10
okt
Seneste opdatering: 11/10-17 kl. 2346
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svensk feminist begejstret over tilrejst polygami

Denne syriske mand bidrager til Ny-Sverige med foreløbig 9 børn. Inden han er færdig, kan han have avlet tyve små, nye muhamedanere – mens fru Svensson har født 1.5. gammelsvensker. Sverige får en bosnisk eller libanesisk situation før de aner, hvad de har gjort. Så er det nat med gammel-Svensson, men du kan ikke advare dem, de ser først krigen længe efter at den er begyndt.

Mentalt og demografisk har de allerede tabt deres første krig i 200 år. Midt i århundredet er svenskere i kommet mindretal i Sverige, år 2100 er det rent lotteri,  om Sverige eksisterer længere. Jeg finder det usandsynligt, men med forbehold for årstallene. Alt hvad jeg frygtede for tyve år siden, er sket, men langt hurtigere end jeg regnede med.

Hollandsk TV interviewer. Man må se videoen her, da jeg ikke umiddelbart kunne indlejre den: Video: Swedish multiculturalist praises polygamy, then Muslim migrant’s first wife says she has no choice via hollandske Geen Stijl. Se også: Svensk-libaneser: Sverige er som Libanon om 20 år,  Känner mig som en invandrare i mitt eget land og Islamolog: ”Borde vara tillåtet med månggifte i Sverige”

London: Titusinder marcherede mod muslimsk terror

Medierne: Ekstremister og racister

Mange medier tav det ihjel, andre havde rubrikker som Football Lads Alliance: Inside the central London march of far-right linked group og Racism was at the heart of Football Lads Alliance march.Gurkha soldater marcherede med, de blev også kaldt ‘racister’ (!)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Det er faktisk rigtigt godt teater det her med den svenske feminist/idiot.
Venstrefløjen æder sine egne og vi sidder på første række.

Balder
4 years ago

Tak for videoen. Hold kæft hvor er han hurtig ham Tommy, løgnepressekvæget kan slet ikke følge med!

RealCrazyWorld
RealCrazyWorld
4 years ago

Sweden is finish, and UK are finish and France are Finish, EU are finish!

Balder
4 years ago
Reply to  RealCrazyWorld

You forgot Finland.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Balder

Finland will remain finnish. They are different from us as the winter wars prove.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  RealCrazyWorld

Germany is finished too.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Hvad mon der sker i Sverige når muslimerne er blevet så mange, at de sidste svenskere ikke længere kan brødføde dem? Hvordan vil de alt for mange muslimer så skaffe sig føden? Bliver gedeavl og kameluldsproduktion Sveriges fremtidige eksportvarer?
Mon ikke “eliten” allerede er stukket af til den tid, som sikkert ikke ligger så langt ude i fremtiden?
Broen mellem Sverige og Danmark må snarest fjernes igen.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

Begami tilladt i Sverige. Fy faen, jevla Satan.!

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Jeg fatter ikke, hvorfor svenskerne ikke protesterer imod befolkningsudskiftningen. Er de blevet fuldstændig hjernevasket af de svenske løgnemedier ?? Der må da være nogen, som kan gennemskue forræderiet!

Henrik Petersen
Henrik Petersen
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Når man ser på den nordkoreanske befolkning undrer nogen ( de fleste ) sig over, at det kan lade sig gøre at få en hel nation ( 25 millioner mennesker ) til at opføre sig som rablende sindssyge. Det kan psykiatere måske komme med en fornuftig forklaring på. Man kan bare konstatere at det samme er sket i sverige. Det er så uendelig trist.

RealCrazyWorld
RealCrazyWorld
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

De har förmycket banklån att betala, därför vågar de inte.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Nej, istället höjs barnbidragen!

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Så de kan formere svenskerne ud af eget land!!

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Planen om at döda Sverige er på ret veg

Talibananas
Talibananas
4 years ago

Händelsen som mainstreammedierna inklusive så kallad public service “glömde”.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x