5
jun
Seneste opdatering: 5/6-17 kl. 2315
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg er ikke selv medlem, men inviteret da en del af mine venner, der for få år siden var medlemmer af Venstre, nu er Ny Borgerlige. Jeg tror dog ret sikkert, jeg kommer til at stemme på dem ved næste valg. Talerne var blandt andre i rækkefølge: Formand Pernille Vermund, præsten Marie Høgh og lektor i Statskundskab Søren Hviid Pedersen. Vermunds tale blev afbrudt af strømsvigt, derfor er den i to You Tuber.

Fotos & video © Snaphanen.dk

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
4 years ago

Denne brite er jo en sand Helt! Da de muhammedanske køtere gik til angreb på ubevæbnede civile og råbte “allan snackbar” (eller noget i den retning), da råbte denne man: “Fuck you! I am Millwall!!” Han er blevet skåret godt og grundigt op (8 knivstik fik han af de feje muhammedaner-hunde!), som man kan se på billedet. http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/f-you-im-millwall-how-10568626 Man får ondt helt ned i benene, når man ser hans sår… så nu er I advaret! Godt, at han overlevede, og må den britiske regering få lov til at punge ud til ham, som tak! Jeg hørte på BBC igår, at… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Personerne på linket ser, herfra anskuet, ikke så godt borgerlige ud som andre, men ytringsfrihedens pris er vel stadig passende og ikke så ringe:
https://www.youtube.com/watch?v=nyKJ3jcRINc

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Jeg deltog sidste år, men blev hjemme i år. Jeg har stor sympati for Pernille Vermund, hun er charmerende og ligefrem – og helt nede på jorden, der er fornuft i meget af det hun udtaler. Og efter min mening er der brug for et parti som Nye Borgerlige. Men efter min mening, har partiet desværre ikke forstået at udnytte det momentum partiet havde i begyndelsen. De pressemeddelelser, der af og til udsendes af Pernille Vermund, er ikke nok til at blive husket. Det partiet kører forekommer som et onewomanshow, og det tiltrækker ikke flere stemmer end hvad der allerede… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Kør eventuelt en anden browser samtidig uden adblock så lidt mere indhold kan ses.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Hun skulle tage at nuppe Morten Messerschmidt, for han er for go’ og skarp til DF-vatnisserne. Tulle har jeg ingen respekt for, for han råber slet ikke nok op.

Sebastian
Sebastian
4 years ago

Pernille Vermund evner både at argumentere sagligt og at være befriende klar i spyttet. Jeg har endnu ikke taget hende i at blamere sig for åben skærm.
Det samme kan jeg ikke sige om Marie Høgh.
Da hun den 29. maj i Deadline (sekunderet af Niels Krause Kjær) kivedes med Katrine Winkel Holm, var hun ikke blot usaglig, men perfid og hyklerisk at høre på.

Frau Makrel
4 years ago

Hey! Hvordan har du des ?

Wow , it’s good to see some pure and kind people on these pictures.

This is what I see in my country, Ladies and Gentlemen, this is Paris (and that’s a not a joke, it’s a real pic):

http://senef.fr/wp-content/uploads/2016/02/Chateau-rouge.jpg

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago
Reply to  Frau Makrel

Frankrig er blevet til kolonien New Afrika!

Frau Makrel
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Indeed. We are colonized by our ancient colonies. But we’ve built everything in their countries, they just ruin and detsroy our country.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago
Reply to  Frau Makrel

I´m more and more satisfied, that I never got children. It will be a hell to grow up in this multikulti/muslim-society of today and much much worse in the future.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Frau Makrel

Det billede bestyrker mig blot i min beslutning fra 1991 om aldrig nogensinde at sætte fod i Paris igen! Byen er jo blevet endda mere mørk og skummel, og jeg troede næsten ikke, det kunne blive værre end det 17. arrondissement fra dengang…. Man kan vel ikke tage på ferie nogen steder efterhånden. Måske nord for polarcirklen…

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x