11
okt
Seneste opdatering: 14/10-17 kl. 2130
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Underteksten siger “1995”. Hedegaard siger “1999”.)

Islam i Storbritannien runder 3 millioner

Antallet muslimer fordobles hvert 10 år. Siden 1991 er det tredoblet. Uret tikker for englænderne

BRITAIN is home to more than 3 million Muslims for the first time ever with more than half born outside the UK, according to new figures.

Soaring immigration and sky high birth rates have seen the number in the country double in a little over a decade. Some parts of London are now almost 50 per cent Islamic, according to analysis from the Office for National Statistics.

If current trends continue the areas could become majority Muslim within tenyears. One in four Muslims in England and Wales are under ten years old than in any other age group indicating a very high birth rate within the community. Followers of Islam now make up one in every 20 people within the country. Muslims in UK top 3million for first time

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tim Pallis
Tim Pallis
4 years ago

Kort og klart af Lars Hedegaard. Gode direkte spørgsmål og meget tilfredsstillende svar. Tænk hvor Lars Hedegaard er blevet mobbet af journalistisk venstreparti gennem årene, ligesom Mogens Camre blev det. Som årene går og katastrofen nærmer sig, må man sandelig håbe, at flere begynder at lytte til, hvad han egentlig siger. Hvis den skade, som allerede nu er en realitet, er uoprettelig, må der findes nogle politikere, som tør sige tingene lige så klart og utvetydigt, som Lars her udtrykker sig. Hvis ikke er dystrotopiens skelsættende år 1930 og den virkelighed, som vore børnebørn vil opleve til den tid ikke… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Europa er på vej lige lukt i helvede, mens befolkningen bliver fodret med ligegyldig fordummende underholdning og fake news af mainstream medierne. Juncker og Merkel er de største forrædere i nyere europæisk historie ved at åbne porten for den muslimske og afrikanske folkevandring til Europa.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

islam er totalitær og invasiv!

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Plausibel forklaring af Lars Hedegaard.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x