20
maj
Seneste opdatering: 20/5-17 kl. 1454
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenskerne har 2 mio legale våben fordelt på 628.000 ejere. Men det er ikke disse våben, der bliver brugt dagligt. Endnu.

I DN:s kartläggning har man tittat på 53 dömda och 47 misstänkta gärningsmän i utredningar som rör skottlossning på allmän plats sedan 2013. Av dessa är en majoritet 90-talister som bor hemma och av 100 personer som knyts till mord och mordförsök med skjutvapen har 90 minst en utlandsfödd förälder.

– Det vi ser är ju en integration som vi inte kan vara nöjda med. Detta är en större samhällsfråga än för bara vår myndighet, säger Linda Staaf, chef för Nationella operativa avdelningens underrättelseenhet. De utsatta områdena har blivit alltmer isolerade från det övriga svenska samhället. Och här finns tyvärr många kriminella nätverk som plockar upp de yngre och får dem att känna att de är någon. Studie: Invandrare bakom vågen av skjutningar

Is Europe committing suicide?

Dominic Sandbrook anmelder Douglas Murrays nye bog: Is Europe committing suicide? Controversial book claims elites in UK and the Continent are encouraging mass immigration because they’ve lost faith in historic Christian values:

A few years ago, I was at a lunch in London, sitting next to the former editor of a national newspaper and the editor of one of Britain’s best-known magazines, both of them highly educated and liberal-minded people. The subject turned to immigration.

‘It’s gone much too far,’ one said. ‘You’re quite right,’ said the other, ‘but of course you can’t say so.’

The journalist Douglas Murray has no such qualms. Best known for his acerbic columns in the Spectator magazine and his prize-winning book on the Bloody Sunday inquiry, he has just hurled a literary hand grenade into the debate about immigration and identity in today’s Europe. Indeed, the opening lines of his new book, The Strange Death Of Europe, could hardly be more incendiary.

‘Europe is committing suicide,’ Murray writes. ‘Or at least its leaders have decided to commit suicide… As a result, by the end of the lifespans of most people currently alive, Europe will not be Europe and the peoples of Europe will have lost the only place in the world we had to call home.’

‘Instead of remaining a home for the European peoples,’ he writes, ‘we have decided to become a “utopia” only in the original Greek sense of the word: to become “no place”.’

And in a perfect illustration of what Murray sees as the European elite’s chronic self-flagellation, Mr Reinfeldt even declared that ‘only barbarism is genuinely Swedish. All further development has been brought from outside’.

In any case, the results of Mr Reinfeldt’s liberal utopianism have been staggering. With just 10 million people, Sweden has taken in more refugees per capita than any other country. In 2015 alone, it accepted 180,000 incomers — more than the population of all but the three largest Swedish cities.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago

En fasaväckande realism som smyger sig allt närmare våra stugknutar – allt medan den aningslöse och politiskt oinitierade medelsvensken väljer att fokusera sig på de egna vardagsbekymren, i fåfängt hopp om att representanterna för vårt så kallade folkstyre skall förmå vända allt till det bästa. Inget kunde vara mer falskt och vilseledande och Europa symboliserar nu ett gigantiskt landområde vilket till stora delar behärskas av uttalat nationsfientliga ledare – något som förvandlat ett dynamiskt och välmående territorium till en suicidal och självdestruktiv metropol där manegen är krattad för tredje världens icke assimilerbara massor. Ett tumultuariskt scenario vilket kommer att eskalera… Read more »

Va Sawva
Va Sawva
5 years ago

Forkert! Det er ikke “indvandrere” , der står bag skyderier i Sverige! – Det er MUHAMEDANERE, der står bag skyderierne i Sverige og og al balladen både der og mange andre steder i Europa. Det er dybt diskriminerende og krænkende (for at bruge nogle af muhamedanernerelskernes yndlingstermer), at skære alle indvandrere over en kam. For nogle dage siden kørte MSM i Danmark “nyheden” om, at “indvandrerne” stadig ikke kunne ret meget efter 9 års grundskole. 1½ -2 år efter etnisk danskere. Det var selvfølgelig skolerne, som havde svigtet! Fake news! – Det er MUHAMEDANERNE, der ikke kan det, der som… Read more »

The Lying Press
The Lying Press
5 years ago

Trods 2 millioner skydevåben i Sverige – hvilken chance har svenskerne så over for det meget snarligt kommende muslimske flertal i befolkningssammensætningen?

Jeg tror desværre IKKE at der er noget som helst håb for Sverige og det svenske folks overlevelse.

Muslimerne vil blive ved med at formere sig og blive ved med at invadere landet. Der ER slået hul i den svenske dæmning. Det er for sent at redde Sverige og det svenske folk. Det svenske folk er dømt til at blive totale slaver for muslimerne i en islamisk terrorstat.

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago

Trods 2 millioner skydevåben i Sverige – hvilken chance har svenskerne så over for det meget snarligt kommende muslimske flertal i befolkningssammensætningen?

Svenskere kan lave kampfly, tanks, MANPADS, fregatter, ubaade, artilleri og skulle behovet opstaa, atombomber.

Muhammedanere kan lave spraglede taepper, vandpiber og billig keramik. Hvis svenskerne holdt op med at fodre dem, ville de krepere helt af sig selv.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago
Reply to  Felix Krull

Du glemmer med hvilken iver muhammedanerne formerer sig – på ryggen af de svenske.
Om få år må vi formode at de tilbageværende folk i Sverige sympatiserer med / er slaver af en terrorideologi.
Hvilken ubehagelig nabo.

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago

Om få år må vi formode at de tilbageværende folk i Sverige sympatiserer med / er slaver af en terrorideologi.

Vel maa vi ej. Tvaert imod synes jeg der burde vaere mindre defaitistisk flaeberi paa internettet, det er undergravende for moralen.

Muhammedanerne kan gaa rundt og spille fransk klovn saa laenge de har politikere og myndigheder paa deres side. Den dag vinden vender, vil de blive samlet ind og sat i repatrieringslejre hurtigere end du kan sige “Auschwitz.”

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago
Reply to  Felix Krull

Jeg vil vædde min overlegne moral mod dine udbrændte gonokokker på at du tager fejl.

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago

Murray’s bog hedder ‘The Strange Death of Europe.’

Lenn
Lenn
5 years ago

Godt skrevet af Murray. Der er kun bøvl, ballade og ondskab i kølvandet på muhammedanere, og nu siger muhammedanske ledere, at Europa har opnået velstand for at muhammedanerne kan nyde godt af den (husker ikke kilden, men jeg læste det for få dage siden); kort sagt menes der, at Europas velstand er skabt TIL muhammedanerne. De vil selvfølgelig gerne udrydde europæerne og oprette kalifatet, men de har så ikke lige hjerne til at kunne skabe velfungerende samfund, og de indhenter mig bekendt heller ikke Nobelpriser, så hvordan de overhovedet vil få skabt en hovedpinepille, når de har udraderet de europæiske… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago
Reply to  Lenn

Man blir faktiskt arg när Europas politiker låter obegränsade mängder muslimska män komma till Europa och radikala islamister använder Europas välfärd för sitt eget ändamål.
https://thehornnews.com/exclusive-muslims-using-welfare-bankrupt-europe/

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

Det är svårt att förstå att de europeiska politikerna vill förstöra de unika europeiska länderna med deras enastående kultur och långa historia. Man kan redan se att länder som hör till EU håller på att förlora sin självständighet och även sin demokrati. Globalister och storföretag får allt mera makt och Europa destabilseras med hjälp av massinvandring. Det är inte bara Sveriges tidigare statsminister som sade att Sverige hör till invandrarna och inte till svenskarna utan det är en politik som globalister och EU förespråkar för alla Europas länder när de står i vägen för deras agenda. Douglas Murray har helt… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago
Reply to  Snowflinga

Det är svårt att förstå att de europeiska politikerna vill förstöra de unika europeiska länderna med deras enastående kultur och långa historia.

Det er netop kulturen og historien der er problemet, for det staar i vejen for det globalistiske verdensherredoemme.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x