11
sep
Seneste opdatering: 11/9-17 kl. 2108
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Norske socialdemokraters valgbod på Karl Johan i Oslo.I et meget tæt valgopløb, har socialdemokraterne samlet stemmer ved moskeerne. Etnificeringen af demokratiet vil i sidste ende udhule og afskaffe det.

Det var et spørgsmål om tid, inden man i Sverige kunne stemme efter etnisk-religiøse linjer. Med en lille million muslimer kan det blive et af de større partier. Samtidigt vil den rød-grønne venstrefløj implodere af vælgertab. Med en etnificeret Riksdag begynder slutningen på demokrati i Sverige, som man har kendt det i princippet siden 1435.

Kan man have en nation – Sverige – bestående af 200 nationaliteter? Islam har svaret “nej.” Sverige vil forsvinde før eller siden, med svenskere i minoritet i Sverige fra omkring 2050, kan nationen være opløst om et par generationer eller tre, endda med fuldt overlæg og åbne øjne – se Birgitta Ohlsson, Avskaffa Sverige. Socialismen er en antinational ideologi, ligesom islam.

Det nationale er det største onde i deres forestillingsverden, det er det, masseindvandringen til Sverige er udtryk for, godhed, barmhjertighed og flygtningehjælp, er kun etiketter klistret på opløsningen til ære for husarerne.

Hvis man gik Sveriges migranter igennem for asylgrund med en tættekam,  kunne man sende 90 procent hjem, uden de ville opleve andet end en nedgang i levestandard ved det. Hele asyleriet er ét stort teater, de fleste der er “flygtet fra krig og undertrykkelse,” har ikke engang ville identificere sig korrekt, for at få ophold i Sverige.

Afskaffelsen af Sverige var ikke en uundgåelig, ydre nødvendighed, det var en grille i hovedet på fantaster, der blev til virkelighed. Ikke så meget som en computermodel af deres revolution, havde de besværet sig med at lave, og jeg har helt overlagt kaldt samtlige svenske partier minus SD for ‘revolutionære.’

Afskaffelsen af Sverige vil følgelig ikke være et ‘major fuck-up,’ som man med kendskab til Riksdagsmedlemmernes kvalitet kunne forledes til at tro, det vil være effekten af en fuldt bevidst antinational ideologi i den nydeligste flugt med islam.

Om hundrede år kan Sverige have præstestyre, giftige hoveder vil nok mene, de har haft det længe. Guderne skifter, men præsterne ligner hinanden, demokrati faldt alligevel aldrig den svenske nomenklatura naturligt. – Partiet udgår fra fallitboet Malmø, og er stiftet af en iransk imam Zoheir Eslami Gheraati.

Hos Valmyndigheten ligger just nu en ansökan under behandling om att få registrera ett muslimskt parti till riksdagsvalet 2018. Det heter Jasin (uttalas Ja-sin). Eftersom anmälan avser riksdagsvalet kommer namnet att vara skyddat även för samtliga val till landsting och kommunfullmäktige samt val till Europaparlamentet.

I Sverige beräknades det enligt den amerikanska tankesmedjan Pew Research Center finnas 451 000 muslimer i Sverige år 2010. Hur många det egentligen finns existerar det ingen offentlig statistik på. Enligt Pew Research Center beräkningar skulle antalet uppgå till 993 000 år 2030. Detta var dock innan massinvandringen eskalerade år 2015. Muslimskt parti vill ställa upp i riksdagsvalet 2018, Sverige får sit første islamistiske parti

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knut Berg
Knut Berg
4 years ago

Dette blidet viser “Voksenopplæringen” og dens “elever” foran Arbeiderpartiets valgbod/stand på Karl Johan i Oslo.Voksenopplæringen består av innvandrere (stort sett) som får innføring i norsk demokrati, kultur, språk etc. Uansett så er det tilfellet at 80 prosent av ikke-vestlige nye “nordmenn” stemmer rødt.Og særlig Arbeiderpartiet.Slagordet for Arbeiderpartiet er som følgende: Alle skal med!.Men de kunne kanskje med hell ha hatt slagordet: Allah skal med!. En gledens dag er det for de opplyste at AP (Arbeiderpartiet) raste ned til historisk bunnivå i gårsdagens valg.Amen!

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Knut Berg

..Ja..henger meg på..Amen og atter Amen..Allah ble den store taperen.
Nå igjenstår det bare å kvitte oss med sosserna i Sverige…og vi jobbar med saken..intenst.

Hans Hansen
Hans Hansen
4 years ago

Jasin? Satan, passer bedre:)

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Det er grunden til, at de røde partier og de Radigale vil have endnu flere muslimske hættemåger ind i landet. Som det fremgår af billedet er det deres absolut kernevælgere!!

achantus
achantus
4 years ago

Det er jo dette som er demokratiets akilleshæl: Demokratiet må også tillate de som ønsker å ødelegge demokratiet; demokratiet har en innebygd selvmordsmekanisme. Det var uansett bare et tidsspørsmål når Sverige fikk sitt muslimske parti. Også Hitler og NSDAP lot i sin tid demokratiet bli et våpen mot seg selv. Og nå kommer Jasin til å anvendes på samme vis. Om noen år har alle europeiske land et muslimsk parti.

samuelafugglas
samuelafugglas
4 years ago

“Bidragspartiet Socialdemokraterne” som plundrar sin befolkning för att tillfredställa vem då?

RealCrazyWorld
RealCrazyWorld
4 years ago

Ja då kommer även 7 klövern att rösta på Islamiska partiet! Då är allt fullbordat!

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  RealCrazyWorld

Jeg kan se for mig at Malmö får en muslimsk kommuneordførende snart.
Da kommer de sidste etniske svenske skattebetalere, at som lemminger flygte ud af byen.

RealCrazyWorld
RealCrazyWorld
4 years ago
Reply to  Fred Land

har vi redan! Malmös ledare är gift med en muslim!

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  RealCrazyWorld

Nu tænkte jeg mer på en fra det nye muslimske partiet ‘Jasin’.
Ingen tvivl om at de kommer at de tager sig ind i Malmös kommunefuldmægtige og kommunestyrelse.

RealCrazyWorld
RealCrazyWorld
4 years ago
Reply to  Fred Land

Det är därför Malmö är åt helvete redan!!! No return here!

RealCrazyWorld
RealCrazyWorld
4 years ago
Reply to  Fred Land

Katrin Stjernfeldt Jammeh heter hon!

Fred Land
Fred Land
4 years ago

Dette kan decimere antallet indvandrere de stemmer på bidragspartiet Socialdemokraterne, så på det punkt er det bare fint.
Desuden vil et muslimsk parti jo synliggøre Islam i Sverige på en tydelig måde og måske få flere at åbne øjnene og tænke sig om.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Fred Land

..tenkte det samme.
Det blir masseflukt av alle muslimske bidragsmottakere ifra sosserne til “jasin”..så man storskratter.
Dette har nok ikke Løfven tenkt på engang, fordi de fikk ju komma til Sverige som hans stemmekveg..nå velger de han vekk..og de som tjener på det vil bli SD.
Hvis de kommer i riksdagen..deres politikk vil bli mere synlig for svenskene.. som ikke forsto konsekvensene av å fylle Sverige med muslimer og dermed stemme på sosserne…konsekvensene..sjokkartet..mest for Løfvens sosserna som kommer å sjunke betraktelig..helst føre valet tack.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Hvor er grisen, profilbilledet mangler

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x