27
maj
Seneste opdatering: 28/5-17 kl. 0045
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tørklædet er islamiseringens spydspids

Tørklædet signalerer: Jeg er muslim og kan ikke gifte mig med en indfødt dansk mand – medmindre han konverterer til islam og lover, at børnene skal opdrages islamisk. Den indfødte befolkning er ikke god nok til at gifte sig med.

Mine børn skal opdrages islamisk, så nej tak til at tilpasse mig dansk kultur, ja tak til sharia.

Tørklædet er en politisk uniform og bør derfor forbydes i alle offentlige institutioner: vuggestuer, børnehaver, skoler, hospitaler, plejehjem, domstole mv. I hvert fald hvis man nærer det mindste ønske om at bevare den danske retsstat og dansk kultur. Kronik, Jyllands Posten.

Lone Nørgaard begynder at kunne genbruge de kronikker hun og få andre profetisk skrev for 15-20 år siden. Klangbunden er unægtelig større i dag, men man kunne i det mindste skrive sådanne kronikker i Danmark. I Sverige var det komplet umuligt, hvorfor det svenske vidensniveau om islam i dag er bedrøveligt, og svenskere stort set må søge viden i blogosfæren, ikke i MSM.

 Vi vet ju nästan ingenting om islam, skrev en Expressenkronikør for fem uger siden. Det er der helt konkrete grund til, som ikke pynter på svensk demokrati. Journalistikken holdt befolkningen på det samme stadie af politisk vildledning og uvidenhed, som de selv befandt sig. Danmark får tilmed en lille oprettelse efter et årtis svensk journalist-kampagne mellem 2001 og 2011. Tænk engang, så hurtigt blev løgn og bedrag klædt af til skindet!

I Danmark är tonen en annan. Här finns förstås den fräna religionskritiken vi hört om: Muhammedkarikatyrerna, Trykkefrihedsselskabet, poeten Yahya Hassan, politikern Naser Kahder, prästen Søren Krarup. Men det är inte allt. Ta radioprogrammet ”Arabiske stemmer”: vecka efter vecka har den häpnadsväckande kunnige programledaren bjudit in olika gäster och diskuterat snart sagt varje tänkbar aspekt av islam, av muslimsk tradition och arabisk historia och kultur. Nyfiket, respektfullt och frimodigt. Lärda och olärda muslimer, debattörer, teologer och kritiker av olika slag deltar i ett pågående samtal om islam. Övertramp sker och jag ska inte säga att det alltid är intressant och intelligent, men samtalet finns där, det lever.
Det kan inte uteslutas att den öppenheten är en bidragande orsak till att det danska samhället faktiskt lyckas bättre med att förstå extremismen, att identifiera mekanismerna kring radikalisering och att bryta in i de mest stängda och extremistiska miljöerna.

Det giver ikke meget social kredit at advare i (for) god tid, det kan jeg selv tale med om. Hamed Abdel Samad skriver på Facebook om, hvor nytteløst det har været.:

I hate terror attacks because journalists and radio stations keep calling me since early morning to hear my analysis. I haven’t taken the phone several times but it kept ringing. I finally answered: The only thing I can tell you about this attack is that it wasn’t me who did it! And I have nothing new to say. All I have to say is in my past interviews and books. Why should I advise people who listen to my advise but continue doing the same thing? No one wants to leave his comfort zone. Muslims still insist terror has nothing to do with their religion and western politicians keep repeating the same mantra after each attack: “this is an attack against our freedom. We won’t allow terrorists to change our life style”, but they continue selling weapons to Saudi Arabia!

But you know what? Terrorists have changed your life style already. Look at your airports and government buildings how they are surrounded by heavy armed soldiers! They implanted fear in the hearts of millions. They intimidated you so that you can’t even publish a cartoon of Muhammad. They don’t only attack your freedom but they misuse it to move freely and teach their ideology freely even at your schools. So, if this is the life style you don’t want to change, then you are a hopeless case, and I have no time to offer you an analysis just to fill in the time of your live programs!

Europe is giving up itself. I’m not fighting for you anymore. I ll fight for myself alone, for my freedom to say what I want the way I want and in the place I decide!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

“De30 gram stof” siger: jeg er ren, og dem der ikke gå tildækket som mig, er ludere!” Længere er dén ikke.

invernes
invernes
5 years ago

Vel Tørklædet og skjeggapene skal ut av Europa ! den saken er helt klar , disse svina må returneres til ørkenen der faenskapet hører hjemme.

invernes
invernes
5 years ago

comment image

Henning Jensen
Henning Jensen
5 years ago

Hvis kun halvdelen af de muslimske kvinder bar tørklæde, så kunne man måske bildes ind, at nogle bar tørklædet frivilligt. Men næsten alle muslimske kvinder er mere eller mindre tildækket, og der er ingen frivillighed at spore, så beklædningen kan kun opfattes som en art uniform. Og al uniformering symboliserer, og er, ensretning og undertrykkelse, hvad enten det drejer sig om militæruniformer eller fængselsdragter – eller sorte omvandrende muslimske telte. Men tørklædet har også et par fordele. Tørklædet er et faresignal, og skal for skandinaviske mænd absolut ses som et advarselstegn mod at nærme sig den indhyllede. For en ung… Read more »

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Henning Jensen

Fråga aldrig en muslim om någonting om islam. Han kommer bara att ge dig en störtskur av taqqiya, 7 resor värre än en valtalande politiker. Följ hellre debatten på muslimsiter och lyssna på vad imamen säger i moskén till andra muslimer. Litet skillnad, eller hur? Det kallas för dubbla budskap.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago

“Europe is giving up itself. I’m not fighting for you anymore. I ll fight for myself alone, for my freedom to say what I want the way I want and in the place I decide!”

– Denne kommentaren har virkelig brent seg inn i mitt hjerte. Og vil bli der til ettertanke. Selvfølgelig er den også “bokmerket” på min computer…..

“I hate terror attacks because journalists and radio stations keep calling me since early morning to hear my analysis.”

– I hate terror attacks because they kill people!

Takker Snaphanen for en god artikkel også i dag.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x