6
jul
Seneste opdatering: 7/7-17 kl. 0205
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi var rigtig mange, der havde glæden at være tilstede på militær mark i Nordsjælland sidste lørdag. Egentlig venter jeg stadig på videoer af nogle af talerne – Ole Hasselbalchs, Johan Christians Nords, Helmuth Nyborgs og Morten Storms, men jeg tyvstarter med de to taler, der allerede er kommet.

Med Morten Storm og Clare Lopez var der altså to fhv. medarbejdere i CIA, og de to havde det hyggeligt med hinanden og os andre. Jeg har et blik for ansigter og navne, men jeg må se, hvilke fotos jeg får lov at publicere.

Det ser ud til, at Redox – venstreekstremismens Se & Hør, – ikke fangede andre end “nazisten Dan Park” med deres for svage og for sene teleobjektiver. De skulle bare vide. Sysselløse lilleskoleelever, vor tids mandlige tyskertøser.

Fronterne for den kommende konflikt, er trukket op af dagens politikere i Folketinget og Bryssel. Jeg var forbi henrettelsesskuret på Christiania idag, og havde mine hemmelige tanker i den anledning. 29 dødsdømte landsforræddere blev skudt af dansk politi der. En af tankerne er nærværende: Hvad er en landsforrædder i 2017?

Jeg kan ikke besvare det, men andre vil utvivlsomt, og sikkert ikke med et resultat efter min gode vilje, men en lignende situation som i 1945, er desværre ikke længere utænkelig. Det er politikkens opgave at gennemtænke den, for at kunne forhindre den. Den tænkende del af befolkningen hedder ikke Redox.

Clare Lopez in Denmark, former CIA

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
4 years ago

Folkefest for Frihed 2017 ? om dansker ønsker frihet bør de begynne å kjempe mot EU ! nå er dansker underlagt EU.

MAELANY DARE
MAELANY DARE
4 years ago
Reply to  invernes

[Hvis du ønsker at se en film i 2017. Med den bedste kvalitet]. Du kan starte her
SVENSKAFILMER12.BLOGSPOT.NO

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  invernes

Dett lader til Norge går i samme retning som resten af vesteuropa, mens østeuropæerne ikke gør det… EU eller ej. Det er dermed ikke EU der styrer udviklingen, men de toneangivende landes selvdestruktive zeitgeist. Og det er jo netop temaet i Folkefesten, og jeg synes Johan Christian Nord ramte bolden bedre i røven end noget jeg længe har set på dansk jord.

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Dejligt at jeg fik anledning til at opleve og hilse på den stærke Søren Krarup.
2 gode taler med stof til eftertanke. Godt at Clare Lopez oplevede, at danskere ikke kun er rådne rødgardister, der uafladeligt skal kritisere USA.
Det var virkelig et berigende folkemøde, som jeg håber på at kunne få lov til at opleve igen.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x