29
aug
Seneste opdatering: 30/8-17 kl. 1357
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Østeuropæerne er befriende politisk ukorrekte i modsætning til vore vestlige feje opportunister, der ikke engang tør udtale det, enhver kan se med egne øjne: EU Kommisionen har skabt “flygtningekrisen,” og at dennes egen analyse af den er inkompetent. Lad det ende med, at de melder sig ud hellere end at Juncker og Mogherini får deres vilje.

Uwe i rødt, hvidt og sort

Jeg syntes, det var for godt til skrivebordsskuffen, men det går nok ikke at lægge det på Twitter eller Facebook, der når de ikke snerper over nationalt sindede, snerper over nøgenhed. Derfor kommer det her. Er det okay at male naturen rød? © Snaphanen.dk, klik for helskærm.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
5 years ago

….

comment image

Allan Hansen
Allan Hansen
5 years ago
invernes
invernes
5 years ago

Man ser et stort skille nå i Europa, vi har de friske landene i Øst med normale politikere, så har vi transgender Vest Europa med hakkende sinnssyke politikere og vanlige borgere som raver rundt som zombier.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago

I Tyskland brygges også noget sammen
Vinderplakaten: I have a Dream – Merkel vor Gericht 😉
https://m.youtube.com/watch?v=bpGnsmBj7gA

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

Polackerna gör det igen, de är arvtagare Jan III Sobieski som försvarade Europa för 300 år seden.
https://www.youtube.com/watch?v=C_BjPy19bYs

Lucy Lipinska
Lucy Lipinska
5 years ago
Reply to  Snowflinga

Polacker är ett spontant folk som det är lätt att infiltrera.

Situationen i Polen påminner nu en hel del om den i augusti 1939 när marskalk Edward Rydz-Smiglys höll på med sin högbröstade retorik om att inte låta fienden “ta en knapp från den polska rocken”. På den tiden hade Polen en pakt med England och Frankrike att förlita sig på. Nu har man i stället amerikanska trupper på plats. Fienden är nu som då i Ryssland – och Tyskland. Regeringen Beata Szydlo är faktiskt i gång med att kräva Tyskland på ett väl tilltaget krigsskadestånd.

olesiggaardandersen
olesiggaardandersen
5 years ago

Det er fantastisk, at Østeuropa nu er blevet en bastion mod islamisering af Europa, alt imens vesteuropæiske politikere som Juncker og Mogherini og medløberen Lars Lykke Rasmussen arbejder intenst på at gennemføre projektet. Og denne kunstneriske happening; det er fantastisk, at de ellers så økologiske venstreorienterede kunstnere finder det ok, at ødelægge et stykke natur. Jeg er glad for, at dronning Margrethe heller ikke synes, det er kunst.

Henning Jensen
Henning Jensen
5 years ago

“Let Poland Be Poland!”. Først i 1980’erne, med strejkerne i Gdańsk og Lech Wałęsa og de spæde løsrivelsesforsøg henimod frihed som baggrund, begyndte en solidaritetskampagne med Polen verden over, med slagordene “Let Poland Be Poland!”. I den kampagne blev sangen “Ever Homeward” igen populær. Sangen er oprindelig en gammel polsk sang fra 1850’erne: “O gwiazdeczko coś błyszczała”. Denne gamle polske sang blev brugt i en film i 1948 der hed “The Miracle of the Bells”, og sangen “Ever Homeward” blev i filmen sunget af Frank Sinatra på både engelsk og polsk. Denne sang sunget af Sinatra opnåede en fornyet popularitet… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Henning Jensen

Walesa var en landsförrädare. Han var angivare under och gick under kodnamnet Bolek.

Henning Jensen
Henning Jensen
5 years ago

I mit skrevne tager jeg ikke stilling til hvad Walesa er eller var, jeg henviser til tiden hvor der tidligere var en kampagne, som Verden burde gentage: “Lad Polen forblive Polen”.

Lucy Lipinska
Lucy Lipinska
5 years ago
Reply to  Henning Jensen

Jag förstår att Du hade ett annat syfte med krönikan än att utvärdera Walesas “patriotiska” insatser. Eftersom jag besöker Polen ofta – sedan jag blivit pensionerad – kan jag inte förneka att åsiktskorridoren har blivit ordentligt mycket bredare jämfört med vad jag upplevde under “proletariatets diktatur”. Dock ser jag allt mindre genuint polskt där, med undantag för den aldrig sinande naiviteten hos den katolska befolkningen. (Jesus Christus blev i november 2015 utropad till Republiken Polens kung, men förbudet mot ritualslakt återkallades med hänvisning till att det stred mot den polska konstitutionen! Det hävdas numera att Polen nu äntligen har en… Read more »

Lucy Lipinska
Lucy Lipinska
5 years ago

Att Walesa/agent Bolek angav sina Solidaritet-kamrater till UB (fruktad motsvarighet till SÄPO) är sedan en tid en offentlig hemlighet i Polen. Märkligt tyst om detta utanför Polen.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Lucy Lipinska

Förmodligen för att man genom EU är i full färd med att implementera ny-kommunism i hela Väst-Europa.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x