9
maj
Seneste opdatering: 9/5-17 kl. 1126
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En liten pojke åker tåg med sin mamma. Han är arg och förtvivlad. ”Mamma, jag vill inte! Jag V-I-L-L inte!”

Pojken är klädd i klänning. Den är mintgrön med turkosrandig bröstficka. På benen har han färgglada strumpbyxor. Hans mamma har förläst sig på genusteori, och han är hennes försökskanin i ett experiment som utgår ifrån att biologiska kön inte existerar utan bara är en social konstruktion.

Genustrams och politisk korrekthet griper omkring sig som en masspsykos i Sverige. Genustramset bottnar i den feministiska schablonuppfattningen att män generellt har makt medan kvinnor är förtryckta offer. Men på 2000-talet är männen förlorare och kvinnorna vinnare på en mängd områden, bland annat hälsa och utbildning. Kvinnor har makt. De har makt i arbetslivet och politiken. De har makt över männen bland annat genom sin attraktivitet som sexpartners. Med tillgång till insemination, preventivmedel och fri abort har kvinnor unik beslutanderätt över fortplantningen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
tornuggleman
tornuggleman
4 years ago

De mina har lovat att det ska stå : “I´m A Man” på min grav ! Har aldrig ansett mig vara en riktig man vilken fortfarande är lika pilsk. Men älskar att lyssna på intelligenta KVINNOR som vår underbara Julia ! Och som vanligt uttrycker Julia sig som den fantastiska journalist hon är. Ämnet är väl genomtänkt och budskapet klart . Och hennes angrepp på Sossarna är väl berättigad. Kommer ihåg då vi gick med protestlistor för att motarbeta Socialdemokraternas förslag om att införa LYXBESKATTNING AV HEMMAFRUAR under slutet av 1960-t . (Nu har vi avdragsgilla underbetalda pigor) Stort tack… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Sverige har blivit en sekt. En politiskt korrekt globalistisk sekt. Där kvinnor o homosexuellas makt är viktigare än något annat. Man utnyttjar kvinnors vårdbehov till att vårda hela världens invandrarmän. Och det får kosta hur mycket som helst. Och allt detta i ett syfte att öka Sveriges befolkning så mycket det går övre gräns finns inte utländska bolag bygger billiga o dåliga lägenheter överallt. Ju fler dom bygger desto svårare att återställa Sverige. Åkrarna täcks med vit fiberduk och täcks med bergskross och sen byggs det. Enligt officiella källor har vi matproduktion till hälften av befolkningen sanningen är 1/4 troligen.… Read more »

Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago

Ett övergrepp av den kaliber som nämns i inslaget borde vara tillräckligt för att utreda vederbörandes lämplighet som vårdnadshavare. Att medvetet åsamka sitt barn en traumatiserande upplevelse i syfte att tillfredsställa de egna desorienterade behoven av genusperspektivistiska och manipulativa experiment, tyder på en mental obalans och en akut omdömesbrist, vilket kräver inskridande från tredje part för att bevaka barnets bästa. Det måste vara en sensationellt obehaglig upplevelse att som medpassagerare tvingas bevittna ett dylikt utfall av den identitets- och begreppsförvirring dagens ansvarslösa radikalfeminister uppvisar. Det enda som ter sig en smula besynnerligt är att modern inte samtidigt tog tillfället i… Read more »

Leif Knudsen
Leif Knudsen
4 years ago

And the more power women get, the more pitched and strident the feminists get. They need to sqeel higher and higher in reverse proportion to the size of the problem. The greatest fear for feminists is to loose the automatic victim status. My theory is that they are sexually frustrated in a Freudian way and they react with anger towards men. Poor feminists.

PK svada
PK svada
4 years ago
latmask
latmask
4 years ago
Reply to  PK svada

Dessa kvinnor verkar vilja leva i ett Europa fullt av MUSLIMSKA män för de verkar för den saken. De borde studera kvinnornas situation i t ex arabländerna för att förstå hur kvinnolivet var i Sverige före Magnus Eriksson eller, säg före vikingatiden.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Når en svensk betonfeminist i start 20´erne standser sine månedlige blødninger, alene ved tankens kraft, bøjer jeg mig. IKKE FØR!!!

Steinadler
4 years ago

“Forsøkskanin” blir her snarere en forskjønnende betegnelse. Jeg vil si det ganske enkelt dreier seg om en form for fordekte sadistiske seksuelle overgrep satt i system. Studerer man f.eks. de ledende svenske feministene (den kanskje verste av dem halvt norsk) i dokumentaren Könskriget, vel så skal det virkelig ikke mye til for å se at man her har med kvinner som hater menn å gjøre og som altså heller ikke har nølt med å iverksette et tilsvarende sadistisk “eksperiment”. Alt en form for utagering av indre konflikter som de selvsagt er ute av stand til å reflektere over, akkurat slik… Read more »

Julia Caesar
Julia Caesar
4 years ago
Reply to  Steinadler

Jag är ganska enig med dig i synen på de psykologiska mekanismerna bakom feministers och andras manshat och är klar över kraften i projektioner som psykiskt försvar mot för individen eller samfundet oacceptabla känslor.

Spädbarnets tidiga försvar splitting (Melanie Klein) spelar också en stor roll när det praktiseras på samhällsnivå.

I en podcast har jag dock begränsade möjligheter att ta upp psykologi på så pass djup nivå, eftersom den vänder sig till allmänheten och inte till människor med psykologiska fackkunskaper.

PK svada
PK svada
4 years ago

Det er genetikken som bestemmer om du er mann eller kvinne, hest eller ku osv.

Dogen
Dogen
4 years ago

Gendercide

We´re just objects having a human experience.
comment image

MXp
MXp
4 years ago

Ja, jag säger då det… Genderfreak använder sin son som försökskanin! Tack, Julia, för dina notiser om gendervansinnet. Själv ställer jag idag frågan till Genderextremerna: http://mxp.blogg.se/2017/may/gender-ar-hen-verkligen-lika-2.html

PK svada
PK svada
4 years ago

Kjønnet blir allerede bestemt på fosterstadiet, forskjellen er X og Y kromosomer, dette er udiskutable fakta.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Hvis køn ikke eksisterer, hvorfor kæmper kvinder så for ligeløn og kvindekvoter?
Og hvorfor har vi kvindeforeninger som f.eks. KVINFO? Hvorfor er der både herre og dametoiletter? Og hvorfor går kun muslimske kvinder med tørklæde eller i burka? Hvorfor er der kønsadskildt svømning?
O.s.v.
Her er mange flere forskelle:

https://www.youtube.com/watch?v=DNxRNvn8s_Y

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Det vore ju trevligt om livet vore som i videon ovan, men jag känner faktiskt igen mig bättre i de amerikanska MGTOW-klippen.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x