21
okt
Seneste opdatering: 22/10-17 kl. 1002
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Når politiet underviser i islam, opstår et glansbillede

Man tror ikke rigtig, det er sandt. Engelsk politi som korantolkere og socialpædagoger, men de får selvfølgelig deres løn for at prøve at rydde op efter politikerne. Jeg ville kræve en højere løn, specielt i Sverige, for dette er vel at stramme den selv for en beskeden politiløn?

Der er en lille detalje, der forstyrrer idyllen: MI 5 sagde for tre dage siden, at (den muslimske) terrortrussel mod England er værre end nogensinde før.  Ikke i 35 år har den været så stor. Mange flere mennesker kommer til at dø, på grund af islam, de ved det bare ikke endnu.

Alle ved, myrderierne øger og fortsætter, alle lader som om, det ikke er tilfældet, for hvis de ikke gjorde, ville politikerne have mange menneskeliv på samvittigheden, og det kan vi ikke have. Police heavily criticised on social media after posting video on better understanding of British Muslims. Her er en muslim, der ikke ville få et job i britisk politi:

Cemal Knudsen Yucel Del 1: Martyren

En ret kold afvaskning oven på videoen ovenfor, men elementært interessant på kun seks minutter. Alt det, politikerne ikke vil tale om, og som MSM er dresseret til at kalde “højreekstremt.” Det er kun i Sverige, der findes ‘højreekstreme’, og de er endda kun nogle få hundrede. MSM elsker dem, tænk hvis de forsvandt, hvor var svensk journalistik så henne? Man må have en “isme”. En “journalisme.” En video, der burde anfægte enhver.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Infowarrior
Infowarrior
4 years ago

Massakrene vil øke i takt med at muslimene blir flere. Og det å kalle det terrorangrep er på en måte feil da dette er muslimenes form for krigføring, det skjer over hele verden.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x