltjämt accepteras utan att erforderliga åtgärder vidtas för att stävja den patetiske gamle fylltrattens framfart. Han har oräkneliga gånger och med all önskvärd flagrans bevisat sina färdigheter att derangera befintligt möblemang och därmed sin olämplighet att uppträda i offentliga sammanhang. Emellertid skall erkännas att den gamle räven, vilken uppbär den imponerande titeln President of the European Commission, på ett högst spektakulärt sätt visat vad slags ohederligt rackarspel det illa beryktade EU symboliserar, och kan därmed sägas vara representativ för den oheliga union han företräder. Ett tragiskt clowneri på… Read more »

SweDane
SweDane
4 years ago

Teresa May er da hamrende ligeglad med EU..
UK har en af verdens bedst udrustede hære –
de kan indtage EU’s hovedkvarter imens Juncker
napper morgen sjussen.
Boris og Nigel må sidde og slå sig
på lårene af grin.

The Lying Press
The Lying Press
4 years ago

Den ikke-folkevalgte såkaldte EU-præsident, globalisten Jean Claude Juncker, er beviseligt en fordrukken sut. Youtube flyder over med videodokumentation.

Jeg beder hver dag til at det forbandede EU må bryde sammen og at alle rotterne dernede bliver sparket ud af folket !

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Jeg forstår sgu godt Juncker bare drikker sig i hegnet og laller der ud af. Lønnen er jo enorm, alt er jo gratis og han kan jo ikke væltes. Og så er han oven i købet omgivet af en flok idioter, der for alt i verden ikke vil tabe ansigt. Så er det sgu da bare med at klø på. Når skibet synker, ryger de jo alle sammen.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Globalisternas våta dröm håller på att genomföras och frågan är går det ens att förhindra. Det är slutet på demokratin och början på makt diktaturen där pengarna styr. Och människan är ett verktyg till eliten.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Er flot familiebillede! Man føler en så inderlig lede og foragt for disse personer, og det de repræsenterer, at det er svært at give udtryk for det på en pæn måde, uden at krænke “tonen” voldsomt. Jeg kan se at selve billedets fil hedder macronette.jpg. Macronette er jo nok øgenavnet på den lille dukke som Hollande holder i armene, og som den ”deutsche Mutter“ kærlig og forventningsfuld klapper på hovedet. Men babyen burde egentlig hedde Micronette, for i bedste fald bliver Macron kun en ligegyldighed i fransk politik og historie. Som det ses på billedet så er petit Macron meget… Read more »

The Lying Press
The Lying Press
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Rothschild-bankmanden og elite-globalisten Emmanuel Macron har travlt med at skovle penge ind på sine konti i skattelyet på Cayman Island: http://www.zerohedge.com/news/2017-05-05/macron-says-he-victim-massive-coordinated-hack-after-9-gigabytes-private-documents-r

Talibananas
Talibananas
4 years ago

Jean-Claude Junkie.

PK svada
PK svada
4 years ago

Er politiet blitt paranoide, det er jo høyreradikale som er den store trusselen i Europa.

Tunge kjøretøy blir forbudt i hovedprosesjonen på 17. mai
– Helst ser vi at de fjernes for godt, sier politiet.
http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Tunge-kjoretoy-blir-forbudt-i-hovedprosesjonen-pa-17-mai-334073b.html

PK svada
PK svada
4 years ago

Mannen er gal, hadde han vært rikskansler for Tyskland så hadde Europa fått en ny Hitler.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x