4
aug
Seneste opdatering: 4/8-17 kl. 1453
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ved at vĂŠre tradition, at stationen gĂ„r i konservativt gear i sommerferien. Resten af Ă„ret kan vi for det meste roligt nĂžjes med at hĂžre musik, for som Jalving siger: “Den rĂžde radio er det normale.”. OgsĂ„ Kim MĂžller fra Uriasposten medvirker i 5-10 minutter.

Det er godt at hÞre, lÊserne giver ham lidt hÄndÞrer, nu han aldrig bliver universitetslektor i historie. Kim var med fra dengang det virkelig kostede venner, Êgteskaber, penge og social anseelse at vÊre nationalkonservativ. Nu gÄr det pÄ en mÄde af sig selv, en ubÞnhÞrlig, tragisk udvikling har overhalet argumenterne fra dengang, problemet er blot, at det gÄr ALT for langsomt. (De der holder hÄnden under denne blog, skal ogsÄ takkes, og det kan ikke ske for tit.)

Vi risikerer stadig – som svenskerne – at vĂ„gne op til det ubehagelige faktum, at andre folk udgĂžr et flertal i landet og har overtaget den politiske magt. Katastrofen i Sverige er plantet, den er blot ikke fuldt udviklet endnu. Det hele sker forsinket og forskudt, svenske politikere er endnu ikke straffet for, hvad de har gjort, men vent og se  valget nĂŠste Ă„r. Demokrati er en mĂ„de at administrere fortiden pĂ„, meget lidt prĂŠventivt foregĂ„r i demokratiet.

“Man kan ikke trumfe demografi, undtagen med borgerkrig,” sagde Mark Steyn for ti Ă„r siden. Demografisk er ti Ă„r lang tid. England fordobler sin muslimske befolkning hvert 10 Ă„r. Tid er det, vi har mindst af, hvad man ikke skulle tro, nĂ„r man hĂžrer pĂ„ Folketingspolitikerne og flertallet af befolkningen.

(P1 er mÄske ogsÄ i semikonservativt modus, de kÞrer en serie om alle Danmarks muslimske terrorsager, jeg kan anbefale. Selv P 1 finder smÄ guldkorn, men for 3.3 milliarder er det ikke ret mange.)

Sygeplejerske: “Man vĂŠnner sig aldrig til det”

At vĂŠre sygeplejerske i Sverige er en blandet fornĂžjelse. Jeg ville flytte til et land med civilliserede patienter og en ordentlig lĂžn. 25.000 sv.kr. er ikke meget for at blive truet og svinet til hver dag. Som man ser, er det feminine samfund helt uden modtrĂŠk til barbarer.

Sent pĂ„ kvĂ€llen fĂ„r sjuksköterskan Carina ett samtal frĂ„n iva. De kommer inom kort att lĂ€mna över en ung kriminell patient som nyligen blivit skjuten med flera skott i buken. Carina har vĂ„rdat skottskadade förr. ÄndĂ„ kĂ€nner hon hur nĂ„gonting i magen slĂ„r knut pĂ„ sig sjĂ€lv.

– Det Ă€r den allra vĂ€rsta patientgruppen. Missbrukare som blir aggressiva eller vĂ„ldsamma kan vi lugna med lĂ€kemedel. Med de unga kriminella, deras anhöriga och vĂ€nner vet man aldrig vad som kan hĂ€nda. De Ă€r nyckfulla, fullstĂ€ndigt respektlösa och vĂ€ldigt, vĂ€ldigt hotfulla. Att de kallar en hora eller jĂ€vla fitta Ă€r ingenting mot vad de annars kan vrĂ€ka ur sig. Det Ă€r sĂ„ vidrigt att jag inte ens sjĂ€lv kan uttrycka det.

NÀr Carina tittar ut genom entrédörren stÄr dÀr minst ett tiotal personer som krÀver att fÄ komma in. De skriker, drar och sparkar pÄ dörren Eftersom den skottskadades mamma har följt med frÄn iva slÀpper vakterna bara in ytterligare en person. SÄdana Àr reglerna. Max tvÄ besökare Ät gÄngen.

Ibland nÀr personalen ska gÄ hem pÄ kvÀllen vÄgar de inte lÀmna avdelningen ensamma om killgÀngen eller andra nÀrstÄende vÀntar utanför i mörkret.

Det Àr alltid med en kÀnsla av olust som Carina tar sig an en skottskadad. För det mesta kommer de med verbala hot. SjÀlvklart blir jag rÀdd. Jag försöker intala mig att det bara Àr snack. Till en viss grad har jag med Ären vant mig vid den hÀr typen av patienter och hittat strategier för hur jag bÀst ska bemöta dem. Men de Àr sÄ oberÀkneliga. Det Àr alltid nÄgonting nytt som intrÀffar som man inte varit med om förut, sÀger Carina samtidigt som hon slÀnger den anvÀnda vacutainern i den gula avfallsburken ute i lÀkemedelsförrÄdet.

Och sĂ„ tycker jag faktiskt att det alltid borde finnas med en ordningsvakt och en polis under hela vĂ„rdtiden. ”Man vĂ€njer sig aldrig”

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Der er et spĂžrgsmĂ„l, som bliver ved med at kĂžre rundt i hovedet pĂ„ mig, efter at jeg hĂžrte Selsingerne interview’e Mikael Jalving i Radio 24 syvs sommerklumme ”Meet the Selsings”. Det er spĂžrgsmĂ„let om, hvordan vi skal behandle vore muslimske landsmĂŠnd, hvis vi fĂ„r ”sat en prop i” og standset den indtil nu nĂŠsten uafbrudte tilstrĂžmning af muslimer. (Radioprogrammet kan hĂžres her). […]

Lenn
Lenn
6 years ago

Jeg har en bedre idĂ©: Hospitalspersonalet kan jo lĂŠgge perkerne i skyllerummene og lĂ„se dĂžren! Ingen behandling! NĂ„r sygehuspersonale helt uden skrupler kan gĂžre det samme mod smĂ„ uskyldige babyer, som er blevet aborteret sĂ„ sent, at de kan skrige, hvorfor sĂ„ ikke gĂžre det mod perkere, der er blevet skudt? Giv dem en ordentlig gang bedĂžvelse, og fri samfundet for en farlig person. Ren win-win! Abort er i mine Ăžjne ondt, og det er fantastisk, at man i Europa nonchalant aborterer millioner af babyer hvert Ă„r, mens man stĂ„r man pĂ„ hovedet og bruger milliarder pĂ„ at redde mordere,… Read more »

Holger Madsen
Holger Madsen
6 years ago

Lad dog idioterne overtage pasningen af den skudramte, hvis det er en perker.
Hun kan jo undskylde sig med, at hun fÞlte sig truet pÄ livet.

sinnamor
sinnamor
6 years ago
Reply to  Holger Madsen

Jeg tenkte nĂžiaktig det samme.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x