9
maj
Seneste opdatering: 9/5-17 kl. 0639
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Malmø åbner Nordens største salafistmoské

Hvad gør svenske politikere, der har kørt to af landets hjul i grøften? De prøver at få de to andre hjul derned. “Vi har jo religionsfrihed,” for de tror stadig, islam overvejende er en religion. Når man er i færd med at køre en by og et land i sænk, er det bedre at køre sportsvogn end hestevogn, mener genierne. Sverige kan ikke køres i sænk hurtigt nok. Med lidt uheld når jeg at opleve det, det havde jeg ellers ikke regnet med. Disse politikeres børn vil blive nedslagtet i deres eget Sverige, som jøder og  kristne blev slagtet i deres tidligere nordafrikanske og mellemøstlige lande, hvilket allerede er sket på lavere blus i Sverige i nogle årtier.

Den islamistiska diktaturen Qatar öppnade häromdagen Skandinaviens största wahhabistiska/salafistiska moské i Malmö. Förberedelserna har pågått sedan 2010 via Muslimska Brödraskapets avdelningar i Danmark och Sverige.

Den blev tidigt uppmärksammad p g a kopplingarna mellan islamism och organiserad brottslighet i Malmö.

Moskéen invigdes av Qatars religionsminister Khalid Shaheen Al Ghanim, som också avslöjade att han donerat 30 miljoner till bygget. Moskéen rymmer 2.000 bedjande och är störst i Skandinavien. I byggnaden finns även kurslokaler och bostäder.

De senaste åren har Qatar satsat över 100 miljoner dollars på att bygga salafistiska moskéer i förslummade franska förorter. Samtidigt har det jihadistiska våldet växt i Frankrike för varje år. Franska regeringen ser uppenbarligen ett samband och försöker dämpa emirens byggentusiasm. Qatar öppnar Skandinaviens största salafistmoské i Malmö

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

Europa håller på att förstöras på grund av EU och multikulturalismen som är den nya kommunismen. Många människor visste nog inte att de röstade på kommunismen när de röstade på EU.

http://conservativepapers.com/news/2016/03/06/multiculturalism-is-the-new-marxist-utopian-dream-for-the-left/

Det är förfärligt att kommunismen kommer tillbaka i skepnad av EU efter att denna förfärliga ideologi misslyckats så katastrofalt i Sovjetunionen.
https://www.youtube.com/watch?v=m41Tdl5mvdg

Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago

En extremt farlig och ur samtliga hänseenden destruktiv och våldsförhärligande förtryckarideologi finner naturligtvis en utmärkt jordmån inom de förslummade och subkulturella områden och parallelljurisdiktioner som befolkas av de europeiska samhällenas absoluta antagonister. Islamisterna har via de korrupta etablissemangens benägna bistånd lyckats framflytta sina positioner och tillskansa sig alltmer utrymme för att befästa sina positioner och fördjupa infiltrationen. Arabvärldens västfientliga och antisemitiska agenda, väl understödd av icke minst den illa beryktade svenska ministären, vars medlemmar stoltserar med öppet judeförakt, hotar att demolera de demokratiska direktiv vi hittills med stor framgång rättat oss efter. Successivt och strategiskt erövrar mänsklighetens och allt levandes… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

EU-poltikerna och globalisterna håller på att förstöra Europa. De förstör de nordiska och europeiska länderna i rasande fart och använder multikulturalismen som ett verktyg. De gör européerna hemlösa och rotlösa och förstår inte att man måste sköta om européerna och deras kulturarv som pandabjörnarna och andra utrotninghotade arter. Snart måste européerna bli fridlysta. Européerna är unika och har ärvt en enastående kultur av sina förfäder som de är ansvariga att förvalta den till följande generationer.

https://www.youtube.com/watch?v=aWJrDLy-bSY

Steinadler
5 years ago

Fighting for the Essence is a devastating critique of multiculturalism. In this book, Dr. Krebs shows that although multiculturalism claims to be the watchman of racial and cultural diversity, it is actually destructive to both, as it denies the significance of racial differences altogether. He traces its origins to the legacy of the Judaeo-Christian tradition, and shows how this has developed into many of the most powerful tools of liberalism of our times, which in turn are serving the interests of the global marketplace by turning all of humanity into compliant consumers. Those who endorse multiculturalism are, in fact, the… Read more »

Quantum Satis
Quantum Satis
5 years ago
Reply to  Steinadler

Reading from the excerpt from your link on “Pierre Krebs, Fighting for the Essence: Western Ethnosuicide or European Renaissance?” that quotes (of all possible) Nietzsche, it make me wonder if it would matter if the the Christ heritage was different? Cause it’s heavily disputed, and the official version may well be the biggest lie of all in a plan to divide and conquer:

https://www.youtube.com/watch?v=eHzkRrg-Aw4

Quantum Satis
Quantum Satis
5 years ago
Reply to  Quantum Satis

In short, this video claims geographical terms are “confused” with ethnic – and it seems the plausible explanation, among others more theological.

Steinadler
5 years ago
Reply to  Quantum Satis

Tenkte å svare på din kommentar til meg igår med å skrive noe i retning av at jeg selv anser “REAL natural science” for å være min viktigste allierte. Men, som jeg vel var inne på i en kommentar til Breidablikk for et par år siden, så anser jeg også kristendommen – og Jesus som historisk skikkelse – for å være en form for “dialektisk utfall” av møtet mellom den gresk-romerske sivilisasjonen og den semittiske kulturen. Et slikt syn sammenfaller da også med både det greske og det talmudiske synet på Jesus. In the 2nd century, Celsus, a Greek philosopher,… Read more »

Quantum Satis
Quantum Satis
5 years ago
Reply to  Steinadler

Deler ditt syn på naturvitenskap og vitenskapelig metode som den viktigste innfallsvinkel i tilnærming til viten. Spørsmålet er hva som er valide data, og vi kan kanskje ikke raskt bli enige om hvilke historiske fakta som er de reelle mht kristenheten. Vår gjensisdige “follow” gjør at jeg med interesse leser dine bidrag når jeg ser dem i feeden med upvotes der jeg er enig og kommentar hvis jeg tror jeg har noe å bidra med. Egentlig så enkelt.

haugianer
haugianer
5 years ago
Reply to  Steinadler

uten mysterier—Virgin birth,ascension,etc—ingen reell Kristendom..

Steinadler
5 years ago
Reply to  haugianer

1 Da blev Jesus av Ånden ført ut i ørkenen for å fristes av djevelen. 2 Og da han hadde fastet førti dager og førti netter, blev han til sist hungrig. 3 Og fristeren kom til ham og sa: Er du Guds Sønn, da si at disse stener skal bli til brød! 4 Men han svarte og sa: Det er skrevet: Mennesket lever ikke av brød alene, men av hvert ord som går ut av Guds munn. 5 Da tok djevelen ham med sig til den hellige stad og stilte ham på templets tinde, og sa til ham: 6 Er… Read more »

Steinadler
5 years ago
Reply to  Steinadler

Er du Guds Sønn, da si at disse stener skal bli til brød! 4 Men han svarte og sa: Det er skrevet: Mennesket lever ikke av brød alene, men av hvert ord som går ut av Guds munn.

Kyrkjedøri.

Steinadler
5 years ago
Reply to  Steinadler

C’est pour les morts que la pierre a été introduite dans l’architecture, et c’est aussi probablement pour immortaliser ses défunts que l’homme façonna ses premières images. L’art naît du désir de représenter l’invisible en s’inspirant du visible, et c’est à la lumière de cette considération qu’il faut comprendre l’interdit biblique : « Tu ne te feras aucune image sculptée, rien qui ressemble à ce qui est dans les cieux, là-haut, ou sur la terre, ici-bas, ou dans les eaux, au-dessus de la terre » (Exode 20,4). Le yahvisme déclare la guerre à l’immortalité de l’âme. L’analyse critique du légendaire biblique… Read more »

Quantum Satis
Quantum Satis
5 years ago
Reply to  Quantum Satis

For the record, different versions of christianity have emerged and replaced a more original church – but with traditions still alive – more close to my heart. The celtic church, the ancient original church in Scandinavia within a celtic-nordic culture, is worth looking into for those interested. You may be surprised what you find:

https://www.youtube.com/watch?v=kPgO6Zi15F0

Smash Islamophobia
Smash Islamophobia
5 years ago
Reply to  Steinadler

“He traces its origins to the legacy of the Judaeo-Christian tradition” Another view: Joshua Jehouda, a prominent French Jewish leader, observed in the late 1950s: “The current expression ‘Judaeo-Christian’ is an error which has altered the course of universal history by the confusion it has sown in men’s minds, if by it one is meant to understand the Jewish origin of Christianity . . . If the term ‘Judaeo-Christian’ does point to a common origin, there is no doubt that it is a most dangerous idea. It is based on a ‘contradictio in abjecto’ which has set the path of… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Höjer statusen för en invandrargrupp. Lockar dit fler invandrare med den religionen och ger mera makt till dom. Som Alice Bah Kunke sa kulturen anpassar sig efter befolkningen och det gör den politiska makten också. Så det är bara för svenskar att anpassa sig eller fly. Jag tror mer på det senare svensken som låter sina hustrun vara som horor. Och uppfostrar sina döttrar till horor och dom är fritt att leka med o våldta enligt många mena invandrare. Hem till Åland det verkar framtiden.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x