19
jul
Seneste opdatering: 19/7-17 kl. 2005
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Saudi Arabia—whose election to UN women’s rights commission was justified by Swedish FM Margot Wallstrom—detains this woman for short skirt.  UN Watch

Det er klart, at islam kommer til at modernisere sig, men desværre også, at det vil tage hundrede år og skal foregå på Europæisk grund. Det bliver blodigt. Når muslimer bliver veluddannede og får adgang til internet, vil flertallet forhåbentlig reagere med at forlade troen eller opfinde den sækulære kulturmuslim, men et stort mindretal bliver hypervoldelige. Alle sindelagsundersøgelser peger på det.

Her demonstrerer en moderne saudisk kvinde på et symbolladet sted: Wahabismens historiske kerneland. (svarende til omtrent Jelling, Frilandsmuseet eller Den Gamle By). Frækkere kunne det ikke være, Måske slipper hun med offentlig piskning. Saudi Arabian woman who wore miniskirt in viral video has been arrested, state television claims. Daniel Greenfield: Dresscode in Saudi Arabia.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Lenn
Lenn
4 years ago

Hun lever nok ikke længe endnu… Saudi er et uhyggeligt land, og det er uforståeligt, at Merkel og Trump begge overdænger dette regime med våben af både den ene og anden art. Læg mærke til indgangen til shoppingcentret, hvor der kun sidder mænd udenfor. Da jeg boede i Saudi, oplevede jeg, hvordan vi kvinder måtte fortrække til små baglokaler på caféer, helt uden vinduer, for mændene måtte endelig ikke kunne SE kvinder (så får de nemlig kamelpisset galt i halsen)!! Kun mænd må sidde udenfor. Jeg har endda set saudiske kvinder i fuld niqab, som spiste – også bag nedrullede… Read more »

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago
Reply to  Lenn

Godt indlæg, Lenn.
Det er befriende at læse en sådan beretning fra en kvinde, der kender til virkeligheden.
Ellers er det jo primært små kommunistpiger, betonlebbere, batikhekse og andet skrammel, der udtaler sig umådeligt skråsikkert om, hvilken herlig forordning man har for disse fødemaskiner. Det skulle jo angiveligt være så vidunderligt at bære sæk over hovedet.
Pudsigt at du nævner det med at spise. Den har jeg luret lidt på, hvordan de tackler, hvis der nu står en liderbuk og bivåner optrinnet. 🙂

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

Tak, Knud 🙂 Ja, jeg kunne egentlig godt fortælle en del om, hvordan ‘expats’, som man kalder udlændinge i Saudi, lever. Det er rigmandsliv af dimensioner, men det er også creepy at være dernede, og det onde mørke der er følbart. Minareternes kalden på djævelen fra den tidlige morgen giver myrekryb! Ellers var det noget med at tale i koder i telefonen, når man fx ville bestille hjemmebrændt vin (jeg turde ikke gøre det, men briterne gjorde, og en britisk kvinde fortalte, hvordan hun havde smuglet små flasker whiskey med fra UK engang, ved at putte flaskerne ind i trusser… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x