9
okt
Seneste opdatering: 9/10-17 kl. 1854
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Begravelsesgæster er bevæbnede og i skudsikker vest.

Pædagogstaten Big Mother vil nu efteruddanne de 250 ansatte, og man tør nok love, det ikke bliver i våbenbrug og selvforsvar. Hvorfor ikke ansætte fhv. biskop Kjeld Holm som problemknuser? Han har intet lært af sine sidste 35 år på jord, måske kan han lige nå det endnu. Man kan ikke længere hitte på historier, der er så vanvittige som svensk virkelighed.

Der er, ligesom i tilfældene Ellemann og Rønn Hornbech, tale om svære tilfælde af “arrested development.” De lever i fortiden. Ellemann lever i sin glansperiode under den kolde krig, og Holm lever i Diernæs nær Hoptrup engang i 1950 erne. Det ligger her, jeg slog det nemlig op. Beväpnade begravningsgäster väcker oro på kyrkogårdarna med video.


Flugten fra Stockholm

“Massindvandringen halshugger nationerne”

Skrev Fjordman profetisk i 2006. Siden da er englændere blevet en minoritet i London. Tyskerne er på vej i Berlin, franskmændene i Paris, belgierne i Bryssel, nordmændene i Oslo og svenskerne i Stockholm. I tilfælde af konflikt sidder fremmede altså på hele centraladministrationen og alle vigtige institutioner.

I svenske byer bygges på livet løs, men det er ikke svenskere, der kommer til at bo der, andet end på papiret. Jean Claude Juncker må gnide sig i hænderne, så hurtigt hans nationsopløsningsprojekt skrider frem. EU har gang i den farligste, politiske øvelse, vi har oplevet siden 1945.

Det er ikke noget tilfælde, at EU har startet og vedligeholdt “flygtningekrisen.” Allerede i 2050 vil nogle hele europæiske lande være overtaget af fremmede, der ikke nødvendigvis vil dine efterkommere noget godt.

Udflytningen af svenskere foregår stort set i et presse- og forskningsmørke, ingen har rigtig lyst til at dokumentere den, men der er en ganske sjælden chance her for at høre, hvordan en ung, velinformeret, veluddannet svensker tænker, som vil emigrere med sin familie fordi han har mistet troen på en svensk fremtid for sine børn. Det er noget af det mest interessante, jeg har hørt i lang tid. Flykten från Sverige

Flykten från Stockholms kommun accelererar, när personer som provat att bo i huvudstaden med facit i hand flyr orten. Nettotflyttningen från Stockholms kommun till andra platser landet är nu den största sedan 70-talets gröna våg. Det är endast via invandring som Stockholms kommun har inflyttning.

Under 2016 var det inrikes flyttningsnettot för tredje året på raken negativt för Stockholms kommun. Utflyttningstakten är också ökande och exakt 4 000 personer flydde med facit i hand från huvudstaden. Det är den högsta nivån sedan 1979 och den sk gröna vågens utflyttning från våra storstäder.

Det handlar alltså om personer som faktiskt provat att bo i Stockholm och dessa flyttar alltså ut från kommunen. Kommunen har dock ett positivt netto totalt om 4 934 inflyttade, eller drygt tretton personer om dagen, men det beror alltså enbart på invandringsöverskott.

Värt att notera att när invandrare flyttar från svenska orten Långtbortfrånstan till Stockholms kommun så räknas det som inrikes inflyttning. Flykten från Stockholm accelererar – största utflyttningen sedan 70-talets gröna våg (se grafik) og Fjordman Beheading Nations: The Islamization of Europe’s Cities

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Jeg hørte fornyeligt, at i Helsingør er det ikke til at finde lejligheder, særligt efter at den i gåseøjne “konservativt ledte” kommune har støvsuget lejeboligmarkedet til den skattefinansierede kulturelle berigelse…

invernes
invernes
4 years ago

Flugten fra Stockholm ? jeg tror heller at vi vil oppleve en masseflykt av svensker fra Sverige til Danmark Norge Finland og Polen.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  invernes

I Danmark har vi ikke plads til svenske flygtninge.

Boligmassen er optaget af muhamedanerne!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x