28
jun
Seneste opdatering: 29/6-17 kl. 0128
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

ISIS killers are free to walk Britain’s streets while we brace ourselves for the next mass murder. Who will be next? You? Your loved ones? (Pat Condell)

Sendt den 26.7.2017

State of ‘Collapse’

Italy Overwhelmed as 13,500 African Migrants Arrive in Past Two Days

Italien hober subsaharans uden asylgrund op. EU Kommissionen presser Europa længere og længere ud i krise. Viktor Orban meddelte igår, at han under ingen omstændigheder modtager Juncker og Mogherinins “flygtninge.” Danske Socialdemokrater fantaserer om, at EU vil løse den krise, det selv har skabt og vedligeholdt i årevis: S vil have EU til at oprette migrantlejre i Nordafrika. Det bliver ikke i jeres levetid, sosser. For danske vælgere er Socialdemokratiet uanvendeligt mod den krise/krig, vi er inde i allerede. De har haft 34 år til at tænke sig om. Politik handler om, hvad man kunne have lavet i morgen, hvis man ikke havde foretrukket at skyde det 25 år.

Italy’s migrant welcome centers are in a state of “collapse” as huge waves of African migrants take advantage of the temperate climate to make the crossing from Libya to the Italian peninsula.

On Tuesday, 8,500 African migrants are reaching Italian shores aboard 14 different ships, adding to the 5,000 who arrived on Monday. The massive arrivals have led local media as well as politicians to speak of an authentic immigrant “invasion” exceeding the country’s capacity of assimilation.

Officials reported on June 15 that more than 65,000 migrants had arrived since the beginning of the year, but that was prior to the latest influx. Figures for the year now stand at 73,380 migrants into Italy, or a rise of 14.42 percent over the same period in 2016, when then-record arrivals had reached 64,133. State of ‘Collapse’: Italy Overwhelmed as 13,500 African Migrants Arrive in Past Two Days, Alarm in Italien: 8.500 Flüchtlinge in 48 Stunden gerettet. Se også Europe Taking in Five Times the Number of Migrants Agreed from Turkey. Italienerne nærmer sig smertegrænsen: Italy threatens EU with closure of ports to rescue boats.

Islamabad, Pakistan or Monfalcone, Italy?

Monfalcone ligger 20 km nord for Trieste ved den Slovenske grænse.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
4 years ago

Mitt største håp er at EU revner i fillebiter ! Soros og EU pampene burde hives i fengsel på livstid.
Vi må ta tilbake nasjonalstatene ,våre egne land og våre folk må befris fra EU.
Schengen er en forbrytelse mot våre stater, de eneste som har glede av den avtalen er mafia- kriminelle -rom folk-terrorister og andre lyssky elementer.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x