6
nov
Seneste opdatering: 7/11-17 kl. 1829
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Charlie Hebdo receives death threats over Tariq Ramadan front page, – That Lusty Brother Tariq. Ramadan on ‘Leave of Absence’ Mera #metoo-Tariq

Vil svenskerne nogensinde forsvare sig?

Det er det ‘knepiga’ spørgsmål. Personligt tror jeg, de vil. De skal bare presses urimeligt hårdt, men til sidst vil det blive ‘kæmp eller flygt’ for enhver. Kronikøreren her beskriver vældigt godt segregationen i vores naboby Helsingborg, og derefter den stærke segregation i hele Sverige, der gør det muligt for hundredetusinder i den øvre middelklasse at leve i uvidenhed om den krudttønde, de sidder på. Men når de vågner og bliver nødt til at vise lidt samfundssind, bliver det så meget desto voldsommere. Svenskerne er bevæbnet til tænderne med 2 mio lovlige våben. Sverige er ikke ‘mellanmjölkens land,’ det er ekstremernes. Man siger, at franskmænd er bange for tyskerne, men tyskerne og svenskerne er bange for sig selv.

För det andra, en kommentar till en lite äldre bloggtext som du publicerade den 22 september. I inledningen till texten (med rubriken ”Vi behöver inte ljuga”) skrev du:

En journalist jag känner tror inte att det pågående samhällshaveriet någonsin kommer att leda till att svenskarna bygger upp ett motstånd värt namnet. Ingen situation kan bli så vidrig och farlig att det svenska kollektivet säger att nu djävlars får det vara nog! Det finns ingen nedre vändpunkt, ingen nivå där missnöjet växer till ett aktivt och organiserat motstånd, utan svenskarna kommer att lydigt traska på, hela vägen fram till sin icke-existens. /…/ Jag frågar honom om inte Sverigedemokraterna kan ses som en motståndsrörelse. Han skakar på huvudet. Sverigedemokraterna må vara både emot massinvandringen och folkligt förankrade, men de har anpassat sig till sina politiska motståndares spelregler. Han jämför med någon som får åka med i bilens bagageutrymme och där, för att bromsa, pressar fötterna mot plåten så att tårna vitnar. Men så kan man inte bromsa en bil, då måste man sitta i förarsätet.” Læs det hele i Från humanist

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Denbrede Smøg
Denbrede Smøg
4 years ago

De burde give os skåne tilbage inden de kapitulere til islam

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Læst Från humanist – situationen Sverige viser meget tydeligt (mere end Danmark), at man kan have demokrati med ytringsfrihed og alligevel leve i et usynligt diktatur.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

NJa, vil ikke si at vi har demokrati med ytringsfrihet..men mere typ diktatur, hvor LØfven ser seg selv mer och mer som Nordkoreas leder..eneveldene nok hans mål etter valet..Om han blir igjenvalt..”hjelpe och trøsta oss”
PK media styrer alt, så vår reddning er Alternative Site/blogger..men om Facbook och blir sensurert av Pk, då blir det mycket verre, har redan børjat..Men så har vi jo Snaphanen och Steen..”Takk og lov”.

Triturus cristatus
Triturus cristatus
4 years ago

Gode tider skaper myke menn. Myke menn skaper harde tider. Harde tider skaper harde menn.

Det går mot hardere tider. Da vil kanskje også svenskene gjenfinne sin hardhet.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Det vil uundgåeligt komme til konfrontationer, også når det gælder det feminiserede Sverige. Et gammelt ordsprog siger: “Når krybben er tom, så bides hestene”, og det vil naturligvis også komme til at gælde her. Der er ganske enkelt en naturlig grænse for hvor mange uproduktive man har råd til at brødføde. Hvis man så blot kunne nøjes med at betale for de allerede ankommendes ophold og eksistens, så kunne det vare nogle årtier endnu. Men der bliver ved med at ankomme flere og flere, og det er tilsyneladende helt bandlyst at snakke om ”flygtningestop”, ikke engang et midlertidigt stop er… Read more »

Triturus cristatus
Triturus cristatus
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Jeg har selv vært inne på lignende tanker. Men hvordan foregår en slik oppsplitting?

Kan delingen av Britisk India på slutten av 40-tallet gi en pekepinn?

I så fall blir det et helvete.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Jeg længes efter et godt børskrak. Hvor længe endnu formår centralbanlerne at holde alle tiders største boble opblæst?

torstein
torstein
4 years ago

Haha

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Dén grænse er jo allerede overskredet, da 1/3 af svenske pensionister lever under fattigdomsgrænsen!

Infowarrior
Infowarrior
4 years ago

Nei jeg tror ikke at svenskene vil forsvare seg, Sverige er så delt at folket vil aldri samles til kamp.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Infowarrior

…delt igjennom forskjellige politiske partier/meninger, som alle land, men spesielt pga SD`s fremgang och eksistens. Valget i 2018 vil bli helt avgjørende, om sosserne/Løfven ikke vil akseptere at SD har flest stemmer ..danne regjering og avgå..som jeg tror blir utfallet..det har han selv uttalt. Det er der kampen vil skje..och da vil det skje. Åkesson vil nog ikke gjøre det samme hvis sosserna imot all fornuft vil igjen få regjering..han tror fortfarende på at demokratiets regler skal følges. Alikevel vil SD få en stor riksdagsgruppe, og på vippen, derfor ikke så lett å komme unnan endog..det vil bli et slit… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  sussebassa

Valget ’18 bliver afgørende! ?

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  Infowarrior

Først ville han have dit ur. Så din telefon. Så dine penge. Så krævede han dit barn. Hvornår begynder kampen?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

???

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x