29
sep
Seneste opdatering: 29/9-17 kl. 2143
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når universiteter bliver til virksomheder, bliver studenter til kunder. Patrik Engellau i samtale med Göran Adamson

I denna veckas avsnitt gästas Patrik av Göran Adamson, docent i sociologi, disputerad vid London School of Economics och författare till b.la. boken “Svensk mångfaldspolitik. En kritik från vänster”. I avsnittet diskuteras varför kvalitén sjunker vid de svenska universiteten. Vilka trender ligger bakom? Vilken roll spelar image-skapande, New Public Management och mångkulturen i detta?

De har været flere artikler stærkt kritiske til det intellektuelle klima de sidste dage. Ikke i MSM, naturligvis: Hakelius Skäms ni inte?, Janouch om Bokmässan: ”Lättare att vara oliktänkare i en diktatur – där visste man vad som var förbjudet” og Patrik Engellaus ildevarslende NAZISMEN OCH MEDELKLASSEN

Det er ikke nok med soldater på gaden

Truslen begynder mellem ørerne, og kulturen er i dette tilfælde simpelthen identisk med religionen!

Af Torben Hansen, historiker, medforfatter til I krigens hus. Islams kolonisering af Vesten (2003) afsnit 6

Jurister, journalister og politikere er flintrende ligeglade med bandekriminalitet, kæmpeudgifter til snyltende immigrater, barnebrude og voldtægt! De har andre ambitioner og dagsordener end at sætte en stopper for vold og skyderier. Det er faktisk præcis denne ulykke, der især skal informeres om, fordi disse personer åbner en ladeport for folkevandring fra Afrika og Arabistan.

Mængder af danske vælgere tror stadig, at regering og Folketing varetager deres interesser – og beskytter samfundet mod kriminalitet og fjendtlig overtagelse. Men gammelpartierne – røde og blå – og bureaukraterne rokker sig ikke.

Det eneste middel, borgerne kan bruge, er at stemme dem lagt væk fra alt, der har at gøre med immigration, asylsøgning og ghettokultur. De fornuftige og realistiske personer i Dansk Folkeparti kan bidrage til at trække i den rigtige retning, men især formanden Kristian Thulesen afslører sin egen naivitet eller uvidenhed med udtalelsen om at satse på en “europæisk” islam. Det tyder på, at han er uegnet som formand.

Det, som han og den øvrige ledelse kunne gøre, er at indgå en “handel” med de sækulære, fredelige, assimilerede / civiliserede muslimer og eks-muslimer. Beskyt dem effektivt mod de aggressive hadprædikanter – som i tilfældet Naser Khader, der overvåges af politiet. Til gengæld organiserer de civiliserede så en energisk og koordineret indsats mod dawa – udbredelse af herrefolksideologien – og de aktører, som opdrager unge til at blive ritualmordere. En sådan modoffensiv burde modtage de penge, der i dag postes i jihad-skoler og andet morderisk bras! Det er ikke nok med soldater på gaden. Truslen begynder mellem ørerne, og kulturen er i dette tilfælde simpelthen identisk med religionen!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Soldaterne skal ikke beskytte danskerne, de skal forhindre uroligheder naar det gaar op for folk, at masseindvandring ikke kan stemmes vaek.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Hvorfor får Sverige ingen Nobelpriser?

Det har ogsaa altid undret mig.

Periodiske anfald af massepsykoser ufortalt, saa er svenskerne et kompetent og ambitioest folkefaerd, men de har ingen H.C. Oersted, ingen Ole Roemer og ingen Niels Bohr. De har Volvo, Bofors, SAAB, Skanska, Ericson, IKEA og H&M, men det bedste Sverige har at byde paa forskningsmaessigt er Carl von Linne, og Linnaeus’ taxonomi er dybest set ikke engang rigtig videnskab.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x