14
okt
Seneste opdatering: 14/10-17 kl. 1456
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Filip Dewinter river de sider ud af Koranen foran den store moské i Bryssel, der kommer til at stå i vejen for et fredeligt samliv med islam. (se video)

“Kan islam ikke leve underlagt dansk lov, må den finde sig et andet sted at leve…”

Tro er en privatsag, religion er et samfundsanliggende. Derfor er den danske folkekirke lovreguleret i alle detaljer, og præster risikerer at miste kraven, hvis de ikke holder sig inden for de afstukne tolkninger af den lutheranske tro.

Vi må stille de samme krav til islam. Vi kan ikke forhindre, og vi skal ikke forhindre den enkelte muslim i at tro, som vedkommende ønsker, men vi kan med lov regulere den islam, der spredes i Danmark, og som vedligeholdes og skærpes via moskéer og imamers udlægning af troen. Det er religion, og religion er et samfundsanliggende. [..]

 

Vi er ikke i stand til for muslimerne at opretholde de frihedsrettigheder, der gælder for alle andre.

Derfor skal islam lovreguleres, så alle shariaens trusler om vold, død og ødelæggelse skrives ud af det muslimske trosgrundlag. Det skal være en betingelse for alle moskéer og islamiske menigheder, at enhver shariabestemmelse, der strider mod dansk lov og samfundets orden, skal fjernes fra trosgrundlaget.

Kan religionen islam ikke leve underlagt dansk lov, må den finde sig et andet sted at leve, for vi hverken kan eller vil leve med shariaens kvælertag.Kronik: Islam skal underlægges dansk lov

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
latmask
latmask
4 years ago

Islam har sin egen lag, sharia. Den får inte plats inom dansk, eller överhuvudtaget någon västerländsk lag. Detta borde ha påpekats för muslimerna för mer än 50 år sedan. Nu behövs det ett krig för muslimerna beter sig som mobbare tills någon slår tillbaka.
I V4 är man litet klokare, där släpper man inte in muslimer. Dessutom har de visat oss att det är EU, Bilderberg, Soros m fl som står bakom invasionsströmmarna.

invernes
invernes
4 years ago

Koranen i sin nåværende form må rett og slett forbys , den er en oppskrift på terror vold og massemord.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

De “moderate” muslimer er de mørke vande fanatikerne og terroristerne svømmer rundt i, og med deres ‘taqyyia’ er det jo fuldstændigt umuligt at finde ud af hvem der er hvem. Send dem alle tilbage til det 7’ende århundrede de kommer fra, og hvor de jo helt åbenlyst føler sig mest hjemme.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Bare tur at Islam er fredens ideologi, litt som Budismen, ellers så hadde verden store problemer, men kanskje vore politikere våkner op en dag, trods alt så er det folkets stemmer som bestemmer om dem har en job

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

Islam skal underlægges dansk lov.
Det kan og skal gøres ved §69 Og §67.

Således:
(( Justitsministeren Skal fremlægge lovforslag om ordning af muslimske trossamfunds forhold, og dette lovforslag SKAL indeholde forbud mod at, de dele af Koranen, der strider mod sædeligheden eller den offentlige orden, læres i moskéerne i Danmark. ))

** Altså § 67 Betingelser Skal forme Lovforslaget. **
** Koranen SKAL dermed analyseres og rettes ind efter dansk lovgivning. **

Det kræves dog et hestearbejde for Justitsministeren at skulle tæske Koranen efter i sømmene, så den er forenelig med grundloven og de danske værdier.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

RealCrazyWorld
RealCrazyWorld
4 years ago

Islam hör inte hemma i vest! Ingen i vest kan nämna något gott från Islam.

trackback

[…] (Vlaams Belangs Filip Dewinter afradikaliserer Koranen, 12. oktober 2017: Foto: VTM, Snaphanen) […]

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Hvad er det Filip Dewinter har fjernet fra koranen? Er det hvad han står med i højre eller venstre hånd?
Islam skal ikke underlægges dansk lov.
Ingen kompromiser, vi skal slet ikke have indskrevet noget som helst om og fra den sorte bog i dansk lovgivning. Kun hjernesyge politikere kan få disse tanker.
Islam hører hjemme i Mellemøsten, og ikke her, så muslimer skal tage hele koranen med sig når de rejser hjem igen.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

“Hvad er det Filip Dewinter har fjernet fra koranen? Er det, hvad han står med i højre eller venstre hånd?” :-))) Den var go’
Som Geert Wilders siger” Hvis du fjerner de voldelige passager i koranen, er den ikke tykkere end et Anders And blad”. Det voldelige kan de rive ud og sende på forbrændingen. Resten kan de tage med tilbage igen. Så kan det muligvis være, Mellemøsten ender med at blive et område, de selv kan holde ud at leve i.

Infowarrior
Infowarrior
4 years ago

“Tro er en privatsag, religion er et samfundsanliggende.” Endelig en klok politiker

Talibananas
Talibananas
4 years ago

Förnedrande att överhuvudtaget diskutera islam. Bort med dem! De har ingen plats i våra sinnen, vårt land eller vår civilisation.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x