4
sep
Seneste opdatering: 5/9-17 kl. 1827
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Drone footage captures Raqqa’s smouldering ruins

Med 28 stridende parter, er der mange grunde, men de fleste har én grund til fælles: Islam. Nu Europas ulyksagelige fremtid. De politikere, der har gjort det hen over hovedet på befolkningerne, skal ikke forestille sig, de nødvendigvis slipper gratis fra det. Når debatten slipper op, begynder håndgribelighederne.

Tiden er løbet fra FNs Flygtningekonvention

Flygtningekonventionen vil medføre en voldsom økonomisk, social og kulturel opsplitning

At overhovedet begynde på at aftage Afrikas eksploderende befolkning, er halsløs gerning. Fortalerne for det – en Jean Claude Juncker og en Uffe Elbæk – må være uvidende om folkemassernes størrelse, og altså amatører, og dermed farlige for deres omgivelser.

Det kunne man til nød bære over med i 1983, men 34 år efter i 2017, er det mere end forbløffende. Det viser, at politik er langsomhedens og bagtroppens regimente, modsat af hvad politikerne selv forestiller sig, de er.

Professor Poul Christian Matthiessen er vores største kapacitet på området, når han skriver, læser politikerne med, hvis de vil tage sig selv alvorligt. Ved hans seneste kronikker har de desværre være fuldstændigt tavse. De ved, han ridser et dilemma op for dem, og de viger tilbage for at løse det. Det er svært at have den fjerneste respekt for dem. Jo længere de tøver med at træffe rationelle beslutninger, desto mindre respekt for dem er mulig. Min er slidt op.

Politiske debatter i TV og radio – åh, giv mig en Bruce Willis film, en joint og en helst upasteuriseret Rød Tuborg. Teater er for dem, der har illusioner nok til overs.

Det er i Afrika syd for Sahara-ørkenen, at flertallet af den afrikanske befolkning bor, nemlig en milliard mennesker. På grund af den store befolkningstilvækst og beskedne økonomiske og sociale udvikling vil dette område fremover få stor indflydelse på Europas og dermed også Danmarks skæbne.

 

Regionen er præget af et meget højt fødselsniveau, mere end fem levendefødte pr. kvinde. Det er væsentligt højere end i andre udviklingslande både i Asien, Latinamerika og Nordafrika. Mens 70 pct. af alle kvinder i industrilandene mellem 15 og 50 år anvender en eller anden form for familieplanlægningsmetode, så var andelen i regionen kun godt 30 pct. Og i betydelige dele af regionen er andelen så lav som 20 pct.

I løbet af de næste knap 35 år vil befolkningstallet være mere end fordoblet, således at der i 2050 vil være over to milliarder mennesker i regionen, dvs. mere end fire gange så mange som i EU.

Dette vil fremkalde en stigende udvandring mod nord, dvs. i retning mod Europa. På trods af generel fattigdom har den moderne kommunikationsteknologi (mobiltelefoner, TV og radio) medført, at indbyggerne i regionen vil være velorienterede om forholdene i det forjættede Europa.

Europas politikere står ved en skillevej. Hvis de stadig vil adlyde de internationale konventioner og fortsætte den nuværende indvandringspolitik, kommer man til at opleve en ændring af befolkningens sammensætning, som kan medføre en voldsom økonomisk, social og kulturel opsplitning. Kronik Tiden er løbet fra FNs Flygtningekonvention

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Det er det samme billede i Yemen, hvor Islams muntre sønner har ødelagt alt !

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Ja, vi har sandelig noget at se frem til. Heldigvis har jeg ikke alverdens mange år tilbage, så jeg håber på, at jeg ikke kommer til at opleve det.
Bare helt ubegribeligt, at vore skide politikere ikke vil gøre noget effektivt for at forhindre en sådan situation.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

Så, så, Madsen!
Selv om vi kun har få år tilbage, så lad os kæmpe for at de få tilbageværende år – bliver til få gode år!

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Det är dårskap som pågår precis som Nick Griffin säger att de europeiska politikerna förstör de europeiska länderna med massinvandring och med hjälp av en fundamentalistisk religion för att utradera européerna i deras egna hemländer.
https://www.youtube.com/watch?v=gGJpYgO3QBQ

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Hvis jeg må nyansere, så er krigen i Syrien ikke kun et produkt af islam. Obama og CIA støttede “de moderate oprørere” for at styrte kong Assad – ja, han er faktisk kronet trods løgnmediernes betegnelser som præsident. Så kom flere stormagter og regionalmagter til for at sætte deres vilje igennem militært. Israel, Storbritanien, Frankrig, Rusland, Iran, Tyrkiet, Saudi Arabien, Katar, mens lydstater som Danmark sendte tropper på befaling af formagten og bombede med f-16 bl.a den syriske hær på lufthavnen i Dar El-Zur sidste oktober, mens en Is-kampgruppe i stram koordination gjorde klar til storm på lufthavnen. Det er… Read more »

samuelafugglas
samuelafugglas
4 years ago

När vi får se en sådan Video förstår man lättare varför socialisten Obama försökte avväpna den Amerikanska befolkningen?
Därför är videoklippet viktigt! Nästa gång är det kanske våran tur att drabbas av förödelsen.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Én kamel og et bedetæppe – tre koner og 22 børn
– hvad gør man så? – man sender dem straks til Europa!

Hvorfor?

– fordi, det er synd for kamelen ,,,,,,,,,,,

invernes
invernes
4 years ago

Raqqa nå Malmø i morgen eller Sverige snart.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Alle disse fornuftige ord er skrevet “for døve øren”, og desuden kræves der hjerne for at forstå dem. Skriv i stedet lidt om skattelettelser, så vil politikerne måske kunne evne at læse med.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

“for døve øren”, Ja, men derfor er det alligevel nødvendigt at sige dem – om og om igen.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Jeg er selvfølgelig helt enig med dig, men engang imellem bliver man jo lidt opgivende.
Måske var det en ide at være lidt mere målrettet, jeg selv inklusive, og adressere direkte til de enkelte politikere.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x