16
sep
Seneste opdatering: 17/9-17 kl. 0230
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Franske myndigheder advarer mod muslimsk jernbanesabotage

The turning point in the propaganda. Concretely, the intelligence services have spotted a “propaganda jihad of the last three months,” calling on the jihadists to gain the trust of unbelievers in concealing his radicalisation “, and encouraging “lone wolves” to cause “Europe”, ” derailments, forest fires, or poisoning of food. “

In July, the site expert SITE Intelligence Group already showed that Daesh encouraged his soldiers to cause damage by derailing trains and blowing up gas pipelines or petroleum. In August, in his review of propaganda Inspire. Al Qaeda was also named to his lone wolf to organize operations to sabotage of the railway tracks in the West, ” by using materials easily accessible “.THE AUTHORITIES WARN ABOUT THE RISKS OF SABOTAGE OF RAILWAY LINES IN FRANCE, Terrorisme : mise en garde contre de possibles déraillements de train en France

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
4 years ago

Den kollektive trafik er efterhånden så proppet med perkerchauffører, at det kun er et spørgsmål om tid, før en sådan Arriva-chauffør sprænger sig selv og den overfyldte bus i luften i hovedstadens myldretrafik. Nu er det ikke længere aktuelt med “alkolåse” i disse perkerslæder. Nej. Efter det første busterrorangreb finder de efterfølgende ud af at skifte de støvede alkolåse ud med “bombebæltescannere” og formaninger til os, der ikke nåede at sprænge på bussen, at livet går videre, så det kan nås endnu…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x