9
maj
Seneste opdatering: 9/5-17 kl. 1126
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En liten pojke Ă„ker tĂ„g med sin mamma. Han Ă€r arg och förtvivlad. ”Mamma, jag vill inte! Jag V-I-L-L inte!”

Pojken Àr klÀdd i klÀnning. Den Àr mintgrön med turkosrandig bröstficka. PÄ benen har han fÀrgglada strumpbyxor. Hans mamma har förlÀst sig pÄ genusteori, och han Àr hennes försökskanin i ett experiment som utgÄr ifrÄn att biologiska kön inte existerar utan bara Àr en social konstruktion.

Genustrams och politisk korrekthet griper omkring sig som en masspsykos i Sverige. Genustramset bottnar i den feministiska schablonuppfattningen att mÀn generellt har makt medan kvinnor Àr förtryckta offer. Men pÄ 2000-talet Àr mÀnnen förlorare och kvinnorna vinnare pÄ en mÀngd omrÄden, bland annat hÀlsa och utbildning. Kvinnor har makt. De har makt i arbetslivet och politiken. De har makt över mÀnnen bland annat genom sin attraktivitet som sexpartners. Med tillgÄng till insemination, preventivmedel och fri abort har kvinnor unik beslutanderÀtt över fortplantningen.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
tornuggleman
tornuggleman
7 years ago

De mina har lovat att det ska stĂ„ : “IÂŽm A Man” pĂ„ min grav ! Har aldrig ansett mig vara en riktig man vilken fortfarande Ă€r lika pilsk. Men Ă€lskar att lyssna pĂ„ intelligenta KVINNOR som vĂ„r underbara Julia ! Och som vanligt uttrycker Julia sig som den fantastiska journalist hon Ă€r. Ämnet Ă€r vĂ€l genomtĂ€nkt och budskapet klart . Och hennes angrepp pĂ„ Sossarna Ă€r vĂ€l berĂ€ttigad. Kommer ihĂ„g dĂ„ vi gick med protestlistor för att motarbeta Socialdemokraternas förslag om att införa LYXBESKATTNING AV HEMMAFRUAR under slutet av 1960-t . (Nu har vi avdragsgilla underbetalda pigor) Stort tack… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago

Sverige har blivit en sekt. En politiskt korrekt globalistisk sekt. DĂ€r kvinnor o homosexuellas makt Ă€r viktigare Ă€n nĂ„got annat. Man utnyttjar kvinnors vĂ„rdbehov till att vĂ„rda hela vĂ€rldens invandrarmĂ€n. Och det fĂ„r kosta hur mycket som helst. Och allt detta i ett syfte att öka Sveriges befolkning sĂ„ mycket det gĂ„r övre grĂ€ns finns inte utlĂ€ndska bolag bygger billiga o dĂ„liga lĂ€genheter överallt. Ju fler dom bygger desto svĂ„rare att Ă„terstĂ€lla Sverige. Åkrarna tĂ€cks med vit fiberduk och tĂ€cks med bergskross och sen byggs det. Enligt officiella kĂ€llor har vi matproduktion till hĂ€lften av befolkningen sanningen Ă€r 1/4 troligen.… Read more »

AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
7 years ago

Ett övergrepp av den kaliber som nĂ€mns i inslaget borde vara tillrĂ€ckligt för att utreda vederbörandes lĂ€mplighet som vĂ„rdnadshavare. Att medvetet Ă„samka sitt barn en traumatiserande upplevelse i syfte att tillfredsstĂ€lla de egna desorienterade behoven av genusperspektivistiska och manipulativa experiment, tyder pĂ„ en mental obalans och en akut omdömesbrist, vilket krĂ€ver inskridande frĂ„n tredje part för att bevaka barnets bĂ€sta. Det mĂ„ste vara en sensationellt obehaglig upplevelse att som medpassagerare tvingas bevittna ett dylikt utfall av den identitets- och begreppsförvirring dagens ansvarslösa radikalfeminister uppvisar. Det enda som ter sig en smula besynnerligt Ă€r att modern inte samtidigt tog tillfĂ€llet i… Read more »

Leif Knudsen
Leif Knudsen
7 years ago

And the more power women get, the more pitched and strident the feminists get. They need to sqeel higher and higher in reverse proportion to the size of the problem. The greatest fear for feminists is to loose the automatic victim status. My theory is that they are sexually frustrated in a Freudian way and they react with anger towards men. Poor feminists.

PK svada
PK svada
7 years ago
latmask
latmask
7 years ago
Reply to  PK svada

Dessa kvinnor verkar vilja leva i ett Europa fullt av MUSLIMSKA mÀn för de verkar för den saken. De borde studera kvinnornas situation i t ex arablÀnderna för att förstÄ hur kvinnolivet var i Sverige före Magnus Eriksson eller, sÀg före vikingatiden.

Anders Bo
Anders Bo
7 years ago

NÄr en svensk betonfeminist i start 20Žerne standser sine mÄnedlige blÞdninger, alene ved tankens kraft, bÞjer jeg mig. IKKE FØR!!!

Steinadler
7 years ago

“ForsĂžkskanin” blir her snarere en forskjĂžnnende betegnelse. Jeg vil si det ganske enkelt dreier seg om en form for fordekte sadistiske seksuelle overgrep satt i system. Studerer man f.eks. de ledende svenske feministene (den kanskje verste av dem halvt norsk) i dokumentaren Könskriget, vel sĂ„ skal det virkelig ikke mye til for Ă„ se at man her har med kvinner som hater menn Ă„ gjĂžre og som altsĂ„ heller ikke har nĂžlt med Ă„ iverksette et tilsvarende sadistisk “eksperiment”. Alt en form for utagering av indre konflikter som de selvsagt er ute av stand til Ă„ reflektere over, akkurat slik… Read more »

Julia Caesar
Julia Caesar
7 years ago
Reply to  Steinadler

Jag Àr ganska enig med dig i synen pÄ de psykologiska mekanismerna bakom feministers och andras manshat och Àr klar över kraften i projektioner som psykiskt försvar mot för individen eller samfundet oacceptabla kÀnslor.

SpÀdbarnets tidiga försvar splitting (Melanie Klein) spelar ocksÄ en stor roll nÀr det praktiseras pÄ samhÀllsnivÄ.

I en podcast har jag dock begrÀnsade möjligheter att ta upp psykologi pÄ sÄ pass djup nivÄ, eftersom den vÀnder sig till allmÀnheten och inte till mÀnniskor med psykologiska fackkunskaper.

PK svada
PK svada
7 years ago

Det er genetikken som bestemmer om du er mann eller kvinne, hest eller ku osv.

Dogen
Dogen
7 years ago

Gendercide

WeÂŽre just objects having a human experience.
comment image

MXp
MXp
7 years ago

Ja, jag sĂ€ger dĂ„ det… Genderfreak anvĂ€nder sin son som försökskanin! Tack, Julia, för dina notiser om gendervansinnet. SjĂ€lv stĂ€ller jag idag frĂ„gan till Genderextremerna: http://mxp.blogg.se/2017/may/gender-ar-hen-verkligen-lika-2.html

PK svada
PK svada
7 years ago

KjÞnnet blir allerede bestemt pÄ fosterstadiet, forskjellen er X og Y kromosomer, dette er udiskutable fakta.

Henning Jensen
Henning Jensen
7 years ago

Hvis kÞn ikke eksisterer, hvorfor kÊmper kvinder sÄ for ligelÞn og kvindekvoter?
Og hvorfor har vi kvindeforeninger som f.eks. KVINFO? Hvorfor er der bÄde herre og dametoiletter? Og hvorfor gÄr kun muslimske kvinder med tÞrklÊde eller i burka? Hvorfor er der kÞnsadskildt svÞmning?
O.s.v.
Her er mange flere forskelle:

https://www.youtube.com/watch?v=DNxRNvn8s_Y

latmask
latmask
7 years ago
Reply to  Henning Jensen

Det vore ju trevligt om livet vore som i videon ovan, men jag kÀnner faktiskt igen mig bÀttre i de amerikanska MGTOW-klippen.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x