20
okt
Seneste opdatering: 21/10-17 kl. 0123
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svejseren er oppe på beatet hvergang: ‘Money is the top issue!’ Swedish PM demands UK show more WILLINGNESS TO PAY for Brexit

“Politikerne har importeret krigen, men vasker hænder”

Lars Hedegaard skriver

Som det er nu, er store dele af byerne afstået til forskellige velbevæbnede grupper af fremmede banditter, der lever af offentlige overførsler plus indtægterne fra kriminalitet.

 

Politikerne har inviteret dem, fordi de gik ind for multikultur. Men nu, da de har fået deres vilje, mener de vist nok, at det var den forkerte multikultur. Det havde de aldrig forestillet sig, for de troede, at folk fra fjerne og halvvilde egne ville blive som normale danskere, så snart de overskred grænsen.

Det multikulturelle eksperiment må uden tvivl betegnes som det mest mislykkede i Danmarks nyere historie, og ingen politiker vil påtage sig noget ansvar for konsekvenserne. Det er nogle andres skyld, at det ikke er gået så godt. Ideen med massetilvandringen af muslimer fejlede ikke noget, og havde det ikke været for ”tonen” i debatten og visse danskeres ”menneskesyn”, ville alt have været i skønneste orden. Imidlertid er det, som om henvisninger til ”tonen” og ”menneskesynet” er ved at miste deres kraft.

Politikernes klamren sig til større magter end dem selv indebærer, at landets betydeligste menneskeskabte problem ikke kan løses ad demokratisk vej, med mindre vælgerne udskifter det store folketingsflertal, der står bag konventionerne. Det bliver temaet for de kommende års politiske kamp. Klumme: Politikerne har importeret krigen, men vasker hænder

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago

Tilstået. Det er min skyld. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst talte pænt om muslimer og gav en tikkende neger almisser.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Hvis muslimerne i vesten opfører sig som de gør pga. tonen, så tør jeg slet ikke tænke på hvordan tonen er i f.eks. Syrien eller Irak…

Henning Jensen
Henning Jensen
5 years ago

Jeg synes slet ikke at politikerne vasker hænder, de har slet ikke opdaget snavset, og de er langtfra færdige med at svine sig selv og alle andre til. De fleste af dem erkender end ikke deres handlinger, og at det nødvendigvis, på kortere eller længere sigt, vil medføre et sammenbrud. Og sådan vil det fortsætte indtil de begynder at blive stillet til ansvar for deres gerninger. Alle vi andre ser måbende til, for det er helt umuligt at se et formål med ødelæggelsen af vore samfund. Ikke engang bestikkelser, og anden ragen til sig selv, kan begrunde eller retfærdiggøre politikernes… Read more »

marielundjohansen
marielundjohansen
5 years ago

Tidligere islamist forteller sannheten i dette lille intervjuet med Hege Storhaug.

https://youtu.be/o0v6ZuWuuc0

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Da jeg er rundet af en slægt, hvis fattigdom i generationer har gjort det til en bitter erfaring, at livets værst tænkelige scenarier, rent faktisk kan finde på at materialisere sig, er det meget svært at bevare optimismen på den europæiske civilisations vegne. De sidste sekunder af Rammsteins video ”Mein Herz Brennt” siger alt om, hvor jeg tror det ender. Men kan disse bærere af Europas kultur – der vandrer udi mørket- bære ilden videre til næste etape af en europæisk storhed? Vores kultur fortjener det. Spørgsmålet er om fakkelbærerne har forstået det? ”Mein Herz Brennt” kan jeg roligt synge… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago
Reply to  Margrethe

Rammstein viser sig som satanister i “Mit hjerte brænder”… måneånderne, sorte ånder kravler op af kælderskakten … jeg er stemmen fra puden (fra neden), jeg har bragt noget til Jer: Et lyst skær (heksebål i natten) på firmamentet (som Gud skabte) … De kommer til Jer i natten, og stjæler Jeres små varme tårer. De venter til månen står op og trykker sig ind i Jeres kolde vener…” Men satanismen er vel også det, som styrer stærke kræfter i transatlantisk politik, hvilket blev tydeliggjort af Wikileaks afsløringer af Hillary Clintons kampagnechefs John Podestas email, som giver klare antydninger af satanisme.… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Uha. Nu gør jeg mig ikke så meget inden for satanisme, og aner derfor intet om det. De, der dyrker det, fremstår lidt til grin i min verden. Men det kan da godt være de er skadelige. Keine Ahnung. Det har aldrig været “satanisme”, der har gjort mig til Ramsteinn fan. Det første, der fangede mit øre var noget så banalt, at det lyder utrolig sexet, når tyskere for alvor ruller på R’erne. Og det skal jeg love for de mestrer. Lyt for eksempel til “Reise Reise Seemann Reise”. Det tyske sprog finder jeg ellers grimt i sin hårdhed (… Read more »

Infowarrior
Infowarrior
5 years ago

Det er samme skiten i Norge, det er fordi at nordmenn er rasistiske at muslimer blir voldelige og kriminelle.
Altså, alt som går galt med innvandringen er nordmenns egen skyld.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x