17
maj
Seneste opdatering: 17/5-17 kl. 1731
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Gå hjem til, hvor I kommer fra. I har taget vores land, vi vil have det igen”

Møde mandag i Trykkefrihedsselskabet. Historikeren Torben Hansen forelæser om Andalusien-myten, den hårdnakkede myte om, at muslimer, jøder og kristne levede fredeligt sammen i Al Andaluz i 780 år. Ikke-troligt eftersom muslimer ikke engang holder fred med sig selv. “To muslimer, send en ambulance!”, som Hansen siger. Islam kan ikke skabe fungerende samfund, det er den enkle grund til, at den har sådan en appetit på at overtage vore, og når det lykkes dem, ophører disse også med at fungere – se Sverige.

Den anden oplægsholder, Lone Nørgaard, var blevet akut syg så præsten Kirsten Sarauw sprang til og fyldte hullet. Hun, Hansen og den efterfølgende debat er på dette link.

Søren Espersen om islam i 1992

Et lydspor fra Den Danske Forening, der for første gang er tilgængeligt nu. Espersen er på dette tidspunkt netop vendt hjem fra fire år i England, og er journalist i Aller-koncernen. England forklarer hvorfor hans kendskab til islam på dette tidlige tidspunkt er ret så avanceret sammenlignet med den almindelige dengang. Havde vidensniveauet i Folketinget været på højde med Espersens, ville vi have været skånet for meget. I den efterfølgende debat hører man blandt andre Mogens Glistrup og den norske modstandsmand Jan Høgh.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Steinadler
5 years ago

Det finnes så mange slags propaganda. Her fremstiller altså Torben Hansen det som om både jøder og kristne flyktet nordover for å unnslippe de brutale, undertrykkende muslimer. At muslimene nettopp var brutale undertrykkere også på den iberiske halvøy kan det neppe være mye tvil om. Men faktum er at dette selvsagt var noe som nesten utelukkende rammet de kristne og først flere århundrer senere fikk negative konsekvenser for jødene. Jødene var i utgangspunktet en liten og maktesløs minoritet nettopp på grunn av den kristne dominans og bevissthet om en fundamental åndelig forskjell mellom jødedom og kristendom. Under invasjonen stilte jødene,… Read more »

Quantum Satis
Quantum Satis
5 years ago
Reply to  Steinadler

Vel sagt! Grunnlovsdag dd, markerte dagen med denne…

https://twitter.com/quantumsatis507/status/864722039273402368

Quantum Satis
Quantum Satis
5 years ago
Reply to  Quantum Satis
Stargazer 76
Stargazer 76
5 years ago
Reply to  Quantum Satis

Takk Quantum Satis-Tilstrekkelig nok.

Steinadler
4 years ago
Reply to  Quantum Satis

HIAS, the refugee resettlement contractor formerly known as the Hebrew Immigrant Aid Society, has redefined “chutzpah.” HIAS is suing the Trump Administration for supposedly unconstitutionally discriminating by pausing immigration from three predominantly Muslim nations. But religious discrimination, along with reckless refugee resettlement programs, built HIAS. Fortunately, President Trump can stop the argument through executive action, by determining that next year’s refugee ceiling should be zero. VDARE, 10 September 2017. HIAS Now Whines About Religious Test On Entrants, But Was OK When Jews Benefitted.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Steinadler

Samarbetet mellan dom två folkslagen fortsätter in i våra dagar.

Den i Frankrike boende chefsrabbinen säger att judarna och muslimerna måste förenas mot franska nationalister. Ett av skälen är att såväl judarna som muslimerna ska få fortsätta ritualslakta djur.

https://www.nordfront.se/judisk-ledare-soker-allians-med-muslimerna-mot-fransmannen.smr

Konflikten dem emellan är mest nys. Som semitiska kusiner förenas dom i sitt gemensamma hat mot kristna, vita och kuffar/goyim.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Da jeg var i London omkring 70, tænkte jeg med underen (og ubehag): Hvor er her mange mørke mennesker, gad vide hvad englænderne synes om det. Ubehaget bestod i, at det jo ikke var det, jeg ønskede for København.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago

Igennem 70erne kom jeg ofte til UK og i særdeleshed London og jeg havde den samme ubehagelige fornemmelse, som du beskriver. Jeg erfarede også, at disse sorte var totalt værdiløse at indgå aftaler med. Jeg var pga stram tidsplan meget afhængig af at mine samhandelspartnerre overholdt de lovede terminer og priser. Men det kunne de skiderikker selvfølgelig aldrig, hvorfor jeg droppede at handle med dem og London.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Omend jeg kunne ønske der også her var forevist en Bill Warner-stil power point oversigt over forekomst af kilder, og argumenteret hvorfor den og den kilde var fremdraget som mere vægtig end andre- et fint møde.

Det endte som bekendt med at Spanien vurderedes bedre uden hårdtarbejdende muslimers tilstedeværelse:
https://www.gatestoneinstitute.org/7747/spain-schools-islam

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x