19
okt
Seneste opdatering: 20/10-17 kl. 1530
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En meget underholdende samtale ikke mindst på grund af MILO, der introducerer charme og humor ind i den. Man behøver ikke elske mennesker, man er overvejende enig med, og jeg har syntes, hun var anstrengende lige siden jeg mødte hende i Bryssel for ti år siden.

Hun forklarer delvist selv, hvorfor jeg har det sådan: “I know, I’m right,” siger hun. Skribenter med det udgangspunkt, er trættende. Det er tvivlerne, der skriver godt. Selv de, der vitterligt har ret, bliver bedre af at stoppe op og tvivle af og til. Man må genbesøge sine standpunkter med jævne mellemrum.

Alligevel er dette langt interessantere end nogen samtale på P 1, og så er hun under en muslimsk fatwa, hvilket trods alt hædrer hende. – Milo taler også med den bindegale Alex Jones, og jeg tør nu ikke udelukke, at det er høreværdigt.

Tommy Robinson: Anne Marie Waters Launches For Britain Party

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lirud
Lirud
4 years ago

Personlig syns jeg at også Snaphanen kan være ganske så skråsikker selv mange ganger. “Krigen må komme, jeg har sagt det før osv”. Pamela Geller er modig, og faktisk også smart, klartenkt og treffsikker. Jeg syns ikke vi skal holde det mot henne, (selv om hun blir vel pompøs noen ganger) men heller gi henne den kred hun fortjener. Akkurat som Hege Storhaug viser det seg at hun får rett gang etter gang. Dessverre.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Dagens gode grin / skratt ?
comment imagecomment image

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Har Angela Merkel et fritidsjob? 😉

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Jeg kan nu godt give dig lidt ret i at Pamela Geller kan være lidt af en rabbenskralle, men her synes jeg ikke hun får lov til at tale særligt meget. Hun har trods alt været igennem en del og hun har altså større nosser end de fleste.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x