26
jun
Seneste opdatering: 27/6-17 kl. 0226
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

EU Kommissionen mener stadig, Europa kan fordele sig ud af det. I 2015 ville den fordele 160.000 migranter, i 2017 har den fordelt 20.000 af dem. Nu truer Kommissionen østeuropæerne med sanktioner, hvis de ikke  følger dens misforståede, ødelæggende og livsfarlige asylpolitik. Ingen Vesteuropæiske ledere tør åbenbart påtale vanviddet, fejge som de er, lader de Østeuropæerne svede og betale, så Kommissionen fortsætter blot sit hærværk. 6.6 Million Migrants on Europe’s Borders: Secret German Government Report,  Migrantkrisen kan ikke løses i Europa.

57 procent af frankmændene stemte ikke

De der jublede over Macrons sejr, overså en endnu vigtigere meddelelse af valget: Fransk demokrati er ved at opløse sig selv. Hele 57 procent af franskmændene stemte ikke, og Macron har kun aktiv opbakning fra 13 procent af befolkningen. Jeg ved ikke, hvor meget der er at juble over. Franskmændene vil formentlig savne demokratiet, når det er forsvundet. Bernard-Henri Lévy i Reinventing the French People

But, whether we like it or not, there is more to the event than that. Another accomplishment was the record-high abstention rate: 57% of French voters disdained the rare and precious privilege of voting, a privilege invented several centuries ago by men who believed in deliberation, reason, and enlightenment.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Triturus cristatus
Triturus cristatus
4 years ago

Beatrix von Storch, jeg liker den dama!

Og hun andre, Frauke Petry, er ogsaa beundringsverdig.

Bare saa synd at ikke tyskerne har baller til aa stemme paa partiet deres (AfD).

Steinadler
4 years ago

Ingen Vesteuropæiske ledere tør åbenbart påtale vanviddet. Skulle de påtale sitt eget vanvidd, det ødeleggelsesverk uten historisk sidestykke som de selv står ansvarlig for ? Her har vi jo nettopp så godt som uten unntak med svikere av verdenshistorisk format, i den ene eller andre fasong å gjøre. Forvente at de skulle påtale seg selv, det blir som en lønnmorder boende midt blant sine ofre skulle utpeke seg selv. Den beste sjanse til å overleve har disse kultur- og folkemorderne om de fortsetter som de stevner, trapper opp forræderiet og sikrer seg et nytt befolkningsflertall bestående av nettopp disse fremmede,… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Steinadler

Helt enig, men ikke tror jeg de skal “overvurdere” muslimene dithen at når de overtar..får sjansen å overleve..det tror jeg ikke de tar sjansen på..som også historien forteller om hvordan islam utrydder de med en annen fortid/mening.,og for egen del …bare avrett de som de folkeforrædere de har vist seg å være.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
4 years ago
Reply to  Steinadler

Men klynges op – det skal de!

mjolly
mjolly
4 years ago

I England diskuterer de ikke terror lenger, så virker som de har kapitulert der og. Tvertimot får Corbyn respons fra titusener når han står på Glastonbury-scenen og snakker om Greenfeld Tower og Trump.

Jeremy Corbyn just destroyed Donald Trump in front of tens of thousands at Glastonbury

https://www.indy100.com/article/jeremy-corbyn-at-glastonbury-donald-trump-build-bridges-not-walls-thousands-fans-7806561

River
River
4 years ago

“Ingen Vesteuropæiske ledere tør åbenbart påtale vanviddet. “. Der har jeg min tvivl. Disse menneskers egentlige interesse er den næste løncheck og dybest set handler det altid om en avanceret form for dovenskab. Politikere er oftest mennesker der tidligt i livet erkender at der er rigtigt meget de ikke gider og har søgt en vej ud af det. Ud over det mest nærliggende de ikke gider er der også det hårde arbejde at gennemtænke deres holdninger og kæmpe for retfærdighed.
Så årsagen til at de ikke påtaler vanviddet er at de blot fortsætter en allerede påbegyndt bane.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  River

..ikke bare gidder, men også utifrån en låg utbilding tenker hvilket yrke kan gi de topp lønn, frynsegoder och status..Eurika..politiker., herreJ ..våre land øversvømmas av dessa kompletta idioter som vi lar bestemma øver oss..och fører oss totalt inn i Hell.

River
River
4 years ago
Reply to  sussebassa

Uddannelse, meningsfuld vel at mærke, kræver hårdt arbejde, og så er du tilbage ved dovenskaben… Det er en let tilværelse blot at følge strømmen, lidt som en død fisk.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  River

..inte bare..som du vet måste man ha en viss IQ for å forstå også, och då hjelper det lite man bare er doven i tillegg.
Løfven klarte inte å fullføre sitt sveisekurs heller, men han er god nok som statsminister..mener dom pk…shit avlar shit..som vi ser i Sverige, och konsekvenserna..ett land som er så misstyrt at de er et skrekkex for andre land i Europa.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago
Reply to  sussebassa

Danmarks forhenværende statsminister, Helle Thorning, havde kun 3 måneders praktisk erhvervserfaring i rygsækken: Som piccoline i et advokatfirma. Hun holdt jo altså heller ikke særligt længe, men nåede da at tage æren for på egen hånd at have stoppet den økonomiske recession.

Nogen gange kan man kun ryste på hovedet over vores folkevalgte…

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x