14
jun
Seneste opdatering: 15/6-17 kl. 0807
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Om at sameksistere med islam. En samtale med en inder i Tokyo. Se Ramadanens 19. dag: 106 muslimske terrorangreb, 1151 døde.

Gøteborg: Gruppevoldtaget på åben gade

Politiet har nedlagt sagen, de har alvorligere forbrydelser, der kommer først

Jeg tillader mig at gengive hele journalisten Joakim Lamottes indlæg på Facebook
·

Hon var nitton år förra sommaren då gruppvåldtäkten skedde. Mitt i natten på en gata i centrala Göteborg blev hon fasthållen och upptryckt mot en vägg och penetrerad av tre män. Ett par månader efter våldtäkten lägger polisen ner ärendet eftersom ”vidtagna åtgärder inte har lett till att någon kan misstänkas för brottet”.

Nu har hennes föräldrar kontaktat mig och vill att jag skall skriva om saken. De berättar om hur en tidigare levnadsglad och glädjefylld ung tjej har fått livet förstört. De berättar om upprepade självmordsförsök, panikångestattacker och att deras högsta önskan är att deras dotter skall kunna fungera som en vanlig människa igen.

Sedan jag inledde mitt arbete med att granska sexualbrott i Sverige blir jag ofta kontaktad av uppgivna föräldrar som berättar om vidriga saker deras barn blivit utsatta för, och att förövarna klarar sig undan straff.

Jag läser utredningar om gruppvåldtäkter och andra sexualbrott tills jag inte orkar mer. Det är för mycket att ta in. Poliser jag pratar med säger att de inte hinner med. Att den här typen av ärenden blir liggandes på hög eftersom de har grövre brott att utreda.

Jag frågar vad som kan vara grövre än att en ung tjej blir vaginalt penetrerad av tre män mot sin vilja på öppen gata? De svarar morden och gängkrigen i våra förorter. Det är den situationen vi har idag i Sverige. Medan polisens resurser läggs på att hantera en eskalerande brottsutveckling i våra förorter prioriteras sexualbrotten ner, till priset av att offren åsamkas ytterligare lidande.

Hur kan våra politiker låta detta fortgå? Förstår de inte att vi har en kris att hantera i Sverige? Varför reagerar de inte, trots att alla undersökningar visar att sexualbrotten och otryggheten för unga tjejer ökar dramatiskt?

Jag vägrar att mina och andras döttrar skall behöva växa upp i ett samhälle som struntar fullständigt i deras säkerhet. Det är därför jag valt att engagera mig i den här typen av frågor. Nu är det dags att våra makthavare kryper till korset och förklarar hur det kunde bli så här i Sverige och vad de tänker göra åt det. Det är de skyldiga alla dessa unga tjejer och deras föräldrar som har fått sina liv krossade utan upprättelse.
________________________________
Stöd till oberoende journalistik.
Swish: 0707760990
Följ sidan: Joakim Lamotte

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
4 years ago

Hvem har hun og forældrene stemt på gennem de sidste 20 år mon?? Sansynligheden taler for at de har stemt på politikere der ikke kunne få nok indvandrere fra muslimske lande.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Med frygt for at gentage mig selv, handler det jo bare om, at kvinder og mandslinge sætter deres kryds et andet sted. Gør de ikke det, har de jo selv bedt om det. At idiotiske journalister og politikere prøver at bilde dem noget andet ind, fritager dem ikke for at tænke selv. Dem skal vi nok tage os af, når den tid kommer.

Svend
Svend
4 years ago

Jeg er vild med den østasiatiske økonomiprofessors vits med Ann Coulter: “Hvis Ann Coulter havde været præsident i USA i stedet for Bush, ville hun dagen efter bombningen af WTC have smidt 35 a-bomber ud over mellemøsten. Ingen amerikanere dræbt, og fred derefter.” Det falder fint i linie med min idé om, at bygge en hundrede meter høj mur mod menap, så vi end ikke kan høre skrigene, når de myrder løs på hinanden. Nu har Vesten så valgt i stedet at være gode – for andres penge selvfølgelig, og i stedet får vi uskyldige den langsomme pinefulde udryddelse. Først… Read more »

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Har der nogensinde været fortalt om en muslimsk kvinde her i Norden, som er blevet voldtaget? Er det fordi de er pakket ind i så meget sort stof, at det er for tidskrævende at pakke dem ud? Er det fordi de er blevet omskårne, og derfor skamferede forneden og seksuelt utiltrækkende? Er det fordi de ikke må færdes ude om aftenen? Er det fordi muslimer internt har en nultolerance, så ikke kun den voldtagne kvinde, men også voldtægtsmanden risikerer at blive slået ihjel, af sine egne? Eller er det på grund af alle spørgsmålene? Hvis ikke muslim-importen bliver stoppet, så… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Jeg går ud fra, at du mener voldtaget af en ikke-muslim. Der foregår masser af voldtægt internt i miljøet, men det må man ikke snakke om, for så får man en racismedom i hovedet (jævnfør Lars Hedegaard, Firoozeh Bazrafkan og Jesper Langballe).

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  Rune Hansen

Det var faktisk med vilje jeg ikke præciserede det, for udadtil hører man ikke om voldtagne kvindelige muslimer, uanset hvem og hvad gerningsmændene kunne være. Jeg ved at det er vovet at tale om hvad der måske sker internt i miljøet, hvilket du selv nævner. Men da vi formentlig i al evig fremtid skal acceptere en vis mængde muslimer i vore lande, så bliver vi nød til at tale om problemerne, hvis der skal finde en vis form for integration sted, som kan ende med en eller anden form for ligelighed befolkningsgrupperne og kønnene imellem. Eller også skal vi erkende… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Generalstrejk det är enda möjligheten i en vecka till att börja med. Men svensken är för vek o plikttrogen och har inte råd utan sitter i skuldfällan. Bankirerna styr.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Den svenske befolkning har jo for pokker selv stemt på de idiotiske politikere, som masseimporterer muslimer (af hvilken grund ved jeg ikke!!)..det samme gælder i resten af Vesteuropa. Europa er med rekordfart, ved at begå selvmord!

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Spørsmålet er om svensker (og nordmenn) ville stemt som de gjør om vi hadde fritt media, med journalister som hadde lojalitet til egen befolkning.
Selv tror jeg folk da hadde stemt fram helt andre politikere enn dagens.

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
4 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

Du og jeg har da formået at se problemerne trods mediefremstillingen. Så kan de andre vel også?

Hermann
Hermann
4 years ago

Jenter kan nå ikke føle seg trygge noen steder. I Norge kunne man lese dette i landets aviser igår: “Asylsøker tiltalt for voldtekt i ankomsthallen på Oslo Airporst/Gardermoen” http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/asylsker-tiltalt-for-voldtekt-pa-gardermoen/3423348920.html En asylsøker i starten av 20-årene er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i ankomsthallen på Oslo Lufthavn i mars i fjor. Det har ikke vært noen relasjon mellom partene. Tiltalte har overrumplet fornærmede mens hun ventet på at kjæresten skulle komme hjem Tiltalte har erkjent straffskyld for overgrepet, som skjedde like ved noen toaletter i ankomsthallen på flyplassen. Han er bosatt på en institusjon (asyl-motak?) i området, og ble… Read more »

Reidar S
Reidar S
4 years ago

Denne prologen er jo den mest effektive måten å provosere frem et borgervern, de påfølgende avsnitt blir nok mindre behagelige.

Axel
Axel
4 years ago

Et svik fra politikere og media som hjernevasker massene med løgn.

bitten
bitten
4 years ago

Tenk bare på så mye besparelse som øst – europeiske land , som Ungarn , Polen slipper av enormt store
problemer , når det gjelder overfallsvoldtekter av unge jenter , kvinner osv utført av den muslim sorten der .

TERTY MAHARANI
TERTY MAHARANI
4 years ago
Reply to  bitten

Dette er det bedste filmsted, så du ikke går glip af årets bedste film
Du kan starte herVIDNOWMOVIES.BLOGSPOT.COM

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  TERTY MAHARANI

Fuck off! 😉

TERTY MAHARANI
TERTY MAHARANI
4 years ago
Reply to  bitten

Besøg dette websted Du får de højeste kvalitetsfilm VIDNOWMOVIES.BLOGSPOT.COM
Det var her jeg startede det

TERTY MAHARANI
TERTY MAHARANI
4 years ago
Reply to  bitten

Lad dig ikke gå glip af denne film med lang ventetid. Du kan se den med den bedste kvalitet, du kan besøge den her VIDNOWMOVIES.BLOGSPOT.COM

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  TERTY MAHARANI

Hur många virus får man på köpet?

MARLINA MK
MARLINA MK
4 years ago
Reply to  bitten

Hvis du har set filmen i 2017 dette ?? Du kan starte her med den bedste kvalitet SVENSKAFILMER12.BLOGSPOT.SE

Loke
Loke
4 years ago

Forfallet går raskere enn noen noengang har sett for seg.
Det er vel dette som kalles anarki (lovløshet)

mjolly
mjolly
4 years ago

Så lenge politikere og presse frykter muslimene mer enn de frykter eget folk vil denne utviklingen fortsette, kan nok ta sin tid.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  mjolly

Politikere frygter ingen – det er de for dumme til!

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

..hmm…mere utspekulerte/slu…dumme som i dom tror jag inte de er…de har sin agenda helt klar..makt, makt och pengar…for egen del.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x