31
aug
Seneste opdatering: 31/8-17 kl. 0427
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kasper Støvring: Indvandringen fører til brutale overgreb

Sådan en kronik viser, at der trods alt endnu er forskel på svenske og danske medier. De første har formentlig sat sig selv permanent af, og må rekonstrueres engang som nazimedierne måtte efter 1945. De kan næppe reformeres. Det er ikke der diskussionen af virkeligheden foregår, og i Sverige er der endda seks gange så mange mord som i Danmark, og 15 gange så mange anmeldte voldtægter. Svenske medier er et langt defensorat for magten og politikerne, og det trækker dem kun længere ned i sølet.

Hvorfor er indvandringen tidens vel nok største krise? Det er den selvfølgelig, fordi den fører til en omfattende og yderst brutal form for kriminalitet. Det gælder især overgrebene mod kvinder. Det er ikke noget nyt, men det kommer nok alligevel som en overraskelse for mange, hvor høj og hvor brutal denne kriminalitet er [..]

En ny Megafon-måling viser, at halvdelen af danske kvinder frygter overfald. Det er også på den baggrund, at politikerne overvejer at lovliggøre peberspray. Nu, hvor vi også har fået Danmarks Statistiks tal for andet kvartal i år, kan vi se, at antallet af anmeldelser af voldtægt fortsætter med at stige og er næsten tredoblet de sidste cirka to år. Der er også en markant stigning af anmeldelser af vold i samme periode.

Hvorfor gør de det så? Forskellige teorier kan fremføres: Gerningsmændene er fulde, de forstår ikke europæernes seksuelle koder, eller ofrene er promiskuøse kvinder. Men teorierne ligger syge i sengen, de har ingen stærk forklaringskraft. For ofrene er hyppigt mødre med små børn. Forklaringen, der bakkes op af bl.a. tolke og personer, der professionelt arbejder med dette problemkompleks, lyder: Overgrebene er udtryk for en foragt for Vesten, dets borgere og kultur. [..]

Vores politikere virker handlingslammede. Det er som dyret, der er fanget i lyskeglen, inden bilen rammer. Så længe EU og vores politikere intet gør ved migrant- og flygtningestrømmen, vil tillidskrisen mellem folk og elite blive større, og mænd og kvinder vil blive udsat for endnu grovere overgreb i stadigt stigende antal. Og med tiden vil de se efter andre løsninger. Indvandringen fører til brutale overgreb

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
niklasr
niklasr
4 years ago

Varför ska de göra upp med en historia som pågår än idag?

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Kære Lone, jeg har faktisk læst de omtalte
bøger hhv. Slaveriet indefor islam og Det tilslørede Folke mord!

Doktor Livingstone skriver, at “for hver slave man tog
til fange, blev ti dræbt,,.
Det mest forstemende er, at stort set ingen Europæer har nogen
kendskab, til det mest blodige kapitel i menneskehedens historie!

https://youtu.be/Ov9GFPmoOPg

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Slave sex.

Man må gerne voldtage sin mor, søster og datter
– hvis man er muslim!

Ifølge sharia lov, må man gerne voldtage de vantro
og gøre dem til sex slaver.

https://youtu.be/G-hFQtAbe3g

invernes
invernes
4 years ago

Selvsagt har ikke islam gjort opp med slaveri , de driver med det enda ! og fortsetter folk i Vest Europa å vimse rundt som hjernedøde zombier så blir alle i Vest Europa slaver av islam og.
Her forteller Alex om sinnssyke England der muslimer med mulimsk ordfører steler hvite barn, som ender opp som sex slaver for muslimer.

https://youtu.be/LOuhsaVObxU

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

At skulle tage ansvar for noget forfædre har gjort for mange generationer siden er lidt svært at forlange, hvad enten de skyldige dengang var kristne eller muslimer. Den slags rensning af fortiden minder lidt om statuefjerning.
Derimod synes jeg at muslimer skulle drages til ansvar for de forbrydelser de gør her og nu, og ligeledes muslimernes hjælpere: vore gennemrådne politikerne.
Det sidste må der fokuseres lidt mere på.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
4 years ago

Samtidigt måste en objektiv betraktare medge att Sverige har blivit mer dynamiskt och färgrikt och helt enkelt en jädrans spännande plats på jorden med nya upptåg varje dag. Migranter som strejkar exempelvis! Vem hade kunnat föreställa sig det? Våldtäktsmän som döms till några månaders fängelse i hopp om självrehabilitering. Världsrekord i humanism. Åldringsrånare som döms till några månaders fängelse i hopp om självrehabilitering. Se ovan. Balkongflickors flygledare som inte döms alls. Vi är helt enkelt megasnälla i Sverige. Assistensbedragare som drar in miljoner, döms men slipper ekonomiska böter. Givmildast i världen. Skolorna brinner. Byggbranschen jublar. BNP siffrorna rakar i höjden.… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x