17
sep
Seneste opdatering: 18/9-17 kl. 0937
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige er invaderet som Romerriget. Det värsta är kanske ändå att den svenska eliten, medierna inte fattar det här

Vad som händer är ju en folkvandring av samma karaktär som den som tog ner det romerska riket, Väst-Rom. Alltså stora folkmassor sätter sig i rörelse och det är en invasion. Men det finns säkert ett intresse av att hålla locket på, att inte skrämma upp. Och Sverige blir på något sätt liksom ensamt med den svenska politiken.

Och då är det följdriktigt också att, som de här irakierna som har fått nej i Finland marscherar över från Torneå till Haparanda, för den moraliska stormakten är ju den som ger dem ännu en chans. För att man vill vara snäll. Sverige tappar kontrollen över det här och det värsta kanske ändå är att den svenska regeringen, den svenska eliten, medierna inte fattar det här. Professor Paul Lillrank: ”Sverige tappar kontrollen över det här och det värsta kanske ändå är att den svenska regeringen, den svenska eliten, medierna inte fattar det här.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Første del er her: Finsk professor: “Sverige ved at blive en failed state” […]

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Talibananas
Talibananas
4 years ago

Falleri, fallera, faderallan lej,
om inte Sverige fallerat, så säj!

När det kollapsar, låt det va musik,
undergång är nationens mode, vårt sista skrik.

mjolly
mjolly
4 years ago

Tyske advokater, politi og militære begynner iallfall å få nok. Anti-left ‘kill list’ kept by far-right German lawyer and policeman Prosecutors said the chat group members believed that the policy would drain private and public budgets, cause an increase in terror attacks and other crimes and, eventually, lead to “a collapse of state order.” To prepare for this, some of the members collected guns, ammunition and food and appear to have seen the ensuing social disorder as a chance to murder people they deemed leftists. Neither the prosecutors or the Justice Ministry revealed who was on the list, how many… Read more »

Steinadler
4 years ago
Reply to  mjolly

Tja. Jeg syns ihvertfall dette kommer mistenkelig “som bestilt” fra CDU/CSU/SPD/BND/CIA kun en ukes tid før forbundsdagsvalget. Slike grupper kan like gjerne være startet opp av myndighetene og/eller av “antirasistiske” venstreekstremister. Desto mer offentlig gruppen er desto mer sannsynlig at den i det minste har blitt infiltrert av provokatører som gjør hva de kan for at slike saker nettopp skal bli “oppdaget” på nettopp slike tidspunkter som dette. Jeg er forsåvidt ikke i tvil om at det kan finnes adskillige som gjerne skulle tatt livet av en rekke av disse som systematisk går inn for å ødelegge den tyske nasjonen,… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x