27
jun
Seneste opdatering: 28/6-17 kl. 0043
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Men den har givet gode ‘ratings’, folk elsker deres politiske aktivisme. Når man ser, hvad danske medier har skrevet bare den sidste måned, må enhver dansker jo mene, at Trump er en russisk marionet.

Men det er fake news, der er ikke fugl føde på historien indrømmer den kanal, der har brugt mest tid på at fremføre den. Løgne er et forretningskoncept, der er penge i dem, hele den europæiske verdenspresse køber dem. John Bonifield, der optræder på skjult kamera, er “supervising producer” på CNN. Læs meget apropos Ulrik Høys essay i Weekendavisen: “Den elitære pøbel,” som anvendt på CNN og co. kunne have heddet “De anstændige løgnhalse.”

Auto Da Fé

Car-fire jihad comes to Oslo

En gennemresearchet artikel af Bruce Bawer om hvordan Norge støt og sikkert er ved at blive til Sverige. Hvorfor brænder skoler, asylcentre, lagerhaller og biler i Sverige hvert eneste døgn under et minimum af pressebevågenhed?

Hvis man følger Avpixlats daglige oversigt Sverige brinner, får man en idé om det efterhånden enorme omfang. Vi, dvs. ‘offentligheden’ vil ikke forstå, hvad der foregår, og Bawer præcenterer nogle af de farverige teorier, der florerer blandt politikere og journalister. Selv kan han godt kende jihad, når han ser den. Dette er ikke banal kriminalitet,

Dette er den krig, disse politikere påfører vores børn, mens den endnu er lille og overkommelig. Derfor vil de ikke tale ærligt om det. Den lavteknologiske pyromanterror holder også vore politikere i kronisk angst for, at det skal eksplodere for alvor. Den er således en stadig, mafiøs afpresning af dem. En påmindelse om, at masseoptøjer eller egentlig guerillakrig, er en altid nærværende mulighed. En påmindelse til dhimmierne om ummahens voldspotentiale allerede nu, mens muslimernes antal endnu ikke er knusende, og politikerne spiller pænt og lydigt med i islams magtspil. Først og fremmest ved at tie og lyve om, hvad der i virkeligheden foregår.

As one major European city after another gives way to the invader, one measure of how far along the conquest has advanced is the frequency of car-burnings.

These acts of arson are especially common on one annual holiday – New Year’s Eve – and during one season, namely summer. Earlier this year Robert Spencer quoted an article that traced the “custom” of European car burnings back to “Strasbourg, Germany and eastern France during the 1990’s.” They’re since spread elsewhere, notably to Muslim neighborhoods in the Swedish cities of Stockholm Gothenburg, and Malmö. They’re also especially big in Paris and other French cities, where in on New Years Eve 2012-13, at least 1,193 cars were torched.

Well, that has changed. Last August, two cars were burnt in the Norwegian capital. This month, there have been car fires in several largely Muslim neighborhoods of Oslo. It appears to have started with three cars on June 8. On June 21, Oslo-based Human Rights Service (HRS) noted that at least eight cars had been torched the night before. Anonymous police sources told HRS that a group of young Muslim men – who had apparently been complicit in the burnings – had shouted at them: “We’re going to make Malmö!” Malmö having of course become an established metonym for car fires. The next day, Aftenposten reported that at least seventeen car burnings had taken place during the previous month. But there was no mention in Aftenposten (Norway’s purported newspaper of record) of Muslims taunting police about turning Oslo into Malmö: Aftenposten’s official police sources, unlike HRS’s unofficial ones, served up the same nonsense as most of their counterparts elsewhere in Europe: they strove to dismiss the phenomenon (the number of car fires, we were told, was “not very sensational”; Janne Stømner, Oslo’s head of crime prevention, spoke of a “small uptick”) and they pretended that they didn’t have any idea who was responsible for the fires (the official Oslo police spokesperson raised the possibility of “insurance fraud”).

So it’s happened: car-burning has come to Oslo, finally bringing it into line with its fellow Scandivanian capitals. But no worries: on Saturday came the comforting news, via Police Superintendant Rune Skjold, that “major resources” have been allocated “to establish dialogue with the population of the affected neighborhoods.” Well, that’ll straighten everything out. In the meantime – congratulations, Oslo! You’ve finally made it to the big leagues. Bruce Bawer: AUTO DA FÉ Car-fire jihad comes to Oslo.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

God artikel fra Hoy, men han lever stadig i det tyvende aarhundrede.

Han har ikke en jordisk chance for at hamle op med etablissementet i USA. Det har ingen, medmindre man stiller op med sit eget system, sin egen mod-regering og sin egen skare af eksperter, advokater og embedsmænd.

Donald Trump har internettet – The Great Leveller – paa sin side. Som Kejseren selv udtalte, er han blot en budbringer; eliten tror fejlagtigt at problemet er Trump selv og at alt vil blive normalt igen naar han forlader Det hvide Hus.

Meget naivt. Dette er en revolution, et social paradigmeskifte.

Svend
Svend
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Jeg er helt enig med dig. Internettet har fjernet enhver elites magt over masserne. Vi folket, vil ikke længere fyldes med løgn. Vi vil have sandheden, så vi kan handle derefter. Svære nye tider for politikere og den selvudnævnte elites pest.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago
Reply to  Svend

Enig! DR er nok den værste løgnekanal i Europa. Konstant lefler den for muslimerne i nyhederne og aftenshowet, propaganderer hele tiden for indvandringens lyksaligheder og kører en konstant hadsk hetz mod Trump. Den eneste løsning er, at afskaffe tvangslicensen og gøre det til en tilvalgskanal.

henrik
henrik
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Afskaffer du tvangslicens tager du livet af DK som en kulturel helhed og du tager livet af dansk demokrati. Prøv at sæt dig ind i tingene før du udtaler dig. Der findes masser af lødige kilder til belyssning om hvad DRs formål er. og der er bestemt masser af kontante og relevante årsager til at byde indvandring velkommen. Den mest faktuelle er at der er 400.000 tilkommere og af dem er der så 100.000 arbejdsløse og kun 50.000 etniske danskere arbejdsløse. Da du så ret åbenlyst har store problemer med selv den lille tabel kan jeg så fortælle dig at… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  henrik

Hvis vi smider de 400.000 personer ud vi formentligt begge er enige om hvem er, kan dem der har beskæftiget sig med dem, herunder socialpædagoger, sagsbehandlere, politi, retsvæsen, brandmænd, speciallærere og meget meget andet, jo ansættes til noget mere brugbart. Og journalisterne kunne evt. omskoles til håndværkere? Desuden vil vi formentlig kunne se frem til en besparelse på omkring 100 milliarder om året, alt inkluderet. Det var vel også værd at tage med. Men du beskæftiger dig måske med noget af ovenstående?

henrik
henrik
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Her overser du at 300.000 af dem ER I ARBEJDE. De uden arbejde er kun dobbelt så mange som antallet af etniske danskere så det vil være en begrænset effekt i forhold til frigjorte ressourcer. Og i øvrigt er antallet af brandmænd, sygeplejersker og politifolk en konsekvens af faldende fødselsårgange. I alle offentlige brancher er der færre og færre ansatte.

henrik
henrik
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Du ville ikke engang kunne blive valgt til kommunalrådet med den fladpandede kommentar. Da du selv læser aviser er du jo mere afhængig af dem end du indeer. Vi kunne jo også kræve brugerbetaling ved kasse et af ældrebyrden. Det er jo deres skyld at der er underskud i samfundet. De betalte alt for lidt i skat i forhold til statens behov dengang. De fik jo 95% fradrag for deres private pensionsformuer som i dag er på 2.000 mia. kr. samtidig med at DKs gæld på sin top var 1.700 mia. kr. kan du regne ud af det først og… Read more »

Shadowcatcher
Shadowcatcher
4 years ago

Sverige är nu anmält till internationella åklagarmndigheten

Anmälan nedan inlämnades tisdagen den 6:e juni 2017 till Internationella Åklagarkammarna i Stockholm, Göteborg och Malmö. Anmälningarna följer nedan.

Anmälan folkmord 2017-06-06
http://blueshift.nu/genocide/anmalan-folkmord_2017-06-06_web.pdf
Report Genocide 2017-06-06
http://blueshift.nu/genocide/report-genocide_2017-06-06_web.pdf

Anmälningarna har följande AM-nummer:

Stockholm: AM-75871-17
Malmö: AM 76158-17

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Undrar hur framtidens Norden kommer att se ut på alla sätt. Titta på Sverige där jordbruksmark läggs under markduk och läggs på bergskross och byggs köpcentrum och bostäder. Vem och vad lovar man dom utländska bolagen att dom ska bygga i Sverige är det ökad invandring och ökad köpkraft. Vad sker i det kalla Norden när globalisterna vill bygga sitt multikulti drömsamhälle häruppe. Valet 2018 har svenskarna chans på demokratisk väg att sätta stopp för allt det här. Men Sverige är förstört för gott eftersom SD inte vill skicka hem människor. Och dom skaffar fler barn än svenskar. För det… Read more »

Thinktank
Thinktank
4 years ago
Reply to  invandrare1957

Så sant. Det var väldigt tungt ekonomiskt när barnen var små. Skyhöga dagisavgifter mjölkade av oss de pengar man gärna haft för konsumtion och semester. Det fick bli campingsemester varje år. Att kunna ha ett sparkonto var inte att tänka på.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago
Reply to  Thinktank

Mitten på åttiotalet när ungarna var små. Precis som du säger inte en möjlighet till semester. Ena året gjorde dom om dagisavgifterna man la dom en månad tidigare. Så det blev dubbla mitt i sommaren. Sen något år gjorde dom om dom statliga huslånen vissa kan bli drabbade kom det hem brev. 4-5000 extra den sommaren. Räntor på 12,75 – 14,75%. Fy fan vilka tider. Men det var bättre än globalismen o invandringen.

Thinktank
Thinktank
4 years ago
Reply to  invandrare1957

Ja, de statliga huslånens hastiga avveckling gjorde sitt till för att svälta ut 90-talets barnfamiljer. Lagom till inflyttningen stod den självgode moderaten Bo Lundgren vid dörrposten och tog tillbaka räntebidraget. “Garanterad ränta” , vilken bluff. Bengt Westerberg försvarade sveket med ett påstående om att “vi har funnit att detta är en grupp som är välbeställd”. Ett riktigt praktsvin.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x