18
sep
Seneste opdatering: 18/9-17 kl. 1943
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det drejer sig om 90 minutter, som jeg først får set i aften og i morgen. Det er utekstet og altså kun for tysktalende: Die Flüchtlingslüge (1) og Die Flüchtlingslüge (2) Det er værd at nævne, at Politico i dag skriver: Orbán wins the migration argument. Suddenly most EU leaders echo the Hungarian prime minister.

»Befolkningerne i 25 I-lande stadig mere bekymrede«

“Stunning poll reveals widespread backlash against refugee immigration in developed countries”

Den mest dramatiske holdningsændring til immigration ses i Sverige. Tilliden til EU er lav.

A survey of 25 nations has revealed that countries with higher levels of immigration are changing their attitudes towards it fastest.In every single nation surveyed a plurality thought that immigration had had a negative effect. An average of 48 per cent said there are too many immigrants in their countries, against 21 per cent who believe there are not.A majority in most countries also question if refugees are genuine, believe terrorists are posing as refugees, and think border controls should be tightened.


Sweden, which has seen the highest levels of immigration in Europe on a per capita basis in recent years, has also seen the biggest shift in attitudes, with the number of people who view immigration as positive falling from 37 per cent in 2011 to just 25 per cent today.

In every single European nation studied, far more people disagreed with the statement that the European Union (EU) had “responded well to the refugee crisis” than agreed.

The number of Swedes who say immigration has increased shot up from 24 per cent in 2011 to 90 per cent in 2016. In Germany, where a million arrived in 2015/16, the figure rose from 22 per cent to 85 per cent. Germans, however, are less likely to have become more negative about migrants, moving up from 16 to 18 per cent in six years. IPSOS Mori: New global study reveals unease about immigration around the world, Global Study: Immigration a ‘Major’ Concern Across 25 Countries, Majority Doubt ‘Refugee’ Claims

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Sjovt som Politico skriver at de afgørende lande nu bøjer sig for Orban, fordi Tyskland vil forbedre forholdet til visegrad landende.
Vil det sige at de ville have kørt ud af den samme blindgyde, havde Orban og de andre ikke strittet imod?
Så skal vi eddermanme være glade for østblokken..!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

De husker jo stadig, hvordan det er at være underlagt en totalitær ideologi.

Problemet er jo hverken flygtninge eller indvandrere, men islam!

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Die Flüchtlingslüge kann også ses af ikke tysk talende. De følger indvandrerne, der ankommer med en menneskulerfærge, og viser at de bliver overtaget af de italienske myndigheder, velorganiseret og under hemmelighedskræmmeri.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x