29
jun
Seneste opdatering: 30/6-17 kl. 0112
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man bliver tørstig af Sverige. Mange svenskere vil bekræfte det.

Rasmus Dahlstedt som noget så ursvensk som en skabsdranker. Hvorfor ellers gå til fernisering?

I København kan man omtrent holde sig med vin og mad alene ved at gå til ferniseringer, har jeg eksempler på. Selv synes jeg, det er en ret høj pris at betale for at få noget gratis i skrutten, jeg kan ikke døje ferniseringer, jeg har deltaget i min pæne andel af dem som fotograf for en kunstnersammenslutning. På plussiden talte dog at drikke vin med Palle Nielsen, Ejler Bille, Richard Mortensen og Svend Wiig Hansen. Det lindrede mødet med det almindelige publikum til den slags, så at sige. Ikke alle kunstnere er idioter, selvom det unægtelig kan virke sådan.

Rasmus Dahstedt er en sjældenhed blandt svenske kunstnere, forleden skrev han om Sveriges ræverøde teaterscener i artiklen Bäva månde den svenska teaterpubliken. 1968 sejrede nærmest totalt i Sverige, hvor der i Danmark hele tiden var en balancerende borgerlighed. Hvor Sverige blev revolutionært og revolutioneret – tør man roligt sige – blev Danmark kun et halvt Utopia. Derovre går ‘eliten’ linen ud på enhver luftig grille.

Jeg tror, jeg henter mig en flaske rødvin til min pastasalat med feta og oliven. Det kan man gøre i København kl. 21., ja hele natten. Man bliver tørstig af Sverige. Mange svenskere vil bekræfte det, den sidste svensker, der nød godt af det, forlod min sofa i morges. Den er så populær og nedslidt, at jeg skal have købt en ny i denne uge. Den bliver blå, mine vægge er gule for så vidt man kan se dem for malerier, grafik og fotos.

Beskedne politikerambitioner for at redde Europa

Situationen på Middelhavet er akut. Italienerne truer med at lukke deres havne helt for ethvert skib med “bådflygtninge.” Nu foreslår danske socialdemokrater “lejre i Nordafrika”, noget der i bedste fald vil tage år at gennemføre, hvor et totalt migrantstop på Middelhavet, ville tage 24 timer at gennemføre. Partiet er endnu langt fra at komme på omgangshøjde med den kaos-situation, de selv har opmuntret i 35 år, men hvad, de får jo stadig masser af stemmer mens de har holdt os hen med snak siden 1983. Mens de lurepasser, forgår Europa.

Artiklen her sætter alt andet i skyggen. Alle best case-scenarier handler nu officielt om hastigheden af befolkningsudskiftningen i Europa. Spørgsmålet om bevogtning af EUs ydre grænser er nu forvandlet til kontrolleret immigration af millioner af fattigdomsmigranter. Det er ikke højreorienterede konspirationsteorier, det er klare udmeldinger fra kendte politikere tilhørende begge fløje.

Hvis man opretter asyllejre i Afrika, hvorfra man søger om asyl i EU, som Socialdemokratiet har foreslået, vil de være en magnet for flygtninge.Det mener Dansk Folkepartis gruppeformand i Europa-Parlamentet, Anders Vistisen. Enhedslisten og Radikale er glad for de nye meldinger fra europaordfører Peter Hummelgaard, men er enige med DF i, at det vil være »særdeles attraktivt« for verdens flygtninge at søge mod disse lejre.

»Der findes jo rigtig mange mennesker i verden, som er asylberettigede efter FNs regler, så det vil være en åben invitation. Man skal bare finde frem til det nærmeste EU-asylbehandlingscenter i Afrika. FN vurderer selv, at der er et sted mellem 40 og 60 millioner konventionsflygtninge i verden i øjeblikket,« siger Anders Vistisen. Er socialdemokraterne ved at åbne en ladeport for flygtninge i EU?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Den marxistiska organisationen EU vill förvandla Europas olika länder och göra dem oigenkännliga. Många britter vill lämna denna organisation när de förstod hur viktigt det är att försöka reparerar skadorna av det som ännu finns kvar av deras land. Det är nämligen lika viktigt att se efter sitt land och sin kultur som att se efter sina kruväxter och myllan som de växer i. Varje nation, planta och djurart har sitt revir och sin nisch. Det är det som globalisterna ch marxisterna vill förstöra.
https://www.youtube.com/watch?v=T58ckCIBLi4

Make nations great again!

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Den svenska s k kultureliten som själva höjer sig över befolkningen och anser att det är de som ska vara de som är folkupplysare. De tål inte konkurrens på bokmässan i Göteborg av Nya Tider som de är fascistisk men där har de verkligen fel. Demokratin och yttrandefriheten är under stark press i Sverige.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/06/28/en-elit-med-glorian-pa-sned/

invernes
invernes
4 years ago

Problemet er overbefolkning ikke krig ! ingen av disse har krav på noe som helst, Italia er kneblet av EU / Soros , bare en ny

Benito Mussolini kan redde Italia nå.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x