15
sep
Seneste opdatering: 15/9-17 kl. 2014
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En Anne Marie Waters video uden ét ord af Waters

men med en passioneret monolog af en kvindelig, engelsk eks. muslim. UKIP har formandsvalg, og Anne Marie Waters er en af kandidaterne. Hun er irsk født og tidligere Labour medlem, nu UKIP og Pegida sammen med Tommy Robinson og min gamle ven, Paul Weston. Hun kan tilføre UKIP det, partiet manglede under Nigel Farage: En profil imod islam og muslimsk indvandring. Og så er hun en af de stadig flere homoseksuelle, der forstår og vender sig imod islam og den eksistenielle trussel den udgør imod homoseksuelle og jøder. De sidste kunne godt tage at artikulere sig lidt tydeligere.

Jeg har det bedste indtryk af hende fra hendes besøg i København sidste år, bortset fra at hun flirtede rigeligt med ‘”min unge kone,” som salig Claes Kastholm altid skrev i sine tidlige TV-anmeldelser. Bliver hun valgt, bliver hun den første i trekløveret, der indtager main stream politik, men man skal ikke afskrive de to andre. Robinson er foreløbig en succesrig journalist/aktivist på The Rebel.

Tre muslimske terrorangreb i Europa på én dag!

De er med ret høj sikkerhed muslimske alle tre. Inkluderer man også muslimsk hverdagsterror, der oftest kaldes “kriminalitet”, er der naturligvis hundreder hvis ikke tusinder. Europæerne kan ikke lide islam i undersøgelser, og det er ikke en fordom, det er en bagdom. At påtvinge os mere islam, opfatter vi efterhånden som en overlagt, politisk aggression imod os. Det vil uvægerligt med tiden medføre yderst alvorlige følger for de pågældende politikere.

Europe’s summer of terror continued today with three fresh attacks in London and France leaving dozens injured.

Counter terror officers in London were hunting at least one suspect who set off an improvised explosive device on a packed Tube train during the morning commute.

In Paris, a knife-wielding man shouting ISIS slogans attacked a French soldier carrying out anti-terrorism duties next to Europe’s largest underground station. And an attacker in Chalon-sur-Saône, in eastern France, injured two women in a hammer attack while screaming “Allahu Akbar”.

The three incidents follow a series of terror attacks in London and other European cities, which have left scores dead, and reports of a number of foiled plots. Europe hit by three attacks in one day as summer of terror continues in London and France

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Stakkers muslimer, dem opdager inte hvad som sker når krigen begynder

invernes
invernes
4 years ago

Selvsagt dette vet vi våkne , men våre politikere vet det og ! det er mer skremmende, vi styres av sataniske politikere i Vest Europa nå, de kan ødelegge våre land i fred for flertallet av borgerne er levende døde.

http://2.bp.blogspot.com/-qay_dlup3zo/VDDgtqk_yHI/AAAAAAAAB6Q/2NgRup_yGc8/s1600/islam%2Bkilling%2Bmachine%2Bkilled%2B270%2Bmillion.jpg

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x