1
okt
Seneste opdatering: 2/10-17 kl. 0446
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

På niveau med Ukraine. Indvandringen har kostet omkring 1000 svenskere livet siden 1975

Jeg tør godt vove påstanden. BRÅ.SE har selvfølgelig det præcise tal, men de vil være utilbøjelige til at publicere dem.  Tallet 1000 er et skøn dannet ud fra en uofficiel liste, der cirkulerede for over ti år siden. Den er ude i cyberspace et sted. Jeg kendte dengang svenske kriminalsager godt nok til at se, at de 500 døde dengang passede med virkeligheden. Listen var pålidelig. Dette burde efterforskes nøjere med henblik på en fremtidig  retssag imod de ansvarlige. Det er alvor, døde mennesker kan ikke kunne snakkes væk. Hvis de havde været ofre for fejlbehandlinger på hospitaler, ville det have vakt opsigt.

1000 svenske menneskeliv er mit eget løse skøn siden cirka 2005. 1200 eller 800, det er ikke meget ved siden af. Så mange mennesker har måttet lade livet som følge af konkrete politikeres beslutninger. I en ‘retfærdig’ verden, ville det få konsekvenser for dem.

Antallet af svenske mord på indvandrere har været stærkt opreklamerede i pressen, men ganske ubetydelige i antal. F.eks. mordet på Johnny Rhon i 1995 og John Ausonius’ mord i 1991-92. Her medregnes ikke indvandreres mord på indvandrere, som efterhånden er en meget betydelig post. Ej heller trafikulykker, hvor indvandrede fire gange overrepræsenterede.

Det er den svenske befolkning, der har måttet bløde for den indvandrede vold, og det er svenske politikere, der bør drages til ansvar for de mange dødsofre. De mange tusinder af efterladte bør anklage dem for meddelagtighed til mord.

Danmark er endnu ikke særlig hårdt ramt. Danmark og Nordøsteuropa lever i en uskyldszone sammenlignet med resten af planeten. Værre er det for Norge. De Nordeuropæiske tillidskulturer er under opløsning.

Den politiske fejltagelse er historisk, og stærke kræfter kæmper for, at den skal fortsætte. Man skal være politiker, for at love nogen, tillidssamfundene kommer tilbage. Alt det med at “skabe et nyt vi,” som Uffe Elbæk abonnerer på, er grundlæggende naivt. Det kan, som katareller, ikke dyrkes kunstigt.

Fællesskabsfølelsen er vokset frem organisk gennem mange århundreder, politikere kan kun gøre ondt værre, og det har de virkelig gjort. Jo mere, de foretager sig, desto værre bliver det.  Isolerer man det protestantiske Nordeuropa, ser det heller ikke godt ud.  Europe: Crime Index by Country 2017 Mid-Year. Country 2017 Mid-Year 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bernt Hansen
Bernt Hansen
4 years ago

Hvor mange ser vårt behov for FRP og Sylvi Listhaug…?

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Man skulle tro, at det var et sted i Mellemøsten, men det er Danmark anno 2017. Skræmmende video. Balkaniseringen af Danmark og Vesteuropa er fuldbyrdet.

https://www.facebook.com/Christian.Frei.79/videos/10155017002302913/

Steinadler
4 years ago

Når det gjelder drapsrate blir dette kartet misvisende. Finland har f.eks. det klart høyeste antall drap per innbygger i Norden, fulgt av Sverige, Danmark, Norge og tilsist Island. Også Frankrike, og Storbritannia har klart høyere drapsrate enn Norge. Det er vel kun ett enkelt år i løpet av en rekke tiår at Norge har hatt et høyere antall drap per capita enn Danmark, og det året var 2011 pga anomalien Anders Behring Breivik. Går man inn på nettsiden hvor kartet er hentet fra så finner man at undersøkelsen baserer seg på avgitt svar om subjektiv opplevelse hos nettstedets brukere. Da… Read more »

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  Steinadler

Jeg husker jeg i min ungdom gikk tvers igjennom Oslo midt på natten. Det hadde jeg ikke gjort nå om jeg så fikk betalt for det.

Lawrence
Lawrence
4 years ago

Jeg kan se Berlingeren har historien med, men den skæmmer ikke Politiken.dk. Og berlingeren viser ikke nogle ofre selvfølgelig. Det er jo ikke syrere.comment imagecomment imagecomment imagecomment image

mjolly
mjolly
4 years ago

Norske tall er høye pga vi har tatt imot mye mer asylsøkere og flyktninger enn Danmark over lang tid.. Løsningen er ikke nødvendigvis å spre informasjon og tro et opplyst folk vil få politikere til å endre kursen, Sverige har vist at det ikke er tilfelle. Løsningen er som Thomas Jefferson sier at frihetens tre av og til må vannes med brutalitet, politikerene må føle frykten inn til margen før de endrer kurs.

invernes
invernes
4 years ago

Skremmende fremtid i Norden, først faller Sverige så faller Norge så vil nok Danmark falle , men Finland vil nok overleve.

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  invernes

Suomi holder stilen, Rusland vil aldrig tillade et finsk kalifat ved sin grænse og vil stoppe ethvert forsøg til det.

Talibananas
Talibananas
4 years ago

Sverige går i bräschen för sammanbrottet. Den grundlurade statsindividualisten bör förbereda sig för bistrare tider, i konkurrens med självklart gruppegoistiska etniska parallellsamhällen och en politikerklass som gör allt mindre för att dölja sitt folkförakt och sin trolöshet gentemot medborgarna.

Kasper K
Kasper K
4 years ago

Endast de som förlitar sig på svensk traditionell media och 7-klöverpolitiker kan förvånas över denna statistik.
Dessvärre är de alldeles för många som fortsatt väljer denna okunnighetens och mörkrets förödande väg.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Kasper K

Så är det, när vi bara har antytt detta så har vi avfärdats med “vi har det så bra i Sverige”.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x