4
jun
Seneste opdatering: 4/6-17 kl. 2049
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Leg med tanken!

Dumheten har ett pris. Det har den alltid haft. Dumheten och obildningen som släpper in och släpper lös de allra mest mordiska, livsfarliga ismerna. Vi har bjudit in dem den här gången. Lek med tanken att tyska nazister organiserade i små celler skulle ha terroriserat brittiska städer 1937. Lek med tanken! För Allah! Moraliska förbehåll och politiskt självmord

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hestehandleren
Hestehandleren
4 years ago

Mike Cernovich og Mark Dice udstiller CNNs “stage managing” FAKE NEWS… CNN taget i at opstille fotoshoot med muslimer der holder skilte “LOVE FOR LONDON”.. JEG BRÆKKER MIG… Men ikke nok med det…
DR bruger 2 billeder fra “skuespillet” i deres 10 foto serie fra London terroren..
https://www.youtube.com/watch?v=wB4RelW5M-c
http://www.dr.dk/nyheder/udland/billeder-london-dagen-derpaa
OG JEG BRÆKKER MIG IGEN..
comment image

PS HÅBER STEEN VIL LAVE EN BLOG PÅ DETTE SVINERI… Det er en hån mod ofrene…

spirild2
spirild2
4 years ago
finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
4 years ago

Det var Gud jeg nævnte, ikke overtroens og hedningernes allah. Koranen er flikket sammen flere hundrede år efter af mere eller mindre tåbelige skribenter, og da der intet bevis er i historien for at den “gigantiske hærfører” muhammed nogensinde har levet, betragter jeg som koranen et falsum. Salladin er velkendt i historien, men muhammed er ikke nævnt som hærfører. Som høvding for en samling ørkenrøvere? Muligt ! Som epileptiker, hvor man i den tid betragtede epileptikere som hellige mænd med direkte telefonforbindelse til guderne, er det ikke svært at forstå hvorfor han fik tilhængere. Det har været svært at kapere… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

det ved jeg godt, jeg ville bare istemme med min enighed med dig.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Som jeg plejer at sige: Muslimerne sprænger sig selv i luften og slår ihjel uden nogen som helst grund. Vores egne politikere i Europa sveder i forvejen blod i iveren efter at islamisere os. Det siger ikke så lidt om muslimernes sinkestadie, når de gider at spilde krudt, kugler og egne liv på noget, andre gør for dem med glæde og helt frivilligt.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

ot. Men nødvendig. Jeg ser med væmmelse på Jydepotten.: http://jyllands-posten.dk/international/ECE9628615/loekke-den-koldblodige-foragt-for-liv-efterlader-os-gang-paa-gang-tomme-for-ord-men-med-styrket-vilje/ Lars Løkke: »Den koldblodige foragt for liv efterlader os gang på gang tomme for ord, men med styrket vilje« Sympati- og støtteerklæringer strømmede søndag til Storbritannien og ofrene for terrorangrebene i London. USA’s præsident Trump benyttede også lejligheden til på Twitter at tale for strengere indrejseforbud i USA. ————————————————————————————— Hvor er handlingen Hr Statsminister. ? styrket vilje: Hvad er dette i dette sammenhæng Hr Statsminister.? Sympati- og støtteerklæringer: Hvad gør disse ved situationen og terroren Hr Statsminister. Den eneste jeg og alle andre ser, der handler Er USA’s præsident Trump.… Read more »

Marhabba2
Marhabba2
4 years ago

comment image

Frau Makrel
4 years ago
Reply to  Marhabba2

Ah! Ah! Ah!

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Marhabba2

Ja, det er ufatteligt! Dette svar er meget mere normalt, og jeg vil gerne se mer’ af dét: https://www.youtube.com/watch?v=a9jX6qtpZ1E

Per Pedersen
Per Pedersen
4 years ago

#JustKeepKillingUsOurPoliticianDoesntGiveAShit

finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
4 years ago

Hvis jeg var overtroisk, kunne jeg forledes til at tro at der fandtes en gud og djævel.
I så fald, må muslimer være djævelens afkom, Lucifers børn.
Hvordan man kan kalde ondskabens religion for fredens, overgår min fantasi.
Ingen anden “religion” har opvist større opfindsomhed i ondskab, bestialitet og grusomheder end disse tilhængere.
Gud må, hvis han findes, i sandhed have slået disse med den totale åndsformørkelse.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
4 years ago

Marthin Luther, vor kristne lutheranske tros fader, genkendte islam for den sataniske lære det vitterligt er:
http://gatesofvienna.blogspot.dk/2007/02/martin-luther-on-jihad.html

Lenn
Lenn
4 years ago

Ja, han var en klog mand, Luther. Se dette, som han skrev i 1528, om krigen mod tyrken: http://www.martinluther.dk/tyrk1.html (det, han siger om tyskerne, passer jo totalt den dag i dag!) “Ærværdige, højbårne fyrste, nådige herre! Der er vel for fem år siden nogle, der har bedt mig om at skrive om krigen mod tyrkerne og formane og opmuntre vore folk dertil; og nu, hvor tyrken just kommer os nær, tvinger også mine venner mig til at gøre dette arbejde færdig, især fordi der her hos os i Tyskland er nogle uduelige prædikanter, der, efter hvad jeg desværre hører, bilder… Read more »

Per Pedersen
Per Pedersen
4 years ago

Det er heller ikke den samme Gud!

Den kristne gud ønsker frelse for hvert enkelt menneske med et personligt forhold til Jesus Kristus, mens den muslimske gud ønsker at gøre mennesker til gode muslimer, altså at følge loven til punkt og prikke, som jo altså også indebærer at forfølge bogens folk (=jøder og kristne).

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago
Reply to  Per Pedersen

En Gud som den kristne GUD er den eneste ene.
Den muslimske Gud er i virkeligheden SATAN, og muslimerne er trællebundet af ham og dermed hedninger alle til hobe.
Gud vil ikke tillade denne terror udført i Satans ( Allah´s navn)
Muslimerne afbilleder deres Hedenske gud, derfor er de onde som Satan selv.
Det hele ses viden om i den virkelige verden, men sandelig også i historien.

Lenn
Lenn
4 years ago

Det er satan, der har slået dem med åndsformørkelse! De tjener djævelen.

PK svada
PK svada
4 years ago

Det ser ut til at muhammedanerne blir modigere og modigere, jeg tror at vi får en bølge med jihad framover.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago
Reply to  PK svada

Det er forventelig.

Lenn
Lenn
4 years ago

De fleste muhammedanere er afstumpede og helt igennem rådne mennesker: http://pamelageller.com/2017/06/listen-muslims-react-london-terror-attacks-laughter-shouts-allahu-akbar.html/

Derfor ser man ingen muhammedanere gå i protestoptog mod jihadisterne, for de avler dem selv, og de bifalder inderst inde drab på vantro, så de kan overtage vores lande. Imamer, der siger noget imod angrebene, benytter sig blot af taqqyiah, løgne over for vantro.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
4 years ago
Reply to  Lenn

Muhammedanere er jordens afskum.
Ikke noget nyt i det.

Frau Makrel
4 years ago
mjolly
mjolly
4 years ago

Det blir mer terror helt til landene stopper muslimsk innvandring. To terrorangrep på 2 uker og Theresa May er ennå ikke i nærheten av en slik offentlig erkjennelse.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  mjolly

Og så er der alle dem, som bliver dysset ned af medierne. Muhammedanere har nu indledt sit massakretogt på Filippinerne, hvor de har dræbt mindst 200 kristne. For få dage siden dræbte muhammedanere 29 koptere (kristne egyptere) i Egypten. Se også thereligionofpeace.com, hvor der nu står: “Ramadan BOMBATHON: day 9 – terror in the name of Islam: attacks: 49 – killed: 510!!! Hvem andre end de elendige stympere, mohammedanerne, kan slippe afsted med sådant? Churchill ville have eksploderet af raseri, havde han levet. Man bør erklære muhammedanske lande krig. De har forlængst erklæret os krig. Boykot ferier i deres møglande… Read more »

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x