12
aug
Seneste opdatering: 13/8-17 kl. 2355
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Dead, random white dude. What’s so special about you?
I am here, against the wall, framed in gold, smiling in my privilege,
The privilege of being alive, while you are now framed in dust.
The signs of wealth, the insignia of status,
They are a gravestone that a dog pisses against, shifting, cracked in clay.
They are a long line of inbred spawn, soon to die out themselves.
But I am here. My very existence, my closeness to your face, my breath, all offends thee.” National Gallery Commissions Anti-White Video With Public Money

Politiken: Ghettoproblemerne i Danmark blegner

Så galt er det gået i Sverige

Det giver en vis oprettelse, at se sådan en artikel i Politiken. For tyve år siden var det vanskeligt – ikke umuligt – at råbe dem op. I svensk presse var det indtil for to år siden helt umuligt at fremføre kritik mod ødelæggelsen af landet. Det hævner sig nu. Enhver forebyggelse kommer for sent, efterhånden flere tiår. En mere demokratisk, svensk presse, kunne uden tvivl have forhindret politikerne i at køre så langt ud af en tangent, og Sverige ville have fremstået som Norge eller Danmark idag.

En rapport beskriver de voldsomme problemer, svensk politi, redningsvæsen og myndighderne står med i de udsatte boligområder. Den viser de problemer, det skaber, når samfundet mister kontrollen over belastede boligområder.

At det er gået skævt i kvarterer som Mjølnerparken og Tingbjerg i København og Gellerupparken i Aarhus er velkendt.Bandekriminalitet, udbredte sociale problemer og parallelsamfund er med til at præge områderne, som politiet i årevis har forsøgt at holde styr på.

Hvordan det kan ende, hvis der ikke kommer kontrol over situationen, viser de svenske erfaringer fra dybt belastede boligområder i især Malmø, Stockholm og Gøteborg. Landet har mindst 61 såkaldte udsatte områder – belastede ghettokvarterer. 23 af dem er særligt lovløse, viser en rapport om problemerne, som det svenske rigspoliti har udgivet. Ghettoproblemerne i Danmark blegner: Så galt er det gået i Sverige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

I svensk presse var det indtil for to år siden helt umuligt at fremføre kritik mod ødelæggelsen af landet. Det hævner sig nu. Enhver forebyggelse ser ud til at komme for sent. (Ha ha: Der er ikke noget at forebygge, da det er for sent. !)

Jammen så sæt militæret ind, og lad folk hjælpe til, og få så lortet kylet ud. Luften skal renses for hvidløg og negerlort.
Jo før des bedre.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x