5
sep
Seneste opdatering: 5/9-17 kl. 2216
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Svensk politik nu om stunder går ud på at fortælle folk, at de skal stole på medier og politikere, ikke på deres egne øjne. Det vil række en en kort tid, men det er ikke langtidsholdbart, og hvad så? Svenske politikere har ikke begrebet alvoren. Når de ikke gør det frivilligt, vil de blive alvoren dem påtvunget. Da en serbisk nationalist myrdede Anna Lindh i 2003, var det et forvarsel, men man kan ikke påstå, nogen tog det ad notam.

Fremtiden er mord. Politiker- og journalist mord. Sverige har haft flere, men Danmark har ikke haft et i fredstid siden Finderup Lade i 1286. Det vil der blive lavet om på, ikke med min gode vilje, men med politikernes egen. De har insisteret på mord som politisk virkemiddel. Hedegaard, Westergaard og Vilks var kun begyndelsen på deres bestræbelser.

Fremtiden er mord. Islams mord. Nogen er nødt til at sige det første gang. Om ti år er det ukontroversielt. Den politiske død vil være normaliseret ligesom i Sverige, hvor Anna Lindh blev tys-tys myrdet af en serbisk nationalist i 2003. Døden er politikernes projekt, og lur mig om de ikke selv vil smage den. Det må være et spørgsmål om tid, inden de skal have livvagter allesammen.

Joakim Sturup är kriminolog och en av forskarna bakom studien. I Sveriges Radios reportage uppger Sturup att Sverige har våldsnivåer på nivå med Mexiko och södra Italien, kollegan Gerell klargör på Twitter att Sturup hänvisar till användandet av handgranater. Sturup menar att det är svårt att hitta grovt våld som ligger på svenska nivåer när forskarna bakom studien kontaktar poliser och forskarkollegor utomlands. Rekordmånga skjutningar i Sverige jämfört med Europa – Användandet av handgranater på nivå med Mexiko. SR’s mere upåfaldende og hensynsfulde rubrik:Gun violence in Sweden surpasses neighboring countries, researchers say

Population Explosion in Africa Will Fuel Ongoing Migrant Crisis

By 2050 Africa will have over 1 billion people under the age of 18

A new analysis by the Austrian armed forces warns that Europe should be cautious about celebrating the slowdown of migration from Africa saying the numbers could be much higher in the near future.

The report, which was published in the Austrian Military Magazine (OeMZ), analyses the South Saharan-Zone in Africa (SAHEL) and concludes that due to a population explosion, limited resources, and religious extremism, a push for mass migration is increasingly likely, Kronen Zeitung reports.

The report notes that the SAHEL region has a population of around 540 million people under the age of 18, and also has the highest birthrates in the world with countries like Niger having an average rate of 7.6 children per woman. By 2050, statisticians expect that Africa will have over 1 billion people under the age of 18, while Europe will have a mere 130 million. Report: Population Explosion in Africa Will Fuel Ongoing Migrant Crisis

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ola Nordmann
Ola Nordmann
4 years ago
Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Dagens gode grin / skratt ?

comment image

comment image comment image

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
invernes
invernes
4 years ago

Nå velter det inn falske asylsøkere fra Finland til Sverige, Finland blir friskere og vakrere, Sverige blir sykere og sykere.
Asylmarschen från Finland

https://samnytt.se/asylmarschens-talesman-polisen-gillrar-falla-for-oss/

TheWest
TheWest
4 years ago
Reply to  invernes

Jøye meg! De har Disqus 😮 Nå står ikke verden til påske … dette må være en glipp …

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  TheWest

Kan du oversætte dette til Dansk?

TheWest
TheWest
4 years ago
Reply to  Fred Land

Nei 🙂

Talibananas
Talibananas
4 years ago

Att Sveriges skottdraman liknar Mexikos eller Italiens sydliga delar är endast en optisk illusion. Det är tack vare den berömda svenska transparensen, där en ökad anmälningsbenägenhet är en av kvalitetsstämplarna, som gör att det ser likartat ut mellan länderna.

Jag tar tillfället i akt och sjunger en sång för Den humanitära stormakten:

“If I can see it, then I can do it
If I just believe it, there’s nothing to it

I believe I can flyyy… I believe I can touch the sky
I think about it every night and day
Spread my wings and fly away… tra-la-la”

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x