28
jul
Seneste opdatering: 28/7-17 kl. 1226
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En af årsagerne til den skandale vi har set de senere dage, er det svenske politiske etablissements indavlethed. Vennetjenester til familie og partimedlemmer fremmer inkompetente personers karriere. I sin bog, Den Politiska Adeln, hævdede Anders Isaksson at den svenske ‘elite’ kun er på 20.000 personer, der giver hinanden jobs, skaffer lejligheder til hinandens børn, og gifter sig indbyrdes. En adel hvor sorte får og rene dumrianer alligevel kan nå langt i samfundet. Inkompetencen i hvad man for tyve år siden kaldte verdens dårligst uddannede parlament, er påtagelig. Der bliver dog ikke valg, fordi SD nu er Sveriges største parti, men til valget i 2018 vil kaoset kun være værre end i dag, så det er vanskeligt at se, hvad de håber på, hvis det ikke er  mirakler.

En million migranter i Libyen vil til Europa

En million må være et meget konservativt og midlertidigt skøn, der næppe holder mere end et par år. Prof. Peter Nedergaard siger i dag, hvad der skal siges om det, EU lader fortsætte på Middelhavet: EU svigter fortsat den ydre grænsekontrol. I dag er en “anti-imimigrant-båd” opbragt med 21 personer fra….Sri Lanka (!)

Ifølge indenrigsministeriet venter en million flygtninge i Libyen for at krydse Middelhavet. Ifølge indenrigsminister Wolfgang Sobotka er krisen ikke drevet over. I 2017 kan forventes et højt niveau migration fra Afghanistan. Forbedres situationen i Irak og Syrien ikke, må man gå ud fra en konstant høj tilstrømning.

Libyen tiltrækker migranter som en magnet

Det største problem er lige nu Libyen: I øjeblikket venter mere end en million mennesker i Libyen på overførsel til Europa. Den fejlslagne stat fungerer som en magnet for mange indvandrere fra det centrale Afrika,” skriver eksperterne. Eine Million Flüchtlinge will nach Europa

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
4 years ago

Hele Libya må sønderbombes med napalm, staten er fullstendig ødelagt av NATO, nå er det bare bander terrorister og galninger som styrer der.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Europa kommer att bli islamiskt och europeerna kommer i framtiden att bli att en minoritet i sina egna länder om invasionen av Europa fortsätter.
https://www.youtube.com/watch?v=y5R1T2BxtSc

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago
Reply to  Snowflinga

Foruroligende!.Det minder om filmen “Walking Deads”

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x