6
aug
Seneste opdatering: 6/8-17 kl. 1514
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man ser på de forskellige fotos fra Teheran, at Federica går til sagen med ægte italiensk modesans og en nærmest erotisk forfængelighed. Det er ikke nogle tilfældige klude, hun har på, og jeg tør slet ikke tænke tanken til enden, hvorfor hun skulle dulles sådan op i den forsamling.

Tænk på de mere gumpetunge, svenske feministpolitikere i samme situation, ikke meget sex over dem i deres frakker hentet lige ud af DDR anno 1980 (dengang Sverige og DDR var nære perlevenner. Se Söndagskrönika: Stanken från DDR og  Stasiprästen och lögnen.)

Jeg beklager den falske Assange tweet.  Fejl sker. Den var for god, til at være sand. Mogherini’s attendance at Rouhani’s inauguration

“Mangfoldighed” i DR

En samlet årsløn på 7-8 skattemillioner er repræsenteret her. Man skulle tro, de havde råd til forskellige briller.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
5 years ago

Brillerne er en slags camouflage, som også deres amerikanske sidestykker, og deres egne yngre, mere blå-hårede, medsøstre er yndere af at bære. De kaldes “smart-karriere-kvinde-briller”, og dækker over den ganske middelmådige intelligens-kvotient, som er bydende nødvendig for at en ideologisk indoktrinering accepteres uden spørgsmål. I dette her tilfælde er indoktrineringen så yderligere hjulpet godt på vej af en DNA-betinget flokmentalitet, og et latent ønske om at være noget specielt, til et punkt hvor man kommer til at ligne de alle andre ligesindende hjernedøde, uden at være udstyret med den fornødne selv-reflektering til at blive klar over det. Fænomenet kan blandt… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

I Iran kämpar kvinnorna mot slöjtvånget när Fredrica Mogherini har sagt att Islam hör till Europa och klär sig i slöja precis som kvinnorna i Sveriges feministregering. Inte nog med det så har EU också signerat en “Hate speech code” med Google, Facebook och Twitter så snart kan man inte kritisera islamiseringen som pågår i Europa. https://www.theguardian.com/technology/2016/may/31/facebook-youtube-twitter-microsoft-eu-hate-speech-code
Man måste göra alltig man kan för att skydda yttrandefriheten.
https://www.youtube.com/watch?v=HPnlPYpmhDs

hestetyv
hestetyv
5 years ago

Typisk – hvor er der en mangfoldighedskonsulent når man har brug for hende? 🙂

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  hestetyv

Det er den slags radikale hipster-kællinger, der nu har fået magten. Jeg trøster mig med, at når de har haft den længe nok, er det tilbage til kødgryderne igen. Men denne gang kan de ikke sige de ikke fik chancen.

hestetyv
hestetyv
5 years ago

Det foto er fantastisk. Hvor er det fra?

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago

Og selvfølgelig betaler jeg ikke licens for at blive holdt for nar af de tre løgnere. Kan I sige det samme?

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago

Skuffende. Man kan kæfte op, men så snart der bare kræves en smule som at boykotte løgn-DR, så forsvinder modstandsviljen og glemt er alt, hvad man mente, ville og håbede på! Skuffende.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago

De svenske klovne ligner pilgrimsfarende, ankommet til mangfoldighedens helligkilde i Teheran,

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x