24
sep
Seneste opdatering: 24/9-17 kl. 0942
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Første del er her: Finsk professor: “Sverige ved at blive en failed state”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Lige på kornet 😉

Och den uvidende / okunniga og naive Observant55 lever som sædvanlig på sin helt planet –
i et parallelt univers ;-D

Observant55
Observant55
4 years ago

Med tanke på de långa födelsetalen i Finland kombinerat med den ekonomiska kräftgången som plågat vårt östra grannland i närmast ett decennium så verkar det som om det är Finland som försöker begå nationellt självmord, inte Sverige,

RNE
RNE
4 years ago
Reply to  Observant55

Långa födelsetal? Vad är det?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Observant55

Dom låga födelsetalen beror på 60 år av kulturmarxism där man har pushat för feminism för att splittra dom vita familjerna, gynnat homolobbyn så att svenskarna skall föda färre barn. Man har även pushat för abort och preventivmedel för att svensken skall skaffa färre barn. Man har även pushat för ungdomskultur för att splittra familjerna även generationsmässig. Genom att få båda föräldrarna att arbeta får man in barnen tidigt på hjärntvättsinstitutionerna. Sedan när detta började ge resultat så började man pusha för mångkultur och massinvandring som kompensation för svenskarnas låga barnafödande. Ingenting händer av en slump.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x