29
maj
Seneste opdatering: 29/5-17 kl. 2053
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I går gjorde jeg og Morten Uhrskov opmærksom på Læger uden grænsers taxivirksomhed på Middelhavet. I dag må Læger uden grænser svare, og det slipper de ikke videre godt fra: LÆGER UDEN GRÆNSER TALER UDENOM. Denne video beskriver lige præcis det anarkistiske vanvid, der er i gang på Middelhavet fordi ingen i EU vil tage et realistisk lederskab.

Europa bløder videre fra bugen, fordi ingen andre end østeuropæerne vil løfte en finger for det. Det sejler for Europa, Europa opløses i den tredje verden, fordi EU vil have det sådan, og fordi firs procent af europæerne er ligeglade. I al fald indtil bagefter, når det er for sent.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frau Makrel
4 years ago
ShadowsofLight
ShadowsofLight
4 years ago

Hvis den almene borger tjekkede hvad Læger Uden Grænser i virkeligheden går rundt over laver, bare på en ugentlig basis, ville de ikke blot rejse sig i oprør, men gøre organisationen ulovligt og fængsle dens medlemmer:

https://twitter.com/MSF_Sea

Det gør de jo selvfølgelig ikke, fordi den gennemsnitlige person er en tåbe der stoler på det konstante bombardement af forfalskninger, overdrivelser, undladelser og direkte forvrælgenser mainstream medierne fordrer dem med.

PK svada
PK svada
4 years ago
Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
4 years ago

NGO’er samarbejder med menneskesmuglerne og sejler illegale afrikanere med taxi-skibe i pendulfart fra Libyen til Italien. Her hober de unge afrikanske mænd sig op og giver store sociale problemer, hvis de ikke kan komme videre til nordeuropa. Det er for længst dokumenteret*, men main stream medier og politikere ignorerer det. Formodentlig fordi de er hjælpeløse. De tør ikke indrømme at de har begået en eklatant politisk fejltagelse, fordi indrømmelsen vil koste dem genvalg. Derfor tør de ikke stoppe folkevandringen til Europa fra Afrika og mellemøsten, der vil ændre de europæiske samfund og den europæsike kultur totalt i løbet af de… Read more »

Hugo nielsen
Hugo nielsen
4 years ago

Sålænge de på kysten i Libyen kan se hvor skibet er vil de sende folk at sted, på vesselfinder.com kan de se nøjagtig hvor skibet er og de ved at NGO skibene sejler helt tæt på 12 sømil linjen. Så gummibådene skal bare kunne komme tæt på den så er, et nyt læs leveret.

Og glem alt om at have penge.
Turen kan afdrages, med de midler som den rejsende vil modtage i Italien eller endnu bedre hvis nogle når skandinavien. Så er for alvor penge i det.

Hans Und
4 years ago

…”og fordi firs procent af europæerne er ligeglade. I al fald indtil bagefter, når det er for sent.”

Well, det er så på det tidspunkt, hvor der ikke længre er et fungerende retssystem, og oprørsretten er den gældende ret. Under den retsorden er der fri jagt landsforrædderne. En hel del politikere, direktørere så som den i Læger uden Grænser og lignende personager har noget at se frem til.

PK svada
PK svada
4 years ago

Så lenge Merkel er Europas diktator kommer dette til å fortsette, og med Macron ved Merkels side så kommer det til å gå helt over styr.

invernes
invernes
4 years ago

Læger uden grænsers er en meget kriminell organisasjon , jeg vil påstå at de er terrorister, de burde jages ned hensynsløst som Bin Laden.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago
Reply to  invernes

Vil tilføye dette, så blir det mere riktig: Hensynsløse Leger Uden Grænser……

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Måske burde de bare skifte navn til “Negre Uden Grænser” øjeblikkeligt? ?

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago

Hehe, den var god. Mye bedre enn min 🙂

NielsOhlsen
NielsOhlsen
4 years ago

‘Læger uden grænser’

beskriver vel egentligt situationen meget godt.

De lader sig ihvertfald ikke begrænse af virkeligheden.

invernes
invernes
4 years ago

Demon besatte leger 🙂

inswermers norwegica
inswermers norwegica
4 years ago
Reply to  invernes

Hø hø hø …

Kurt O Fittje
Kurt O Fittje
4 years ago

Jeg skal rævpule deg!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x