22
okt
Seneste opdatering: 25/10-17 kl. 1604
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Jeg bloggede videoen midt i sommerferien i år, så den kan godt tåle en reprise)

“You were given the choice between war and dishonor. You chose dishonor, and you will have war.” Churchill.

Sultan Knish er kolumnisten Daniel Greenfields bloggernavn. Man kalder os alt muligt grimt, men svaret behøver ikke blive langt: Vi forsøger at forhindre politikerne i at plante en krig i vores land, hvis det endnu er muligt. I Frankrig er det for sent, i Nordeuropa kan det måske undgås, men det er på vippen i lande som Belgien og Sverige. Vi skal indse NU, at alene den demografiske forandring, som er sat i gang af tankeløse politikere, og som EU presser på for at fortsætte for fuld kraft, kan sende vores børn i krig akkurat som et boom i den muslimske befolkning i Bosnien, startede den blodigste krig i Europa siden 1945. Det er synd at sige, at vi har vundet kampen om opinionen. Længere er den såmænd ikke. Jeg har plukket i artiklen:

Interior Minister Gerard Collomb made it official. France is “in a state of war”.It’s not just rhetoric. France is at war. That’s why there are soldiers in the streets.

French casualties in France are worse than in Afghanistan. The French lost 70 people to Islamic terrorist attacks in Afghanistan. And 239 to Islamic terrorist attacks in France. The French losses in Afghanistan were suffered in over a decade of deployment in one of the most dangerous Islamic areas in the world. The French losses in France were suffered in less than two years. There’s something very wrong when Afghanistan is safer than Paris. …The French Foreign Legion isn’t off fighting in a foreign desert somewhere. It’s fighting in France.

The “State of War” is permanent. And France has no plans for winning the war. Instead it’s trying to get better at playing defense. And that’s what most Western domestic counterterrorism efforts amount to. France is just taking the lead because it has the biggest problem.

The issue once again is colonialism. But the new colonists are Algerians, Tunisians and other Islamic imperialists who have settled in France and wave the black flag of the Jihad over their no-go zone settlements in French cities. And they have made it abundantly clear that they will not stop there.

France is in the middle of a civil war. The civil war is based on religious differences. As the religious divide between the Islamic colonists and the militantly secular French government increases, the violence will worsen. The outcome of the war will determine whether France will be a secular republic or an Islamic state. The Jihadists have a plan for winning the war. The French authorities don’t. And what goes for France also goes for Western Europe. And for the West.

Demographics dictate that France’s terror problem will only keep growing. And the French authorities understand this. That’s why its governments increasingly talk about Islamic terrorism as a lasting threat. Europe’s Next World War Begins in France

Grafik: Nye Borgerlige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] og selve erkendelsen af den, vil også vare årtier, selvom Frankrig de facto og jure allerede er i krig og England og Sverige står og vipper på tærsklen til krig. Endnu stoler vi mere på de statslige […]

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Jeg synes at fornemme at borgerkrigen kan begynde hvorsomhelst. Jeg har en underlig fornemmelse af en “stilhed før stormen”. En uhyggelig venten på “det første skud”. Når først lavinen starter, så vil den brede sig med stor hast, og ikke kun i nogle enkelte lande. Med hensyn til Nye Borgerlige i Danmark, så har de næsten altid ligget under spærregrænsen. Og hvis de skulle være så heldige at komme i Folketinget, så bliver det med det så få mandater, at de ikke vil være i stand til at ændre noget som helst. Jeg har stor respekt for Pernille Vermund, men… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Det værste er at de fleste ved hvad Islam står for, og mange ved hvad som kommer til at ske i fremtiden, et opgør med Muhammeds tilbedere, nå er det vores held at Islam er en fiasko kultur og ideologi, så med tiden så forsvinder de, men mange kommer til at miste livet i dette opgjør

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Det er en skræmmende demografisk udvikling, fra 60.000 ikke vestlige indvandrere i 1983 til 500.000 i 2017. På et tidspunkt vil de have formeret sig til at blive flertallet, men inden da vil de begynde at kræve deres egne landområder, hvor islamisk lov står over grundloven. Præcis som Bosnien i det tidligere Jugoslavien. Det vil komme til at ske i hele Vesteuropa.

GHjo
GHjo
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Allerede når de har nådd 10%,skal de overta kommandoen.
Muhammed, deres store eksempel og læremester har sagt:”10 av oss muslimer kan vinne over hundre vantro. —-For de er folk uten forstand—-“.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago
Reply to  GHjo

Enig 10 % er den kritiske masse. 1 million muslimer i et land med 5 millioner vil være dødsstødet..Det er en irreversibel befolkningsudvikling(befolkningsudskiftning) som pågår i hele Vesteuropa lige nu, og som de Østeuropæiske lande forhåbentligt er for kloge til at lade ske. I Sverige, Tyskland og Storbritannien er det allerede forsent at vende udviklingen.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Jeg er hverken liberal eller nationalkonservativ. (Jeg er europakonservativ)

Alligevel meldte jeg mig ind i Nye Borgerlige – 21.12.2015 – som eneste mulighed, for DF er med Chr-1000-dahl i front, er blevet alt for blød.

Nye Borgerlige er de eneste, der tør tale den muhamedanske folkevandringstsunami og eUHA klart, skarpt og længe midt imod. Og netop disse er Danmarks to ene STORE problemer. Så op i “HOST” med Nye Borgerliges anden politik for nærværende!

Steen burde begå noget om hvordan Frankrig, ruster sig til OPGØRET, eks 80.000 mand mere i våben. 10.000 ekstra fængselscelle mm.

Medlem 437

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Hvad faar dig til at tro at NB er anderledes end DF?

Om ti-tyve aar, naar NB har naaet det mandattal DF har i dag, og saaledes har magt til at levere, faar deres partiformand med statsgaranti et anfald af menneskesyn og beslutter at NB skal vaere stuerent.

Gamet er at traekke tiden ud saa laenge som muligt, faa saa mange muhammedanere ind i landet som muligt foer det gaar op for befolkningen at masseindvandring ikke kan stemmes vaek.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Jeg tror faktisk på Pernille Vermund, når hun siger, hun hellere vil passe sin arkitektvirksomhed, men hendes 3 drenges fremtid pålægger hende dette.

“Ti-tyve aar”??? Hvis det går som det gør, vil nok SENEST 2025 være point of no return! DÉT burde da stå klart allerede nu?

Mange mandater kan være dårligere end afgørende mandater. Bare se hvordan RV har klaret det historisk.

Og nu vi er ved RV, kan du så spotte deres 1. prioritet? Åbne alle sluser for den muhamedanske folkevandringstsunami, eller aflive Hjemmeværnet?

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Jeg tror faktisk på Pernille Vermund…

Okay. Hun er heller ikke spor glat eller noget…

Folk troede ogsaa paa Pia K. og paa KTD og – en kort overgang – paa Liberal Alliance, men sagen er at vi nu i 2017 har nul-komma-nul-komma-numsehul folketingsmedlemmer, der er modstandere af masseindvandring.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Du mener da at Pernille Vermund, er klar og tydelig omkring Nye Borgerliges hensigter, ikke?

Har du hørt om nogen der hedder Støjberg, Henriksen og Espersen.

Men ellers enig, bortset fra Chr1000dahl, han har altid virket for blød. Det bliver spændende når Morten Messerschmidts tid kommer!

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Du mener da at Pernille Vermund, er klar og tydelig omkring Nye Borgerliges hensigter, ikke?

Pia K. var ogsaa rimelig klar i maelet. Og det var LA indledningsvist ogsaa, indtil altsaa ministerbilen kom indenfor raekkevidde.

Det er let at vaere klar i maelet, saa laenge man ikke har eet eneste mandat.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

NewsSpeek bringer netop nu denne artikel om Sherin Shankan:
https://newspeek.info/sherin-khankan-anbefaler-islamistisk-fortalere-for-jihad-og-stening/

Sherin Shankan blev i 2016 hyldet af Pernille Vermund. Hvis du var medlem dengang, så har du også modtaget hendes hyldest pr. mail:
https://www.b.dk/politiko/pernille-vermund-hylder-sin-muslimske-barndomsveninde-og-saa-gaar-hendes-foe

Nogle kvinder er som vinden blæser: man ved aldrig hvor man har dem! Især kvinder der går ind i politik.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Felix Krull

PS: Med Nye Borgerlige på de afgørende mandater, vil DF nok vågne og finde tilbage til deres forkærlighed for vestlig demokrati og velfærd. Så DF & NB vil samme kunne stille ultimative krav til LA & K, hvis disse altså vil have deres økonomiske politik igennem.

Og Løkken? Han vil jo bare være statsminister i stedet for kaliffen, når han nu ikke kan blive noget henne ved eUHA! ?

Og så vil både socialdemokrater og borgerlige – der betragter den muhamedanske folkevandringstsunami og eUHA som Danmarks 2 ene STORE problemer – have hver deres parti, at stemme på.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Vi skal ikke have flere kvinder ind i politik, og dermed heller ikke flere kvinder ind i det danske Folketing. Det må og skal slutte med den politiske kvindelige fimsethed, og den dermed medfølgende kvindelige hensynstagen til alt og alle – hvis de skandinaviske lande skal overleve som nationer. For 100 år siden (og mere) var kvinder inde i en enorm opgangsperiode, intelligente, kunstnerisk skabende, og fremadstræbende. Dengang var kvinder lige konkurrenter med mændene. I vore dage gør det helt modsatte sig gældende, en total kvindelig nedtur, en kvindelige deroute uvist af hvilken grund. Men at blot det at være… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Det kvindelige omsorgsgen samt feministerne med deres feminiserede mænd har ødelagt de Vesteuropæiske landes modstandskraft og åbnet ladeporten for den muslimske masseindvandring.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

»Europe’s Next World War Begins in France«

Helt enig, og derefter breder det sig til Tyskland, Italien og Norden.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Tjaaa… Bum-Bum.

HVIS danskerne stemmer Nye Borgerlige ind på de afgørende mandater ved næste folketingsvalg, OG Løkken skrotter sin drøm om eUHA-toppost, så Danmark får dæmmet op for den muhamedanske folkevandringstsunami ved nationalgrænserne, og civilsamfundet udviser mere KONSEKVENS overfor individer, der mentalt opholder sig i 600-tallers Mellemøsten.

Så kan Danmark have det som Schweiz under WW2!

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Jeg er ikke helt pessimist, men jeg tror ikke det løkkes de borgelige at forhindre et opgør med Islam her hjemme.
Det kunne jo også hjælpe, hvis det nye borgelige vil tvinde justitsministeren til at fremføre et lovforslag Som Grundloven foreskriver i §69.

Gør de ny borgelige ikke det, taber de valget. !

Mjolner
Mjolner
4 years ago

Det kommer til å spre seg fort, de som husker det tildligere Jugoslavia så hvor fort etniske skille linjer oppstod, og ikke minst alle jihadistene som strømmet inn i Bosnia.
Det blir en blodig krig over hele vesteuropa når dette sprekker og islams tilhengere prøver å seire over lokalbefolkningene.

GHjo
GHjo
4 years ago

Når borgerkrigen bryter løs, får man håpe på en Myanmar-løsning.
Dvs. at muslimene godvillig rømmer tilbake dit de kom fra.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x