9
jul
Seneste opdatering: 9/7-17 kl. 0816
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

55 procent af britiske pakistanere gifter sig med fætre/kusiner. De er 13 gange så tilbøjelige til at få børn med genetiske defekter. 1 af 10 spædbørn dør af det. De står for 3 procent af alle fødsler i Storbrittanien, men 30 procent af alle, der fødes med genetiske defekter. Hvert misdannede barn repræsenterer store lidelser og uhyre sygehus- og senere plejeudgifter. (I Pakistan er 70 procent af alle ægteskaber “kosangvine.“)

4 juli 2017: The young British Pakistani women prepared to marry their COUSINS in order to keep their families happy – but risk giving birth to disabled children

Tre skudt i Gøteborg – fire i Oslo

Skyderier er forlængst ikke blogstof, men når syv bliver skudt på én nat i Skandinavien, skal det alligevel markeres:

De fire unge mennene som er skutt, er fraktet til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang. Fire personer skutt ved utested i Oslo – mann pågrepet. Fire personer skutt ved utested i Oslo – mann pågrepet

Tre män har blivit skjutna i Göteborg och är förda med ambulans till sjukhus. Polisen bekräftar att det är polispatrullen som skjutit en av de tre personerna. – Under en pågående händelse på Komettorget skjuter polisen en man som är förd till sjukhus, säger Sanna Lagerqvist på polisen. Tre män skjutna i Göteborg

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Træt
Træt
4 years ago

Gift dig med en grisefarvet englænder, han konverterer gerne til i-slam for at få eksotisk fisse, som Hr Rushy Rashid gjorde det. Han fik ogs sine sagesløse sønner forhudsamputeret foir at tække svigerfamilien.

Skåning
Skåning
4 years ago

Gift dig med en blond engelsman för fan. Problem solved, i evighet, om du inte regreiderar. Söt tjej, till och med medelhavsvit till utseendet.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Det är ofattbart att kusinäktenskap är tillåtet när det finns stora risker att barn kan få genetiska skador. Men det är lika galet som mycket annat som nu sker i väst när kulturelativisterna och kulturmarxisterna vill förinta det västerländska samhället. Man vill slå sönder den traditionella västerländska familjen och dess värderingar och framhäver istället obskyra perversioner. Det behövs faktiskt en motrevolution för att vända om den destruktiva riktningen som Europa har tagit. Det är faktiskt mycket som måste ändras i väst och det börjar bli brådskande. Varenda gång posmodernisterna gör “framsteg” flyttar de fram sina positioner och nu försöker de… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Det er endda næsten 14 gange: ( 30 / 3 ) / ( 70 / 97 ) = 30 * 97 / ( 3 * 70 ) = ca. 13.86 Ufatteligt, at de naive, uvidende og groft uansvarlige vatnissepolitikere både i Storbritannien, her og i resten af Europa ikke for længe siden er vågnet op til den barske virkelighed og så simpelthen bare har forbudt disse fætter-kusine-ægteskaber blandt invandrere, der i forvejen er nært beslægtet i flere lag. Forbyd dog denne type familiesammenføringer, hvor børnene endda ofte bliver tvunget ind i eller ligefrem solgt til uønskede ægteskaber med næsten ukendte… Read more »

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

Spørgsmålet er om de stadig tilhører arten Homo sapiens sapiens efter 1400 års indavl?
DNA-forskellene må være så radikale og gennemgribende, at der vel egentligt er tale om en helt ny underart, som jo så passende kunne kaldes Homo Islam.

PK svada
PK svada
4 years ago

Homo Muhammed

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago
Reply to  PK svada

Ja, også et godt forslag.
Der er jo en vis forkærlighed for små drenge indenfor den religion…a-hem. Det er jo først når de bliver ældre, at flyvelektioner fra høje bygninger kommer på tale.

PK svada
PK svada
4 years ago

Her er en anne rase, Homo Hen Fascist
comment image?oh=64200ea8acf04c0de9a4a13d1c93db9a&oe=5A0654B3

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago
Reply to  PK svada

Løn: 164.000 SEK/månad. (2016.)
Det er ikke helt dårligt, i betragtning af at han sådan set ikke laver andet end at splitte Sverige ad.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Det bästa förslag jag har sett är Homo Apiens Apiens. Dom har avlat sig tillbaka till apmutanter.

PK svada
PK svada
4 years ago

Det er ikke rart at det er noe feil i hodet på disse når de er innavlet gjennom 1400 år

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Wild North!

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x